Üç yılım...

bizimkilerde mi bi sorun var yoksa erkekler genel olarak gelecek hakkında bişeyler konuşmaya çekiniyorlar mı bilmiyorum.5 yıllık ilişkim var askerden dönecek adam.ne yapacaksın dönüşte diyorum bana güven ben hallederim diyo.hiç güvenmiyosun diyo.diyemiyorum ki la sen lise mezunu adamsın nasıl bu kadar rahat olabiliyosun diye.insan ayrıntıya girip şunu şöyle yapacağız diye anlatsın istemiyor,sadece genel olarak ne istedğini bilsek biz rahatlayacağız aslında.dedğin gibi insan böyle olunca ilişkisine sahip çıkamıyor.

aranızda karsılıklı iletisim problemi olmus bence,
hangi sebeple olursa olsun aylarca aramaması bence de sıkıntı.
ama yerinde olsaydım o kadar uzun da beklemezdim...
ya da o aramıyorsa ben arardım sanırım.

karsına cıkacak duruma gelemedikce cesareti de olmamıs onun.
ama ona da ders olur, hayatında o kadar uzun sure susmanın ona hicbir zaman birsye kazandırmayacagını kotu bir tecrubeyle ogrenmis oldu...

Athenenoctua benim ne kadar sevdigimi biliyosun. Hala da icim cok buruk keske boyle olmasaydi. Ama bi'tarafim tutuyo beni ona donmemem icin. Bu adam 8 ay bensiz yasayabildi, sesimi bile duymadi. Duymak isteseydi arayabilecegini de biliyodu. Durdur yere kavusamayanlari oynamak isteyen kendi. Yoksa ben buradaydim...

Haberini almasaydi hala da gelmiycekti en cok da bu agrima gitti.

Her katil olay mahalline geri döner.
Noğğğğlur aşkım ayrılmayalım de istedi herhalde ya da bırak gel dediğinde emrin olur demeni bekledi.
Hep takdir etmişimdir böyle durabilen kadınları, bu güçtür. Gücün bol olsun arkadaşım, duruşunu kaybetme sakın...

haksızsın demiyorum,
hatta yerinde olsam bu kadar uzun süre beklemeyecegimi de yazdım

ancak 3ay sonra iş tebrigi icin aradıgında dayanamaz konuyu açardım herhalde,
ya da tümüyle noktalayıcı bir konusma yapardım.

eger hala aklım ondaysa yeni kisiyle baslamadan once bir yoklardım,
ya da asla bu iliski olmamalı diyorsam o davranmadan ben son hamlemi yapar veya o arasa bile o kadar umursamazdım.

demek istedigim şu,
bence hatalı veya ona ihanet etmissin gibi bir davranısın yok,
fakat madem bu kadar aklını karıstıracaktı neden gerekirse günlerce aglayıp sonra o yeni kisiye temiz bir sayfa acmıscasına sans vermedin?

zaten oyle yaptım, arayınca bir an duygusallastım ortak bir gecmis var sonucta vs diyorsan ve asla geri donme gibi bir niyetin yoksa yerinde olsam hic takmazdım.
yeni sevgiliye de bu aralar canım sıkkın evle ilgili der biraz uzaklasırdım ki o duyguyu kendi icimde yasayayım,
bir hafta sonra da sevgilimin elini mutlu mesut tutar yoluma devam ederdim,
bunu yapacak gücüm yoksa da bitirirdim, eskiyle gorusurdum vs.

hic umursama devam et diyemiyorum yani, ne hissettigini ve mantıgının neyi kabul ettigini netlestirmen gerek.
cunku aldattıgı veya sana buyuk bir yanlıs yaptıgı icin ayrılmadınız,
hatta unutamama nedenlerinden biri de budur belki. sayıp sövüp rahatlayamıyorsun ama sonunuzu da goremiyorsun...

bazen yola devam edemedigimizde illa tadilat nedeniyle kesilmis olması veya ucurumun dibinde olmamız gerekmez,
yol ayrımındayızdır,
vazgectigimiz yol kendi bilinmezligi icinde hayal kırıklıklarımızı veya düşlerimizi tasısa da bunu bilemeyecegiz,
hangisini gormek istiyor ve daha cok merak ediyor, arzuluyorsam yerinde olsam ona şans verirdim.

Bakma böyle konuştuğuma cesaretim yok yoksa çoktan koşmuştum, berbat haldeyim.

Sanki şuan hayatımda olan insanla devam edersem hep eskiyi merak edeceğim, hep içimde ukte kalacak, hiç unutamayacağım, hep keşke diyecekmişim gibi geliyo. Öte yandan cesaret edemiyorum.

Bunca şey oldu bi'kere bile yüzyüze konuşamadık, ayrılık konuşması bile yüzyüze olmadı.

İşin içinden çıkamıyorum, yok olma şansım olsa istisnasız onu seçicem.

Duygularını bi mektupla anlatsan canım,neler yazmak istiyorsan ayrılık konuşması olmadı diyorsun öyle anlat içinden geçenleri:S

bu soruların yanıtları sende...
o yuzden yeni sevgiline aileyi bahane edip bir sure uzak durmanı, o sure zarfında kendini dinlemeni tavsiye ediyorum.
hem onu da ozleyip ozlemedigine bakarsın,
belki duyguların birden bire degisecek,
o yeni kisinin sandıgından daha fazla hayatında yer etmis oldugunu farkedeceksin,
ya da yeni biriyle yasayacagın bilinmezlikler seni daha cok cezbedecek,
kim bilir?

fakat onceliklerin farklıysa ve eskinin bunları saglayamayacagından eminsen ne yasayacagını görmek icin illa deneyimlemen gerekmiyor.

ne istedigine ve sonra kimle olmak istedigine karar ver bence.

iyisiyle kötüsüyle eskiyi istiyorum diyorsan o da bir tercih,
karar senin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…