Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de evlensem imkanı yok annemi babamı zora sokmak istemem. Paramı kazanırım paşalar gibi kimseyi zora sokmadan evlenirim. Evleneceğim insanın ailesinden de aynı şeyi beklerim. Ama insanlar çok garip vallahi şaşırıyorum :)ben sanırsam şu dünyadaki en enayi gelin oluyorumnişanı ben yaptım, gelinliğimi bile kendim aldım eşim görevdeydi kız arkadaşımla gittim düğün alışverişine, düğünü eşimle yaptık evimizi eşyalı tuttuk seneye eşyamızı da kendimiz alıcaz 1200 tl de kira veryoruz ohh
maksimumu yazdım baksana ev dökülüyomuş 500-600 liradır...biri 3bin tl demiş öyle de olsa ödenir nedir ki 3bin bedava evde otur kira yok bişey yok adamlar iyi niyet gösterip sana evini vermiş vermeyedebilirdi dur benim kp eşimin abisine evini verdi bize vermedi evlerden öbüründe kiracı var ben de oranın kira gelirini isteyeyim bari
pardon da çok bencilce değil mi konuştukların?sizden farklı bir yorum beklemezdim tabi siz benim yerime her tarafı akan buz gibi bir evde oturun siz üstüne emlak borcunu ödeyin daha ne olsun.bi dahaki seneye eşinizin ailesinin diğer borçlarını ödersiniz belli mi olur.
İşte benim görmek istediğim bayanlar, evlenip de ailesini zor duruma sokmayan bravo tebrik ediyorum :)maksimumu yazdım baksana ev dökülüyomuş 500-600 liradır...
bu arada konu sahibi bende düğününü kendi yapıp eşyalarını kendi alan ve kirasını kendi ödceyen biriyim..hala inat edecek misin?
sizden farklı bir yorum beklemezdim tabi siz benim yerime her tarafı akan buz gibi bir evde oturun siz üstüne emlak borcunu ödeyin daha ne olsun.bi dahaki seneye eşinizin ailesinin diğer borçlarını ödersiniz belli mi olur.
O çizdiği görüntüde yürüsün o zaman ! eşinizle sakin bir dille konuşun bunun haksızlık olduğunu dile getirin ...
Nankörünüz.net ben olsam size o evi vereceğime kiraya verirdim. Hiç değilse kiracim arkamdan uckagitci demezdi.sizden farklı bir yorum beklemezdim tabi siz benim yerime her tarafı akan buz gibi bir evde oturun siz üstüne emlak borcunu ödeyin daha ne olsun.bi dahaki seneye eşinizin ailesinin diğer borçlarını ödersiniz belli mi olur.
Bence sizin ödemeniz gerekir oğlu yani ödese ne olurböyle bir kayınpederim var. insan kendi anne babasını seçemiyor ki eşininkini seçsin.annesi bize yardım etmek istiyor gibi görünse de babasının derdi. bizi salak yerine koymak. eşimin annesinin üstüne olan evde biz oturuyoruz kira vermeyelim diye.evi kendimize göre yaptırıcaz.daha bu kışımız evde babası 3 yıllık birikmiş emlak borcunu bize ödetmeye çalıştı.ödemek istemedim.evi üstümüze geçirseydi amenna borç benim diye kabullenirdim.kayınvalidem bu sene biz ödiyelim seneye onlar öder dedi.bizim üstüme geçirilmeyen evin ne borcunu ödeyeceksek seneye kağıt üstünde adımız yazmıyor.önceden evi kullanma sözleşmesi imzalayalım dedim kayınvalideme kabul eder gibi yaptı kabul etmedi.babası zaten direk bizden birşeyler bekliyor gibi,kayınvalidem verirseniz olur olmazsa ben öderim gibi görüntü çiziyor.