haksızsın demiyorum,
hatta yerinde olsam bu kadar uzun süre beklemeyecegimi de yazdım
ancak 3ay sonra iş tebrigi icin aradıgında dayanamaz konuyu açardım herhalde,
ya da tümüyle noktalayıcı bir konusma yapardım.
eger hala aklım ondaysa yeni kisiyle baslamadan once bir yoklardım,
ya da asla bu iliski olmamalı diyorsam o davranmadan ben son hamlemi yapar veya o arasa bile o kadar umursamazdım.
demek istedigim şu,
bence hatalı veya ona ihanet etmissin gibi bir davranısın yok,
fakat madem bu kadar aklını karıstıracaktı neden gerekirse günlerce aglayıp sonra o yeni kisiye temiz bir sayfa acmıscasına sans vermedin?
zaten oyle yaptım, arayınca bir an duygusallastım ortak bir gecmis var sonucta vs diyorsan ve asla geri donme gibi bir niyetin yoksa yerinde olsam hic takmazdım.
yeni sevgiliye de bu aralar canım sıkkın evle ilgili der biraz uzaklasırdım ki o duyguyu kendi icimde yasayayım,
bir hafta sonra da sevgilimin elini mutlu mesut tutar yoluma devam ederdim,
bunu yapacak gücüm yoksa da bitirirdim, eskiyle gorusurdum vs.
hic umursama devam et diyemiyorum yani, ne hissettigini ve mantıgının neyi kabul ettigini netlestirmen gerek.
cunku aldattıgı veya sana buyuk bir yanlıs yaptıgı icin ayrılmadınız,
hatta unutamama nedenlerinden biri de budur belki. sayıp sövüp rahatlayamıyorsun ama sonunuzu da goremiyorsun...
bazen yola devam edemedigimizde illa tadilat nedeniyle kesilmis olması veya ucurumun dibinde olmamız gerekmez,
yol ayrımındayızdır,
vazgectigimiz yol kendi bilinmezligi icinde hayal kırıklıklarımızı veya düşlerimizi tasısa da bunu bilemeyecegiz,
hangisini gormek istiyor ve daha cok merak ediyor, arzuluyorsam yerinde olsam ona şans verirdim.