Sana o yazdigim kismin aynisini ben kendim hissediyor ve iliskim icin dusunuyorum...
Tuy diktigin falan yok, bakis aciniz farkli. Ve sen kendince sorun gordugun seyleri paylasmissin.
Her sey birden bire olacak degil...
Belki seni kaybetme korkusu onu harekete gecirir, net bir program yapmasa dahi onundeki 5yilda neleri yapmis bitirmis olmak istedigine karar verip bir adim atar...
Ya da amaaaan salla ben boyle seylere gelemiyorum diyip her seyi belirsiz sureler ile öteledikce öteler...
Bazen insan "hazir" olmadigni dusunup bazi seyleri ertelemeyi secebiliyor, fakat bunu yasam tarzi haline donusturuyorsa orda bir sorun var demektir...
Babasinin beklentisi ve ile seninkiler bagdassa da onun size olan sorumluluklari cok farkli... "tamam baba yaaa" diye dusunebilir ama sana bunu yapamaz, yapmamali...
Bu arada anladigim kadariyla sen yakin zaman icin bir plan beklemedigni soylesen de bugun cikagelse evet diyeceksin belli ki, istiyorsun... bunun icin evlilik diye ölüp bitmen gerekmiyor illa ki.
Sen nasil ki daha net dusuncelere sahip olsan dahi bu isin gercekligini dusundukce bi geri adim atma gereksinimi duyuyor veya kendinle yuzlesmekten kaciyorsan o bu kafa karisıkligi ve "hazirsizlik " ile daha da kacma gereksinimi duyuyor...
eski iliskilermis hayal kurmakmis hikaye... asil mesele kendi hayatini duze cikaramamisken sorumluluk almaktan korkmasi. Ilaveten evlilik korkusu da var midir bilemem...
Ayrilmazsiniz bence.
Bunun olmasi icin onun bu konusmayi umursamaz bir sekilde karsilamasi gerekir ki... oyle yapiyorsa kestirip at zaten.
Biraz zaman ver ona...
Mesafeyi arttirma, asiri kuslukler yapma ama birseyler yapmasini bekledigni de bilsin...
Bence guzel sonuclanacak her sey

cunku ikiniz de birbirinize ve bu iliskiye deger veriyorsunuz...
Not: konunu goremeyebilirdim... mesaj atmayi unutma bir dahakine
Ayrica tesekkurler...