• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üç yılım...

Heh tam olarak bu sadece istiyor mu bunu duymak istiyorum ben.
Evli hissetmesi şöyle tartışırız konuyu çözeceğine sarılır, şebeklik yapar üstünü kapar. Bugün napıcaz derim evde oturalım işte vs her gün aynı şeyi yaşayınca monotonlaşıyo zaten ilişki.

Onun 40 yıllık evli gibi hissediyorum demesi kaybetme korkusu yok biliyo ki ayrılmayız, çok seviyoruz, çok bağlıyız. Ama gel gör ki evli değiliz işte haliyle duvara tosluyoruz.

Ben yaptım bu adamı böyle tartıştık mı haklı da olsam gözü mü doldu sarıldım, mutsuz mu paralandım gülsün diye al işte böyle oldu.

Yok canım, kendini suçlama. Sen can-ı gönülden sevmişsin, pamuklara sarmışsın belli ki, o kıymetini bilemezse onun ayıbı olur. Ama umuyorum ki yaptığınız konuşma onun aklını başına getirir de sana daha net duruşu olan bir insan olarak geri döner.

Püf, haklısın. Böyle de boşa kürek çekiyomuşum hissi uyandırmıyo mu sende de? Ne zamana kadar sevgililik....
Ama son cümlende haklısın 3 yıldır ilk defa bu kadar net konuştum. Bitsin hiç istemiyorum sabahtan beri ağlamaktan gözlerim davul oldu ama artık bi'şeyler benim istediğim ilişki gibi olsun istiyorum.

Ah Limon, sus ve yaşayıp gör mü diyosun? Kafam çorba :(

O da zaten böyle bi'şeyden sonra plan yapmamaya yemin etmiş gibi. Hayal kurarsak bozulurmuş utanmasam şş sessizce kulağıma söyle falan diyeceğim tövbe tövbe.
Başlarken binbir ısrar seni asla üzmemler bilmem neler atla deve duymak istiyorum sanki icraat falan da değil bak sadece niyetini duymak istiyorum:14:

Napayim şimdi? Ara verdik ölç tart sen, ben de düşünmek istiyorum artık böyle mutsuz oluyorum falan dedim. Bekleyeyim değil mi o yazsın, yazarsa tabii...

Ama diyormus zaten gelecegimde sen ol istiyorum diye.. Bence istemediğinden değil... kendini doldurma ona karsi..

Mesela sende fazla hesapcisin iste 3 yil sonra çekip.giderse yas 27 vs vs ne yaparsan yap düşün tasin ama tutmaz hic bir zaman aklindakiyle yasadigin bir olmaz..

O yazar bence yani sende yaz o yazmazsa inat etme bos yere:)

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Tamam diyelim ki 2 yıla evleniriz evimiz şöyle olur böyle olur diye hayaller kurdunuz ama olmadı adam da böyle olucağına inanmıyor ama sırf gönlün olsun diye söylüyoe böyle birinimi istersin yoksa gerçekten doğrıusöyleyen ne düşündüğünü dürüstçe dile getiren seni kandırmayan birini mi istersin kuruntu yapma canım dürüst bi sevgilin var istediğimiz cevapları tepkileri bulamayınca böyle yapıyoruz... Yapma kendinide yıpratma ilişkinide

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya bana tek diyeceği "ben ömrümün bi'yerinde evlenmek istiyorum ve bu sen ol isterim" inan ki sırf bunu duymak istedim. Bu son konuşmada bana bu diyebilmiş olsaydı çenemi kapatır 10 yılda olsa tutardım elini.

Keşke konuşmadan önce açsaydım konuyu ya, annem de konuş niye içinde tutuyosun deyince bismillah deyip konuştukça konuştum.

Püf, haklısın. Böyle de boşa kürek çekiyomuşum hissi uyandırmıyo mu sende de? Ne zamana kadar sevgililik....
Ama son cümlende haklısın 3 yıldır ilk defa bu kadar net konuştum. Bitsin hiç istemiyorum sabahtan beri ağlamaktan gözlerim davul oldu ama artık bi'şeyler benim istediğim ilişki gibi olsun istiyorum.

hissetmez miyim hiç, yani gez toz ye iç ee şimdi ne olacak diyorsun.. yeri geliyor en yakını sen oluyorsun sana gelecekle ilgili planlarını anlatıyor ama içinde ne sen varsın ne evlilik.. sonra konuyu açınca suçlu oluyorsun, evlilik meraklısı oluyorsun..

Ama diyormus zaten gelecegimde sen ol istiyorum diye.. Bence istemediğinden değil... kendini doldurma ona karsi..

Mesela sende fazla hesapcisin iste 3 yil sonra çekip.giderse yas 27 vs vs ne yaparsan yap düşün tasin ama tutmaz hic bir zaman aklindakiyle yasadigin bir olmaz..

O yazar bence yani sende yaz o yazmazsa inat etme bos yere:)

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Evet akrep burcuyum ben benim hayatım hep planlı oldu, hep önümü görebildim. Planlarım gerçekleşir ya da gerçekleşmez ama onu gerçekleştirme yolunda çabalarım falan. Şuan işsizim zaten o eğitimine devam ediyo, ben de evde oturup ilişkimi sorgulamaca yapıyorum kendimce. Haliyle en ufak şey batar oldu bana... Ama yok Hannesli yazarsam her konuştuğum bu ilgi, alaka kısmı bile püüff olacak ben artık biraz beni kaybetmekten korksun istiyorum. Bundan önce bi'olayda sırf dayanamadığımdan aradım geri niye o aramadı diye içime yer etti ikinci sefer koşan ben olmak istemiyorum :(

Yok canım, kendini suçlama. Sen can-ı gönülden sevmişsin, pamuklara sarmışsın belli ki, o kıymetini bilemezse onun ayıbı olur. Ama umuyorum ki yaptığınız konuşma onun aklını başına getirir de sana daha net duruşu olan bir insan olarak geri döner.

İnşallah öyle olur, üç yılda bi'gün olsun küs uyumadık yaşlandım resmen şu bi'günde :14:
ciddiymiş :( hızlı okudum. gözümden kaçmış olabilir. aileniz tanışıyor mu? eğer tanışmıyorsanız tanışın. gerçekten bu kadar zaman diliminde evlilik gibi konu dile getirilmeli bence... ve kendini kasma güzelim :) hakkında hayırlısı olsun :) <3

Çok teşekkür ederim... Aileler tanışmıyolar ama ben onun anne, baba, abi, yenge hepsiyle ayaküstü de olsa tanıştım o da benim annemle aynı şekilde.
Babası, o memlekete gittiğinde kıza da bi'şey götür falan der hep biliyolar yani tam olarak ilişkimizi.

Evet akrep burcuyum ben benim hayatım hep planlı oldu, hep önümü görebildim. Planlarım gerçekleşir ya da gerçekleşmez ama onu gerçekleştirme yolunda çabalarım falan. Şuan işsizim zaten o eğitimine devam ediyo, ben de evde oturup ilişkimi sorgulamaca yapıyorum kendimce. Haliyle en ufak şey batar oldu bana... Ama yok Hannesli yazarsam her konuştuğum bu ilgi, alaka kısmı bile püüff olacak ben artık biraz beni kaybetmekten korksun istiyorum. Bundan önce bi'olayda sırf dayanamadığımdan aradım geri niye o aramadı diye içime yer etti ikinci sefer koşan ben olmak istemiyorum :(

İnşallah öyle olur, üç yılda bi'gün olsun küs uyumadık yaşlandım resmen şu bi'günde :14:

Çok teşekkür ederim... Aileler tanışmıyolar ama ben onun anne, baba, abi, yenge hepsiyle ayaküstü de olsa tanıştım o da benim annemle aynı şekilde.
Babası, o memlekete gittiğinde kıza da bi'şey götür falan der hep biliyolar yani tam olarak ilişkimizi.

rica ederim :) diğer arkadaşların fikirlerini de değerlendir... çünkü bana kalsa biraz zamana bırak... özler,bu işi ciddileştirelim ayaklarına yatar :D
dilediğingibiolsunherşey :D <3
:34::34::34:

hissetmez miyim hiç, yani gez toz ye iç ee şimdi ne olacak diyorsun.. yeri geliyor en yakını sen oluyorsun sana gelecekle ilgili planlarını anlatıyor ama içinde ne sen varsın ne evlilik.. sonra konuyu açınca suçlu oluyorsun, evlilik meraklısı oluyorsun..

Aynı olay işte yurtdışı planları vs ben böyle kankası gibi dinliyorum:25:
Bugün net konuştum, yarın gelsen evlenelim desen evlenmem tanıyosun beni ama hayatının neresindeyim net ol dedim.

Böyle çat çat konuşup konuşma bitince de salya sümük yaa aramazsa, ya biterse diye yemeden içmeden kesildim.

Hakkımızda hayırlısı olsun...

rica ederim :) diğer arkadaşların fikirlerini de değerlendir... çünkü bana kalsa biraz zamana bırak... özler,bu işi ciddileştirelim ayaklarına yatar :D
dilediğingibiolsunherşey :D <3
:34::34::34:

İnşallah, hakkımızda hayırlısı olsun şuan öyle bi'hale geldim ki arayıp çok üzgünüm bile dese kucak açıcam sanki.
Bitişe hazır değilmişim, gerçi insan nasıl hazır olur ki.
..

Ya bana tek diyeceği "ben ömrümün bi'yerinde evlenmek istiyorum ve bu sen ol isterim" inan ki sırf bunu duymak istedim. Bu son konuşmada bana bu diyebilmiş olsaydı çenemi kapatır 10 yılda olsa tutardım elini.

Keşke konuşmadan önce açsaydım konuyu ya, annem de konuş niye içinde tutuyosun deyince bismillah deyip konuştukça konuştum.

E bu adam salak değil ki 3 yılını sana versin ben senin gibi düşünmüyorum sana ne güzel cümleler kurmuş sen benim kıymetlimsij vs e burdan onlar çıkıyor zaten?

bence susmayıp ıyı etmıssın.. nereye kadar 3 maymunu oynayacaktın? ben anlıyorum senı..
adam sana evlılık umudu vermemek için hayal bile kurdurtmuyorsa, senden önce aklında karıyerı var
bu net, kim ne derse desin :34:

Son düzenleme:
Nerden başlayacağım bilmiyorum ama hiç iyi değilim onu biliyorum.
3 yıl boyunca beraber okuduk, aynı sıraları paylaştık, beraber mezun olduk, her sıkıntımızda hep dipdibeydik. 3 yıl boyunca ayrı olduğumuz tek zaman dilimi onun memlekete gittiği 15 gün-1 aylık bi'süreydi hep... Şimdi sorun ne diyeceksiniz maddeler halinde yazıyorum ki anlaşılır olsun;
*Ben 24, o 25 yaşında geçen yıl mezun olduk. Bu üç yıl içerisinde ağzından bi'kere bile evlilik lafı geçmedi. Sanmayın ki evleneyim diye ölüyorum aksine şuan gelse ben istemem ama insan üç yıldır elini tuttuğu adamdan artık hiç olmazsa ileriye yönelik "plan"larında yer alıyo mu bilmek istiyo.
*Askerlik sorunu. Yüksek lisansı seneye bitiyo ama sorsan askere nezaman gitmeyi düşünüyosun diye çocuk gibi bilmiyorum, gitmiycem işte daha var vs der. Millet erkek arkadaşın ne zaman askere gidiyo der ben bilmiyorum ki söyleyim, adam onu bile kafasında kurup şu sene uygun olur diye düşünmüyo.
Bir iki kere şu gelecek planlarını açtığımda benim daha işim, askerliğim mi var ben daha önümü göremiyorum nasıl plan yapayım dedi. Tamam eyvallah da ben de bana "bilmem kaç tarihinde saat ikide nikah masasında olucaz" diye söylesin istemiyorum ki bana diyeceği evet ileride evlilik planım var ve üç yıldır elini tutuyorum haliyle bu sen ol isterim... Yani adamın sevdiği kadınım ama ne nezaman askere gideceğini biliyorum ne de ileride evlilik hayali var mı onu biliyorum, tartışsan "biz takılıyo muyuz doğru konuş" diye kızar. Hep "plan yapmayalım, olacağı varsa olur, plan yaparsak hep bozacak şeyler çıkıyo korkarım" derdi zaten.
Ben tam tersi önümü görmek istiyorum, "aynı hayalleri" mi kuruyoruz bilmek istiyorum inanın sadece bunu bilmek istiyorum yoksa 10 yılda tutarım elini...Bugün güzelce konuştum bunları söyledim yine aldığım cevap ben nasıl plan yapayım daha ayaklarımın üzerinde duramıyorum ki... Doğru düzgün ilgilenmiyosun artık benimle dedim aldığım cevap okadar alıştım ki sana 10 yılda geçse Blackwhiite benimle, beni bırakmaz, biz hep böyle severiz... Her zorda olduğumda koştun artık rahata alıştım ben, çabalayasım bile gelmiyo projem mi yetişmedi bunalıma gireceğime sevgilim yardım eder diyorum. Niye böyle oldum bilmiyorum ama 40 yıllık evli gibi olduk dedi küseriz de tartışırız da her olayda yanyanayız kopamayız gibi dedi. Ondanmış her buluşmamızın aynı oluşu, sürpriz yapmayışı, ilgiye aç bırakması.
Her dediğime haklısın, haklısın, haklısın dedi. Plan yapamıyorum ne diyeyim ki nasıl düzelteyim sen söyle dedi. Ben de bu böyle gitmez demek ki hayattan beklentilerimiz farklı ya adam gibi ara verelim bi'karar verelim ya da direk bitirelim dedim. "Ben seni çok seviyorum, sen yanımda yokken bile sen hep yanımdaymışsın gibi davrandım, hiç yalan söylemedim, sen benim değerlimsin..." diye sıraladı, iyi de ben bunları zaten biliyorum ki hissedemiyorum sadece son zamanlarda:14:Ara verdik, hiç bi'şekilde konuşmayalım dedim zaten son zamanlarda bunları düşündüğümden konuşurken de tıkanıyoduk ki bu tıkanma olayı rezil bi'his.

Toparlayamayız gibi bi'his var içimde, bitti galiba...

üni. aşkları genelde mezuniyet sonrası en büyük sınavını verir..
öğrenci iken kampüste elele herşey yolundadır stabildir..
sonra mezuniyet akademik kariyer yok iş yok askerlik vs vs derken kafalar karışır..
sevgilin hep böyle plan yapmayan kararsız bir tip mi bilmiyorum ama kafası karışık gibi..
hayatında ne yapmak istediğini bulmaya çalışırken "biz ne olacağız" diyen sevgiliye cevap bulamıyor..
sen kendi hayatına bakmalısın.. okuldaki gibi değil hayat,,, sırtlayamazsınız birbirinizi hep..
farklı hedefleriniz olacak artık sadece "mezun olmak" değil hayat sizin için..
gerçekten ikiniz de beraber bi gelecek düşünüyorsanız bence sakin anlayışlı olup beklemelisiniz..
ilişkinizde mutlu iseniz devam etmeli ama herkes "kendi" hayallerini hedeflerini yaşamalı..
evlilik fikrinde birleşinceye kadar..
üni.de 4 yıl beraber olduğum biri vardı.. herkes kepi fırlatıp nikah masasına oturacağız sanıyordu.. ama olmadı.. okulda sürmesi aynı ortam aynı arkadaşlar aynı hayattanmış zaten.. çoktan bitmeliymiş.. iyi düşün canım..

E bu adam salak değil ki 3 yılını sana versin ben senin gibi düşünmüyorum sana ne güzel cümleler kurmuş sen benim kıymetlimsij vs e burdan onlar çıkıyor zaten?

Butun olumsuzluklar birikti iste kaybetme korkusunu da hissedemeyince doldurdum iyice kendimi.

Keske konusmadan acsaydim konuyu ya :(

bence susmayıp ıyı etmıssın.. nereye kadar 3 maymunu oynayacaktın? ben anlıyorum senı..
adam sana evlılık umudu vermemek için hayal bile kurdurtmuyorsa, senden önce aklında karıyerı var
bu net, kim ne derse desin :34:

İste kafam karisiyo, boyle gitti geldi aklim en sonunda patladim. Cok seviyo biliyorum, zamaninda planlar yapmis aldatilmis o da tamam da benim sucum ne:/

Butun olumsuzluklar birikti iste kaybetme korkusunu da hissedemeyince doldurdum iyice kendimi.

Keske konusmadan acsaydim konuyu ya :(

Olsun canım her şeyde bir hayır vardır su akaaaar yolunu bulur sen sakın canını sıkma ne oluyor kendini üzünce eline ne geçiyor boşver anın tadını çıkar erkek arkadaşın kendi hayatını düzene sokup askerliğini yapıp eli ekmeye ulaşınca elbet seninle planlar yapıcak sen üstüne gitme seni sevdiğinden eminsen gerisi teferruattıe şansın açık olsun...

İste kafam karisiyo, boyle gitti geldi aklim en sonunda patladim. Cok seviyo biliyorum, zamaninda planlar yapmis aldatilmis o da tamam da benim sucum ne:/
sevmekle evlılık düşüncesi çok farklı emın ol.. köpek gibi sevıyordur belkı, ama işte evlılık mechul orası sıkıntı..
kıymetlımsın, şöylemsın böylemsın dıyecegıne az da olsa hayalıne ortak olup bişiler demesı lazımdı.
erkek arkadasın önce işi düşünüyor..insan işi düşünürken bir yandan da hayal kurabılır
bahane aramasın

üni. aşkları genelde mezuniyet sonrası en büyük sınavını verir..
öğrenci iken kampüste elele herşey yolundadır stabildir..
sonra mezuniyet akademik kariyer yok iş yok askerlik vs vs derken kafalar karışır..
sevgilin hep böyle plan yapmayan kararsız bir tip mi bilmiyorum ama kafası karışık gibi..
hayatında ne yapmak istediğini bulmaya çalışırken "biz ne olacağız" diyen sevgiliye cevap bulamıyor..
sen kendi hayatına bakmalısın.. okuldaki gibi değil hayat,,, sırtlayamazsınız birbirinizi hep..
farklı hedefleriniz olacak artık sadece "mezun olmak" değil hayat sizin için..
gerçekten ikiniz de beraber bi gelecek düşünüyorsanız bence sakin anlayışlı olup beklemelisiniz..
ilişkinizde mutlu iseniz devam etmeli ama herkes "kendi" hayallerini hedeflerini yaşamalı..
evlilik fikrinde birleşinceye kadar..
üni.de 4 yıl beraber olduğum biri vardı.. herkes kepi fırlatıp nikah masasına oturacağız sanıyordu.. ama olmadı.. okulda sürmesi aynı ortam aynı arkadaşlar aynı hayattanmış zaten.. çoktan bitmeliymiş.. iyi düşün canım..

Biz universitenin sadece iki yilini beraber okuduk gecisliydik. Su son bir yilimiz okul sonrasi, evet bi'buhran donemi oldu. Cok kasiyo napicam ne edicem, bi'yandan babasi baski yapiyo seni de ise yerlestirip bi'rahatlayamadim diye... Bunalip bana sariliyo ben de duygusalligin dibine vuruyorum.

Peki ben simdi napmaliyim gercekten?

3yildir kendinizi ifade etmeniz gerekirdi,bak senle beraberim bende insanim bende bayanim evlenmek isterim niyetin yoksa amacin neyse biliyim demeliydin bayanlarin en buyuk hatasi oynamasi,istemiyor gibi gorunmesi taktik yapmasi.kaldiramayacagi yuku yuklenmesi,evlilik budalasi diye birsey yoktur toplumun bir nevi kurali budur 2 tarafta bilir,isine gelen evlenir gelmeyen kacar hatta kizoara basta soyler. Cikiyoruz ama beklentin varsa bitsin der,biz niye demeyelimki onladmi ustun?

Erkekler netler kadinlar gibi surekli kurmazlar,korkulari yoktur bi kere ara verelim yada ayrilalim ne demek?bir erkege ayrilalim ara verelim dersen mideleri bulanir net bi sekilde biticegini dusunur ve o an imkani yoksa bitirmeyi goze alir..keske ackkca adim atmasini isteseydin,ben esimle evlenirken ne bekliyoruz diyendim ona cssaret verdim kaygilarini sildim guven verdim hersey bittiginde amma abartmisim gozumde buyumus destek olmasan evlenmezdik dedi acikca..

Birde kadere ALlaha guven inan sen net ol ne istedigini bil ALlqh yardim eder dogru kisiyse olur degilse sana ders olur bir daha adimlarini bilerek kendinden emin atarsin ..cogu kisi kurbagalari operek prensini buldu :D

Aynı olay işte yurtdışı planları vs ben böyle kankası gibi dinliyorum:25:
Bugün net konuştum, yarın gelsen evlenelim desen evlenmem tanıyosun beni ama hayatının neresindeyim net ol dedim.

Böyle çat çat konuşup konuşma bitince de salya sümük yaa aramazsa, ya biterse diye yemeden içmeden kesildim.

Hakkımızda hayırlısı olsun...

Amim hayirlisi.. nele duyuyoruz baksana benim arkadasim nisanlandi adam 2 ay sonra nisani atip baska kızla nisanlandi.. ben hazir degildim zorladin dedi birde.. yarım yamalak olacagina boyle hic olmasin daha iyi.. üzülme belki cidden seni anlayacak biri gelecektir.. yada kiymetini anlayip sevgilin donecektir.. üzülmek için çok erken :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sevmekle evlılık düşüncesi çok farklı emın ol.. köpek gibi sevıyordur belkı, ama işte evlılık mechul orası sıkıntı..
kıymetlımsın, şöylemsın böylemsın dıyecegıne az da olsa hayalıne ortak olup bişiler demesı lazımdı.
erkek arkadasın önce işi düşünüyor..insan işi düşünürken bir yandan da hayal kurabılır
bahane aramasın

Bilmiyorum Sur, hayirlisi diye diye aglamaktan helak oldum cok alismisim oysa konusurken ne kadar soguk kanliydim.

Missblue; hayalimde her ne kadar evlilik yok desen de istiyorsun evlenmeyi, bunu kendine itiraf et. :34:

İkincisi de bu çocuk sorumluluk alacak birine benzemiyor.

Son düzenleme:
Back
X