- Konu Sahibi Ahtapot Anne
- #1.101
Valla canım senin içinAh Kızlar demiştim akraba ziyaretine gideceğiz diye.. gittik ama burnumdan geldi. Ortancanin düzeni bozulunca cok huysuzlandı, benim de canim çok sıkıldı. Tahammül konusunda daha esnek olmalıyım. Eşimle de konuşacağım. Insallah toparlayabiliriz. Benim hep yemegim corbam hazırdır, hep üstüne ilave ederim. Ama nedense gittiğim yerlerde bu anlamda sıkıntı çekiyorum. Biraz titizim, adım da çıkmış dokuza inmez sekize.. ben yanimda lazim olan ne görürsem e burda vardı denir, terslenmis hissederim ama bundan sonra kulağıma küpe oldu kesinlikle çocukların yiyeceklerini yanımda taşıyacağım. Gittim geldim daha cok yoruldum hic de iyi bir degisiklik olmadi. Ben mi abartıyorum sizce? Siz böyle durumlarla karsilasiyor musunuz? Nasıl çözüm buluyorsunuz?
kötü olmuş üzüldüm. Ben yerine göre yapıyorum diyelim. Arkadaşları az çok artık biliyorum. Yapacak olanlara yanımda birşey götürmem.yapmayacak olanlar içinde. Gidip beraber yaparız. Çocuklar ne seviyorlarsa. Kendi yemeklerimizi çocuklara göre ayarlarız genelde. Onlar ne yiyorlarsa onu yaparız.