Üç gün

Tatammm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
2.613
1.856
133
35
Hanımlar bayram tatili için uçak bileti baktım uçaktan sonra da otobüs kullanacam ailemin yaşadığı yerde havaalanı yok hesap edince de 3 gün kalabiliyorum. Gitmek istiyorum aslında ama biletler de çok pahalanmış. 3 gün için değer mi sizce ödemelerim de var aslında yapmam gereken. Siz olsanız ne yapardınız.

Hanımlar bayram tatili için uçak bileti baktım uçaktan sonra da otobüs kullanacam ailemin yaşadığı yerde havaalanı yok hesap edince de 3 gün kalabiliyorum. Gitmek istiyorum aslında ama biletler de çok pahalanmış. 3 gün için değer mi sizce ödemelerim de var aslında yapmam gereken. Siz olsanız ne yapardınız.
bayramdan 1 gün önce ya da 1 gün sonrasına izin alin otobüsle gidin. ucak biletleri tatillerde cok pahali oluyor cidden eğer maddi sıkıntıniz varsa almayin derim

bayramdan 1 gün önce ya da 1 gün sonrasına izin alin otobüsle gidin. ucak biletleri tatillerde cok pahali oluyor cidden eğer maddi sıkıntıniz varsa almayin derim
İzin alabilir miyim öyle kamudayım ben adayım henüz

Annem de çok masraflı kızım dedi başka zaman gelmeye çalış dedi kendini zora sokma maddi açıdan dedi

Tabi bu hafta alamıcam haftaya alırsa daha da pahalanırmış uçak

Bayram zaten 3 gün kamudaymışsın
Cumartesi de tatil

Cuma gece git salı gece dön

Üç gece yat

Millet o kadarcık şey için İstanbul Antalya yapıyor yollar tıkanıyor

Biz ufak tatil ayarladık

Cuma gidip Çarşamba döneceğiz mesela

Seninki de normal kısa değil

Bayramlar başka ya 3 günü 5 günü olmadan giderdim ben olsam.
Biz dedemlere günü birlik gibi 1 gün durup geliyoruz mesela 3,5 saatlik yol. 1 gün için belki değmez diye düşünürsün ama bayramda farklı oluyor.

Ben olsam iki ay daha beklerim kurban bayramında giderim.

bence çok para

ben bayramdan 2 gün önce ve bayramın 2. günü şeklinde uçak bileti aldım (1 saat sürüyor) 250 tl tuttu.
bayramın 2. günü dönüş çok ucuz oldu hatta 90 tl gibi bişey
ama 750 olsa gitmezdim

Mesafe ne kadar otobüs ile hiç mi gidilmez

Yani Bursa Elazığ yapıyordu 70 yaşındaki kvdem

Akşam üzeri 4 gibi binip ertesi sabah iniyor oradan da tekrar binip 11 gibi gideceği yere gidiyordu

Siz gençsiniz

Back
X