Üç yılım...

blackwhiite

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2014
799
902
123
İstanbul
Lanet olası son gelişmeler 14.sayfada...

Nerden başlayacağım bilmiyorum ama hiç iyi değilim onu biliyorum.
3 yıl boyunca beraber okuduk, aynı sıraları paylaştık, beraber mezun olduk, her sıkıntımızda hep dipdibeydik. 3 yıl boyunca ayrı olduğumuz tek zaman dilimi onun memlekete gittiği 15 gün-1 aylık bi'süreydi hep... Şimdi sorun ne diyeceksiniz maddeler halinde yazıyorum ki anlaşılır olsun;
*Ben 24, o 25 yaşında geçen yıl mezun olduk. Bu üç yıl içerisinde ağzından bi'kere bile evlilik lafı geçmedi. Sanmayın ki evleneyim diye ölüyorum aksine şuan gelse ben istemem ama insan üç yıldır elini tuttuğu adamdan artık hiç olmazsa ileriye yönelik "plan"larında yer alıyo mu bilmek istiyo.
*Askerlik sorunu. Yüksek lisansı seneye bitiyo ama sorsan askere nezaman gitmeyi düşünüyosun diye çocuk gibi bilmiyorum, gitmiycem işte daha var vs der. Millet erkek arkadaşın ne zaman askere gidiyo der ben bilmiyorum ki söyleyim, adam onu bile kafasında kurup şu sene uygun olur diye düşünmüyo.
Bir iki kere şu gelecek planlarını açtığımda benim daha işim, askerliğim mi var ben daha önümü göremiyorum nasıl plan yapayım dedi. Tamam eyvallah da ben de bana "bilmem kaç tarihinde saat ikide nikah masasında olucaz" diye söylesin istemiyorum ki bana diyeceği evet ileride evlilik planım var ve üç yıldır elini tutuyorum haliyle bu sen ol isterim... Yani adamın sevdiği kadınım ama ne nezaman askere gideceğini biliyorum ne de ileride evlilik hayali var mı onu biliyorum, tartışsan "biz takılıyo muyuz doğru konuş" diye kızar. Hep "plan yapmayalım, olacağı varsa olur, plan yaparsak hep bozacak şeyler çıkıyo korkarım" derdi zaten.
Ben tam tersi önümü görmek istiyorum, "aynı hayalleri" mi kuruyoruz bilmek istiyorum inanın sadece bunu bilmek istiyorum yoksa 10 yılda tutarım elini...Bugün güzelce konuştum bunları söyledim yine aldığım cevap ben nasıl plan yapayım daha ayaklarımın üzerinde duramıyorum ki... Doğru düzgün ilgilenmiyosun artık benimle dedim aldığım cevap okadar alıştım ki sana 10 yılda geçse Blackwhiite benimle, beni bırakmaz, biz hep böyle severiz... Her zorda olduğumda koştun artık rahata alıştım ben, çabalayasım bile gelmiyo projem mi yetişmedi bunalıma gireceğime sevgilim yardım eder diyorum. Niye böyle oldum bilmiyorum ama 40 yıllık evli gibi olduk dedi küseriz de tartışırız da her olayda yanyanayız kopamayız gibi dedi. Ondanmış her buluşmamızın aynı oluşu, sürpriz yapmayışı, ilgiye aç bırakması.
Her dediğime haklısın, haklısın, haklısın dedi. Plan yapamıyorum ne diyeyim ki nasıl düzelteyim sen söyle dedi. Ben de bu böyle gitmez demek ki hayattan beklentilerimiz farklı ya adam gibi ara verelim bi'karar verelim ya da direk bitirelim dedim. "Ben seni çok seviyorum, sen yanımda yokken bile sen hep yanımdaymışsın gibi davrandım, hiç yalan söylemedim, sen benim değerlimsin..." diye sıraladı, iyi de ben bunları zaten biliyorum ki hissedemiyorum sadece son zamanlardaAra verdik, hiç bi'şekilde konuşmayalım dedim zaten son zamanlarda bunları düşündüğümden konuşurken de tıkanıyoduk ki bu tıkanma olayı rezil bi'his.

Toparlayamayız gibi bi'his var içimde, bitti galiba...

Son düzenleme:

Barisirsiniz canim takma kafaya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Canım benim, çok haklısın tabii ki insan 3 yılın sonunda artık bu ilişki olduğu yerde mi sayıyor, yoksa ileriye mi gidiyor bilmek ister, o kadar haklısın ki... Karşına alıp gerektiği gibi konuşmuşsun, bundan sonra da sana dönüşü zaten ya adam gibi bir gelecek planıyla olur, ya da burada koparsınız ama en azından hiç bir geleceği yoksa bu işin, daha fazla ömründen harcamamış olursun... Hakkında en hayırlısı neyse o olsun...

Bilmiyorum ama içim hiç rahat değil, teşekkür ederim.

Rica ederim belki evlilikten korkuyordur boyle belirsizlikler insani uzuyor malesef evet ama seviyorsan tartisma derim ben, ama sonra ben ne cok zaman kaybettim ne insanlari seni beklerken kaybettim diyeceksen ayril

Ah biz kızlar habire planlıyoruz dimi aynı ben yok yok iflah olmayız biz valla canım bence erkek arkadaşının kıymetini bil adam doğru söylüyor işi yok gücü yok daha inşallah gönlünüze göre verir ikinizde istediğiniz yerde çalışırsınız e daha askerliğide var... Yalanlar söyleyip kandırsın mı daha kendine güvenmiyor demek ki... Sırf gönlün olsun diye kandırsın mı elbet o da sevmediği biriyle 3 yılını geçirmez ayrılalım dediğinde o güzel cümleleri kurmaz bence biraz zaman ver sıkma erkek arkadaşın doğruları söylüyor güzel ilişkinizide böyle kuruntularla heba etme ben böyle düşünüyorum.

Bilmiyorum ama içim hiç rahat değil, teşekkür ederim.

Yani haklisin aslında.. Tamam o da diyor ki ne olacagi belli değil nasil bir şey diyim sana da ama bir is bulsak bir evimiz olsa vs hayalleri uç yillik ilişki icin normal beklentiler.. .

bence barisirsnz ama bu adam seni çok soyletir..

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

belirsizlik insanı öldürüyor çok konuştukça geri tepebiliyor. o açmıyorsa sende açma yoksa ilişki bitmye doğru gider.

Ya bugün anneme de dedim 10 yıl olsa da beklerim zaten evlilik hayalim yok yakın zamanda ama insan sevdiği kadınla evlenmek istemez mi hayatının bi'evresinde bunu dese yine susup oturcam zaten. Demiyo sadece tek dediği geleceğimde sen ol istiyorum ama hayal bile kurmak yasak yarın ne olur bilemezmişiz. Sürekli tetikte mi bekleyim?

25 yaşında ama yaşını söylesen kızar hiç öyle hissetmiyomuş. Bugün ben öyle sakince döşedikçe hak verdi ama şu saatten sonra nolur bilmiyorum.

Konuşurken ne kadar soğukkanlı mantığımı devreye sokup konuştuysam sonrasında bi'okadar kötüydüm. Bi'daha görmeme ihtimalimi düşününce bile nefesim kesiliyo.

Benim salaklığım bu adam zaten böyleydi. Daha ilk gün dedi plan yapmayalım korkuyorum ben hep bozuluyo diye, bazen der kızım olsa ne güzel iki tane aşık olduğum kadın olur hayatımda diye tam "ayy" diye lafa girerim tamam sus bunları konuşmuyoduk der. Mal gibi oldum iyice, ilişkimi sahiplenemiyorum.

belirsizlik insanı öldürüyor çok konuştukça geri tepebiliyor. o açmıyorsa sende açma yoksa ilişki bitmye doğru gider.

O açmıyosa sen de açma da ne zamana kadar bilinmezliğe yürüycem ben? Hak verdi bakalım çabalarsa benimdir, çabalamazsa farklı beklentiler demekten başka çıkış yolu yok bana...

bi değişiğini yaşadım tüm çevrem evlenirken erkek arkadaşıma o kadar baskı yaptım ki tartışmalar vs derken ilişkim bitti ve nedeni benim saçma sapan triplerimdi hala pişmanlığını yaşıyprum. ben susmadım mutsuzum şu an

Aslinda bende boyleyim biraz:)

Çünkü şimdiye dek neyin hayalini kurduysam gerçekleşmedi ve bu durum can yakici oldu..

Ya da hayalini kurdum ve hayalimdeki gibi tabiki de olmadi ve hayalimdeki gibi olmadi diye o ani üzüntüyle geçirdim..

Bu yüzden hayal kurmamaya dikkat ediyorum...
Mesela sevgilim evlenmek isteyecegim yegane insan ama hayale daldigimda bile kendimi cimcikler gibi uyandiriyorum hemen yok düşünme boşver diyorum

çünkü kurduğum hayaller hic olmadi bu da olmaz diye korkuyorum..

Ya da hayalini kurduğum gibi olmaz en mutlu animda canim sklr diye korkuyorum ve akisina birakiyorum ama cani gönülden istiyorum aslinda

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Evlilik için yaşını erken buluyo ben de öyle bi'o konuda hemfikiriz. Ama misal ben 30 olmadan hayatımdaki insanla artık evlenmek isterim hani böyle bi'netlik istiyorum. Sanki böyle yarın çıkıp gidecek sonra da biz plan yapmadık ki hayal de kurmadık diyecek gibi. Çevrem hep uzun ilişkisi olanlarla dolu hepsi hayaller içinde bakıyorum onlarında şartları müsait değil ama ev eşyası falan alıyolar hevesle ben uzaktan izliyorum.

Zaten korkum o bi'üç yıl daha sevgili olsak hadi ben gidiyorum, evlenmek istemiyorum dese 6 senelik ilişkimle 27 yaşımda bunalıma koşarım.

Ya inan bilmiyorum ama hayalinde ne var üç yılda bunu bilmek istemem cidden kız saçmalaması mı? Biliyorum haklı ama, ama işte...

Biraz sabret bence,ustne gtme,isini ayarlasn bi duzene grsin,sirasyla olr hersey.su durumda bi erkek gelecege dnuk plan yapamaz zaten,

maxi pro 5

Plan değil zaten ben hiç olmazsa gelecek hayallerinde benle ilgili bi'şeyler var mı onu bilmediğimden böyle kapris modundayım. Bi'yanım bırak diyo bi'yanım işe veya askere gidince netleşecek diyo, kafam çorba...
Bi'de şu evliymişiz gibi davranması var canımı sıkan... Böyle çok sever ama 40 yıllık evliymişiz gibi davranır. Her gün aynı şeyi yapsak gıkı çıkmıyor adamın.

Püf, haklısın. Böyle de boşa kürek çekiyomuşum hissi uyandırmıyo mu sende de? Ne zamana kadar sevgililik....
Ama son cümlende haklısın 3 yıldır ilk defa bu kadar net konuştum. Bitsin hiç istemiyorum sabahtan beri ağlamaktan gözlerim davul oldu ama artık bi'şeyler benim istediğim ilişki gibi olsun istiyorum.

Ah Limon, sus ve yaşayıp gör mü diyosun? Kafam çorba

O da zaten böyle bi'şeyden sonra plan yapmamaya yemin etmiş gibi. Hayal kurarsak bozulurmuş utanmasam şş sessizce kulağıma söyle falan diyeceğim tövbe tövbe.
Başlarken binbir ısrar seni asla üzmemler bilmem neler atla deve duymak istiyorum sanki icraat falan da değil bak sadece niyetini duymak istiyorum

Napayim şimdi? Ara verdik ölç tart sen, ben de düşünmek istiyorum artık böyle mutsuz oluyorum falan dedim. Bekleyeyim değil mi o yazsın, yazarsa tabii...

Yaptığın şey kesinlikle kız saçmalaması değil. Adam önce askerliğimi yapayım, işimi düzene sokayım o zaman ciddi adımlar atmaya başlayacağız dese zaten tamamsın. Hani kesin bir tarih vermesine de gerek yok. Ama seninkisi herşeyi havada bırakıyormuş. Bunun yanı sıra bir de 40 yıllık evliymişiz gibi davranıyor diyorsun, ki kendi de öyle hissediyormuş, bu seni garantiye alıyor demektir ki hiç hoş değil. Ben olsam ben de aynı senin gibi hissederdim.

ciddiymiş hızlı okudum. gözümden kaçmış olabilir. aileniz tanışıyor mu? eğer tanışmıyorsanız tanışın. gerçekten bu kadar zaman diliminde evlilik gibi konu dile getirilmeli bence... ve kendini kasma güzelim :) hakkında hayırlısı olsun :) <3

Tamam diyelim ki 2 yıla evleniriz evimiz şöyle olur böyle olur diye hayaller kurdunuz ama olmadı adam da böyle olucağına inanmıyor ama sırf gönlün olsun diye söylüyoe böyle birinimi istersin yoksa gerçekten doğrıusöyleyen ne düşündüğünü dürüstçe dile getiren seni kandırmayan birini mi istersin kuruntu yapma canım dürüst bi sevgilin var istediğimiz cevapları tepkileri bulamayınca böyle yapıyoruz... Yapma kendinide yıpratma ilişkinide

Heh tam olarak bu sadece istiyor mu bunu duymak istiyorum ben.
Evli hissetmesi şöyle tartışırız konuyu çözeceğine sarılır, şebeklik yapar üstünü kapar. Bugün napıcaz derim evde oturalım işte vs her gün aynı şeyi yaşayınca monotonlaşıyo zaten ilişki.

Onun 40 yıllık evli gibi hissediyorum demesi kaybetme korkusu yok biliyo ki ayrılmayız, çok seviyoruz, çok bağlıyız. Ama gel gör ki evli değiliz işte haliyle duvara tosluyoruz.

Ben yaptım bu adamı böyle tartıştık mı haklı da olsam gözü mü doldu sarıldım, mutsuz mu paralandım gülsün diye al işte böyle oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…