Dün yazmıştım,gitmemiş bu yazı. Şimdi gönderiyorum. Herkese hayırlı güzel bir gün diliyorum.
Kardeşler arası dengeyi benim de kuramadığım oluyor. Eminim anneler bilerek yapmıyor ama işte çocuğa çok farklı yansıyabiliyor. BDV konusu zaten, annem beni sevmiyor, diğer kardeşime daha çok değer veriyor...vs vs.

Nasıl etkilendiyse kaç yaşına gelirse gelsin bir insan, ayrımcılığı, kendine yapılan haksızlığı hazmedemiyor demek ki. Çok üzücü özünde...

Biz daha da bilinçlenerek nasıl aşarız bakmak lazım. Çözüm bulan varsa paylaşsın. Süper hiper amme hizmeti.

Grupça aramızda para toplayıp arkadaşı taltif edebiliriz.

Evet bugün hacamatımı yaptırdım. Çok şükür elhamdülillah. İyi geçti.
Yağmur bitince 2 makine çamaşır yıkamış, sermiştim. Eve gelince hızlıca topla, sebze yemeği pişir iftara.(Hayvansala yarın da dikkat etmeyi düşünüyorum.) Öğrencim geldi. Onunla ilgilen dersi bitir derken ezan okundu. İftarı açtım. Eşim geldi işten. Yemek, çocuklar vs derken şimdi çay keyfi. İçine de biraz lavanta attım. İyi yapmış mıyım?

Apartmanın arkasında küçük bir bahçemiz var. Geçen yeşil soğan ve biraz da maydanoz ektim komşuyla. Soğanlar yeşermeye başladı elhamdülillah. Maydanozların keyfi gelmemiş.☺ Bugün de fesleğen buldum, diktim. İnşaallah bu sefer tutar. Hep ektiğim kurudu.

Komşu biberiye ekmişti. Arada gidip koparıp çayıma batırır içerim. Baş ağrısına iyi geliyor diye biliyorum. Yağ yakımında da etkili. Seviyorum otları, baharatları.