• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üç Genç Kızın Kilo Verme Deneyimleri

:1: :1: he baya sert çıkmışım :1:
ama gerçekten beğenmiyorum ve güzel bulmuyorum
penelope cruz u çok beğeniyorum ben
güzel bayan fizikim onun gibi olsun isterdim :1:

penelope cruz diyeti
1. GÜN
• Sabah: Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık, domates, 1 ince dilim kepekli ekmek.
• Öğle: 100 gr. kırmızı et (ızgara veya haşlama), 1 kase yoğurt (kaymaksız, 200 gr.), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek.
• Akşam: 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 6 yemek kaşığı pilav.

2. GÜN
• Sabah: Çay veya kahve (şekersiz), 1/2 kibrit kutusu kaşar peynir salatalık, domates 1 ince dilim ekmek (kepekli).
• Öğle: 100 gr. tavuk (ızgara veya haşlama), 1 kase yoğurt (kaymaksız, 200 gr.), salata (yağsız) 2 ince dilim ekmek (kepekli).
• Akşam: 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 6 yemek kaşığı makarna.

3. GÜN
• Sabah: Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık, domates 1 ince dilim ekmek (kepekli).
• Öğle: 100 gr. kırmızı et, 1 küçük kutu ayran salata (yağsız), 1 küçük boy haşlanmış patates, 1 ince dilim ekmek (kepekli).
• Akşam: 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 6 yemek kaşığı erişte.

4. GÜN
• Sabah: Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık, domates 2 - 3 adet zeytin, 1 ince dilim ekmek (kepekli).
• Öğle: 100 gr. tavuk (ızgara veya haşlama), 1 kase yoğurt (kaymaksız, 200 gr.), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli).
• Aksam: 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız) 6 yemek kaşığı makarna.

5. GÜN
• Sabah: Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık, domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli).
• Öğle: 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli).
• Akşam: 100 gr. balık (ızgara veya buğulama), salata (yağsız), 1 küçük boy haşlanmış patates, 2 ince dilim ekmek (kepekli).

Öğle yemeğim:
Tabak hazırladım
1 avuç kadar tavuk ciğeri (normalde sevmem diyette bi haller oluyo )
Yarım tabak roka salatası (içinde körili tavuk,yeşillik vs var )
1 dilim kepek ekmeği

çok güzel buket tebrik ederim
bende 1 tabak brokoli salatası
1 tabak körili tavuk içinde bezelye ve mısır taneleri aslında mısır tanesi olmasa daha iyi gdo lu çünkü mısırlar neyse
2 tane zeytinyağlı yaprak sarma ( arkdaşın tabağından çaldım )
azcık ekmek
veeeeee bol bol sabır arkadaşım karşımda cevizli burma tatlısı yiyor...

Menün çok güzel olmuş Zinaar sen de güzel tercihler yapıyosun öğünlerinde :)
Bu arada erkek arkadaşım da diyete başladı :))
Diyet konusuna bizimki kadar ilgili değiller
O yüzden alışana kadar, her öğün bulunduğu yere göre evde okulda v. neler yemesi gerektiğini söylüyorum
Sevgilimin yaşam koçu oldum :9:

Menün çok güzel olmuş Zinaar sen de güzel tercihler yapıyosun öğünlerinde :)
Bu arada erkek arkadaşım da diyete başladı :))
Diyet konusuna bizimki kadar ilgili değiller
O yüzden alışana kadar, her öğün bulunduğu yere göre evde okulda v. neler yemesi gerektiğini söylüyorum
Sevgilimin yaşam koçu oldum :9:

benim erkek arkadaşım diyetleri çok komik oluyo aslında kilolu değil ama bazen göbek çıkıyo günde bi öğün yiyo aklı sıra rejimde :1:

Öğle yemeğim:56:;

1 yk bamya
1 yk kısır
minicik sigara böreği gibi börek
Biraz salata

Yemeğe geç kaldım da açık büfe de bişii kalmamış kapalı büfe olmuş:9::9:
Bu sebeple mecburen börek yedim
Yoksa akşama kurt gibi aç oluyom:52:

Bööle işteeee:56:

Zinarcım sen 5 e bölme işini sevdin galiba:9::9:
Helal kuzum yaaa:46::46:
Burma tatlısına dayanmak:46::46:

Özgem öğle diil sabah kahvaltısı bu kuzum ya:9:

Buketcik,ciğer demek protein demek
diyette canının çekmesi normal
ama bu proteini az diyet yaptığını da gösterir:34:

Kızlar benim Temel reiste diyet yaparken öğle yemeğinden bi saat önce bir paket As Kraker yiyor:9::9:
Öğlen az yiyomuş bu sayede:60::60::60::60::60::60:

Zinarcım sen 5 e bölme işini sevdin galiba:9::9:
Helal kuzum yaaa:46::46:
Burma tatlısına dayanmak:46::46:

Özgem öğle diil sabah kahvaltısı bu kuzum ya:9:

Buketcik,ciğer demek protein demek
diyette canının çekmesi normal
ama bu proteini az diyet yaptığını da gösterir:34:

Kızlar benim Temel reiste diyet yaparken öğle yemeğinden bi saat önce bir paket As Kraker yiyor:9::9:
Öğlen az yiyomuş bu sayede:60::60::60::60::60::60:

bugün böyle oldu elifim, olsun hafif oldu bari :9:

5 e bölecektim ama menüyü sevmedim brokoli çorbasını hazır çorbadan yapmışlar asla içmem katkı maddesi çok oluyo

Back
X