• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üç Genç Kızın Kilo Verme Deneyimleri

Aaaa çok geçmiş olsun canım... ne oldu nasıl bi hastalık??? Ona sorsan hasta olayım da askerliğe gitmeyeyim der gerçi... benimki de hasta ıoldu orda beli tutuldu öyle bi çalıştırdılar ki bel fıtığı oldu hastane de fizik tedavi oldu gitmemem lazım birliğe deyip duruyordu hastane ona otel gibi geldi

hümümm benimkii hassas birass çabuk hasta olurr :(
öle üşütmüşkii astım başlangıcı bronşit dedi doktor. yemin törenine yanına gittim nefes alamıyo düzgünn :(
nefes testi kötü olduğu için hava değişimi verdiler canımm. şimdi iyi çok şükür geri alışmaya çalışıyo birliğinee :)

hümümm benimkii hassas birass çabuk hasta olurr :(
öle üşütmüşkii astım başlangıcı bronşit dedi doktor. yemin törenine yanına gittim nefes alamıyo düzgünn :(
nefes testi kötü olduğu için hava değişimi verdiler canımm. şimdi iyi çok şükür geri alışmaya çalışıyo birliğinee :)

Nerde canım??? Allah kavuştursun inşallah

Valla ben hepinizi gaza getirebilirimmmm
Motivasyonunuz düşünce söyleyiveriiinn :1: :1:
ben sizi zorlaaaaa motive ederim :4:

Melek gerçekten çok hayırlı bi iş yapıyosun takdir ettim inşallah Allah gönlüne göre verir kadrolu olursun...
3 yaşında da oğlun varmış ne güzel Allah bağışlasın darısı da bizeeee :9:

Teşkkür ederim canım...
niş. darısı basına.. :1:

mutecim sen buralarda misin artik :16:

2 gündür tazecik diyette olan, ve yazin citir olmak icin cabalayan birinden herkese merhaba:17:

Ama ben şu ana kadar 2 kez diyetisyene gittim ikisi de bana süt ve meyve verimişti yatmadan önce :44::44::44:

süt bende iciyorum aksamlari, cok aciktigim zaman, tarcinla karistirildigina acligi baya bastiriyor.
dedigim gibi ben dr aysegül coruhlunun söylediklerini ilettim...
aksamli sekerli birsey tüketmeyin, saat 6dan sonra birsey yemeyin ve günü proteinle bitirin diyor hep

süt bende iciyorum aksamlari, cok aciktigim zaman, tarcinla karistirildigina acligi baya bastiriyor.
dedigim gibi ben dr aysegül coruhlunun söylediklerini ilettim...
aksamli sekerli birsey tüketmeyin, saat 6dan sonra birsey yemeyin ve günü proteinle bitirin diyor hep

Hımmm tarçını çok severim ben ama süt sıcak olacak o zaman :1: genelde soğuk süt ve meyve yiyorum 1 de uyuyorsam 9da falan
Ben bi ayşegül hanımın sitesine bakayım

Back
X