• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üç yıllık ilişkim bitti

canım çok güzel açıklamışsın ama şöyle özet geçeyim tekrardan biz bununla 3 yıl çıktık. ilk başlarda isteksiz başladım ben bu çok istekli bana kör kütük aşıktı. ben o kadar sevmiyordum hatta bi kere ayrıldım ilk ben ayrıldım buda hırsından gitti okuldan bi kızla çıktı ama sonra ağlayarak bana geri döndü ve barıştık. benimde duygusal anıma gelmişti ve özlemiştim. barışmaz olaydım. ertesi günden itibaren bana çektirmediği kalmadı çok değişmişti 3 aylık ayrılıkta kan kusturdu ama ben onu terkettiğim için suçluluk duydum ve elimden geleni yaptım çünkü hata yapmıştı onu terkederek başkasıyla çıkmasına neden oldum. ben onu sevdikçe kendimden çok ona değer vermeye başladım ama bu kaçar oldu ayrılalım dediğimde ayrılmıyodu beni bırakamıyordu ama sonra bi kaç kere facebookta başkalarıyla mesajlaşmasını yakaladım inanamıyordum bana bu kadar aşık adam nasıl başkalarına kur yapar diye ve gurur yapıp ayrıldım. 3 ay ayrı kaldık bu süre içinde benle tanışmadan önceki sevgilisine dönmüş ortak arkadaşlarımızla tanıştırmış. o dönemde acı çektim ama bana geri döndü tekrar ve salak gibi affettim. benim gibi gururlu bi insan her şeyi affeder hale gelmiştim ne yapsa kabul ediyordum göz yumuyordum çünkü onsuz yapamıyordum nefes bile alamıyodum o derece ve benden sonra çıktığı kızlar aklıma geldi ilişki süresince yıprattım onuda kendimide nasıl başkasına dokunur diye düşünürdüm. banakarşı saygısınıda yitirdi ve en sonunda bitirdik 1 ay önce şimdide ikimizinde tanıdığı abla gibi gördüğüm biriyle birlikte aklım almıyor almıyorr deliricem. bana dönmesini de istemiyorum barışmam zaten artık yeteri kadar yerlere düşürdü bu kızla çıktığınıda herkes duydu bütün arkadaşlarımızz ama bu acı geçsin istiyorum

3 yıllık ilişkim bitti. aşk ve tutkuyla sevdik. ilk başlarda o beni severdi daha çok ama birinci yılın sonunda bende çok sevdimm ve çok fedakarlık yaptım onun için ama o ufak tefek çapkınlıklar yapardı. bende çok kıskanç biri oldum. paranoyak oldum artık. ayrılıp barışırdık her seferinde gurur yapar sonra affederdim ve 3. yılın sonunda çapkınlıklarından bıktım ve ayrıldık o istedi hatta beni boğuyorsun dedi. sevgiliyken yaşı bundan büyükçocuklu bir arkadaşı vardı. kız benide tanırdı. bugün o kızla çıktığını öğrendim ve çok kötüyümm bana ikiside bunu nasıl yapar. üstelik bana söz vermişti bi daha seni üzmicem diye senin gözünün önünden kimseyle çıkmicam dedi çok kötüyüm evden odadan çıkmıyorumm tek yaptığım sigara içmek :(((

İlk olarak söyliceğim şey, bunu yeni öğrendiğin için şu an bu kadar kötü hissediyorsun kendini.. Her geçen gün bu olayı sindireceksin ve daha mantıklı düşünmeye başlıyacaksındır.

İlişkinin başlarında kendini belli etmiş aslında erkek arkadaşın.. Senden ayrılınca hemen başka biriyle çıkmak falan gayet çocukça ve seni üzmek amaçlı yapılan şeyler değil mi ?

Seni bu denli üzebilen, yıpratan birine bu kadar üzülmekle kendine haksızlık yaptığının farkında değil misin ?

Olmuşla ölmüşe çarek yok derler.. Olmuş, bitmiş bu..

Bu olay hakkında ne kadar çok konuşursan/ düşünürsen o kadar çok yıpranırsın..

Artık hatalarından ders alarak, önüne bakmaktır senin yapacağın..

Allah her şeyi gönlüne göre versin, içine de ferahlık versin inşAllah ..

İlk olarak söyliceğim şey, bunu yeni öğrendiğin için şu an bu kadar kötü hissediyorsun kendini.. Her geçen gün bu olayı sindireceksin ve daha mantıklı düşünmeye başlıyacaksındır.

İlişkinin başlarında kendini belli etmiş aslında erkek arkadaşın.. Senden ayrılınca hemen başka biriyle çıkmak falan gayet çocukça ve seni üzmek amaçlı yapılan şeyler değil mi ?

Seni bu denli üzebilen, yıpratan birine bu kadar üzülmekle kendine haksızlık yaptığının farkında değil misin ?

Olmuşla ölmüşe çarek yok derler.. Olmuş, bitmiş bu..

çok deşekkür ederim canım destekleriniz için yaa her ayrılıkta o kadar üste çıkardı ki kendimi suçlardım nerdeyse o derece zeytinyağı cinsinden. ve derdim ben büyütüyorum filann ama öyle olmadığını zaman gösterdi bana ama o kızla onu hayaletmek beni paramparça ediyor hala tarifsiz bi acı ne oturmaktan yemek yemekten hiç bişiden keyif alamıyorumm çok zor yaaa onu görüncee nasıl davranıcam aralarını yapan ortak arkadaşlarımıza hepsinin suratına tüküresim var. o kızında öyle bize abla gibi davranırdı birlikte yemek filan yemiştik ahh ahh. bu arada ben bu olayı geçen hafta bilmiyordum bunlar iki haftadır takılıyolarmış. geçen gün okulda gördüm ikisi bide aralarını yapan çocuk beni görünce şeytan görmüş gibi oldular
Bu olay hakkında ne kadar çok konuşursan/ düşünürsen o kadar çok yıpranırsın..

]

yanı ben alttan alırken hep ılıskımız ıcın alttan aldım kendımı haksız bulmadıgım noktalarda bıle yaptım bunu.cunku o ınatcı..bılıyorum kı ben alttan almasam uzayacak gıdecek.
offf karsılasma cok kotuuu :( bırlıkte oldugu kızda sızın okulda mı ?

evet kızda bizim okulda ne yazık ki yaa ben23 yaşındayım kız 27 şaka gibi bi tip eski erkek arkadaşımda küçük gösterir bide yaa tip olarak hiçç yakışmıyolar bi görsen. kızın oğlu var 7 yaşında filan şaka gibi biri yaa erkek arkadaşımla yakınlaştıklarında kızın 2 aylık bi ilişkisi vardı ve onu benimkiyle aldattı ya çocuğuyla filan ilgileneceğini kadının yaptığı entrikalara bakk.

evet kızda bizim okulda ne yazık ki yaa ben23 yaşındayım kız 27 şaka gibi bi tip eski erkek arkadaşımda küçük gösterir bide yaa tip olarak hiçç yakışmıyolar bi görsen. kızın oğlu var 7 yaşında filan şaka gibi biri yaa erkek arkadaşımla yakınlaştıklarında kızın 2 aylık bi ilişkisi vardı ve onu benimkiyle aldattı ya çocuğuyla filan ilgileneceğini kadının yaptığı entrikalara bakk.

yok artık ya.27 yasında okuyo mu pekı? bıde cocugu mu var..sok oldum yanı.erkek arkadasın kac yasında pekı( eskı yanı) :)

yok artık ya.27 yasında okuyo mu pekı? bıde cocugu mu var..sok oldum yanı.erkek arkadasın kac yasında pekı( eskı yanı) :)

oda 27 yaşında ama kız 33 filan duruyor yanyana görsen şokk olursunnn yaa inanamıyorum hatta eskiden ben bu kızı tanımazken bi ortamda bu kızın evinde toplanmışlardı bende trip yapmıştım kızın yaşı büyük çocuğu var filan demiştii :))) sonra kızla bende tanışmıştım yanında elele sarmaş dolaş görmüştü kız bizi midesi nasıl kaldırıyor acaba yaa inanamıyorummm aklıma sığmıyorr

oda 27 yaşında ama kız 33 filan duruyor yanyana görsen şokk olursunnn yaa inanamıyorum hatta eskiden ben bu kızı tanımazken bi ortamda bu kızın evinde toplanmışlardı bende trip yapmıştım kızın yaşı büyük çocuğu var filan demiştii :))) sonra kızla bende tanışmıştım yanında elele sarmaş dolaş görmüştü kız bizi midesi nasıl kaldırıyor acaba yaa inanamıyorummm aklıma sığmıyorr

gercekten garıp bı kızmıs dıycek bısey yokk

ufak tefek çapkınlıklar yapardı sende göz mü yumardın ?
eğer herşeye göz yumduysan sonunda beni boğuyosun diyip ayırılması normal
ama döktüğün gözyaşalarına değmez
fakat biraz da sen yapmışsın böyle
çapkınlığın ufağı büyüğü, küçüğü olmaz
ttoparlan bence
her aşkın arkasından üzülünür, ama değen var değmeyen var

ufak tefek çapkınlıklar yapardı sende göz mü yumardın ?
eğer herşeye göz yumduysan sonunda beni boğuyosun diyip ayırılması normal
ama döktüğün gözyaşalarına değmez
fakat biraz da sen yapmışsın böyle
çapkınlığın ufağı büyüğü, küçüğü olmaz
ttoparlan bence
her aşkın arkasından üzülünür, ama değen var değmeyen var

haklısın ben yaptım böyle o nedenle kendime kızıyorumm. değmezdi tepeme çıkardım. hastayken bile baktım yazık hakkım yokmuş. keşke ilk hatasında silseydim. ama başlarda önemsemiyodum yaptıklarını basit kızlardı çünkü ama çokk pişmanım ve içim acıyor

artık üzülmene gerek yok...zararın neresinden dönülse kardır....bunu düşün ve mutlu ol...şu an hazmedemiyorsun...nasıl olur bana bunu nasıl yapar diyorsun...haketmediğini düşünüyorsun ki öyle...ama üzme artık yıpratma kendini...Allah karşına seni hakedecek birini çıkarsın....ve o zaman da sen bu günlerini düşünüp boşa üzüldüm diyeceksin ki şu an bile demelisin...çapkınlığın gercekten küçüğü büyüğü olmaz...bir erkek çapkınsa çapkındır...kurtuldun canım...gerçekten...

artık üzülmene gerek yok...zararın neresinden dönülse kardır....bunu düşün ve mutlu ol...şu an hazmedemiyorsun...nasıl olur bana bunu nasıl yapar diyorsun...haketmediğini düşünüyorsun ki öyle...ama üzme artık yıpratma kendini...Allah karşına seni hakedecek birini çıkarsın....ve o zaman da sen bu günlerini düşünüp boşa üzüldüm diyeceksin ki şu an bile demelisin...çapkınlığın gercekten küçüğü büyüğü olmaz...bir erkek çapkınsa çapkındır...kurtuldun canım...gerçekten...

teşekkür ederim canım gerçekten atlatmaya çalışıyorum.

acım günden güne katlanıyor nasıl geçecek bu acı diye düşünüyorumm kimsenin başına vermesin allahsevdiğini başkasıyla görmeyi

erkek arkadaşımı bi kızla gördüm bugün elele ölfüm diyebilirim yaşarken cehennemi gördüm korkunç bi acı. bide bana bakıp güldü oturdu kızla 3 yılımı paylaştığım insan canım yanıyo kızlarr

erkek arkadaşımı bi kızla gördüm bugün elele ölfüm diyebilirim yaşarken cehennemi gördüm korkunç bi acı. bide bana bakıp güldü oturdu kızla 3 yılımı paylaştığım insan canım yanıyo kızlarr

yaw bu erkeler adamı deli eder yaa nasıl vicanları el veriyo bunaaa
offfffffffffff:57:

yaw bu erkeler adamı deli eder yaa nasıl vicanları el veriyo bunaaa
offfffffffffff:57:
aynenn bende bilmiyorum ama tam iyi olmaya başlamıştımm bu darbe beni tamamen yıktıı ayy nasıl yapar yaa utanmıyor gözümün önünden gitmiyolar yapışık ikiz gibi. kızda sürekli benim önümden geçirmeye çalışıyor. yazıklar olsun ikisinede

aynenn bende bilmiyorum ama tam iyi olmaya başlamıştımm bu darbe beni tamamen yıktıı ayy nasıl yapar yaa utanmıyor gözümün önünden gitmiyolar yapışık ikiz gibi. kızda sürekli benim önümden geçirmeye çalışıyor. yazıklar olsun ikisinede

böyle birinden kurtuldugun için sevinmelisin bile..hiiç değmiycek biriymiş şansın varki aileleri araya sokmadan onun nasıl biri oldugunu kendi gözlerinle görmüşsün..
önüne baak..geçmişte yaşadıklarında gelecege ders olsunn
o insanda sonra çok arar senin gibi bi kızı..
Allah yardımcın olsun kolaylıkla bugünleri atlatırsın inşalah

Allah yardımcın olsun zor bi durum...
Ama şükret halinee kurtulmuşsun.. Şuan acı çekiyosun ama evlensen daha kötüsü olurdu...
Allah sabır versinn

saolun kızlar desteğiniz olmasa bitmiştimm. ailem bile tanıyodu artık. arkadaşım diye tanıtmıştım. onun aileside beni tanırdı. bu noktaya geleceğimiz hiç aklıma gelmemişti. onu kendimden başka kimseyle düşünemezken şimdi çirkin çocuklu ve kaşar bir kadınla beraberr. ve gözümün önündelerr. katlanmaya çalışıyorumm ama çok zor çokk

3 yıllık ilişkim bitti. aşk ve tutkuyla sevdik. ilk başlarda o beni severdi daha çok ama birinci yılın sonunda bende çok sevdimm ve çok fedakarlık yaptım onun için ama o ufak tefek çapkınlıklar yapardı. bende çok kıskanç biri oldum. paranoyak oldum artık. ayrılıp barışırdık her seferinde gurur yapar sonra affederdim ve 3. yılın sonunda çapkınlıklarından bıktım ve ayrıldık o istedi hatta beni boğuyorsun dedi. sevgiliyken yaşı bundan büyükçocuklu bir arkadaşı vardı. kız benide tanırdı. bugün o kızla çıktığını öğrendim ve çok kötüyümm bana ikiside bunu nasıl yapar. üstelik bana söz vermişti bi daha seni üzmicem diye senin gözünün önünden kimseyle çıkmicam dedi çok kötüyüm evden odadan çıkmıyorumm tek yaptığım sigara içmek :(((

sen onun o minik çapkınlıklarına gözyumduğun için eline çok büyük fırsat vermişsin arkadaşım..şimdi nasıl olsa affedileceğinden emin o güveni almış sonuçta senden yapar yani..yine affet yine yapar..affetmicektin..seni yok sayan ,minik diyosun ama o kaçamağı yaparak senin yrini dolduran adamdan ne beklersin?sevgimi,aşkmı yoksa anlayışmı?senden çoktan gitmiş o sen anlamamışın..kaçamak ne demek?seven saygısı olan insan bunu yapamaz..sen çapkınlığını yutmuşsun kızsan bile ama kalkıpta üstüne boğuyon deyip haklı görüyosa hala kendini yuh..sen ona yapsan seni kabullenirmiydi acaba?güvenilmez ona kusura bakma ama sen değersiz değilsin bunu sana yapmaya hakkı yo onun..kıza hiç suçu yükleme derim..ister cahil olsun ister küçük yada büyük olsun yaşı..bakana değil baktırana bak..sana değer veren kız değil erkek arkadaşındı sonuçta..ikiside suçlu..
benimde 3 enelik ilişkim bitmişti(sene önce)..çok ii anlıoum seni..hani odana kapanıyon falan..inan tek sen değilsin öle..çok normal..ama değmez inanki..kendine zarar verme bu şekilde daha onların k..nı kabartma..senin kaybettiğin hiç bişe yok onun var..zamanla anlıcan bak..hayata sen onun için gelmedin kimse biri için gelmedi..zamanını odana kapanıpta mahvete..günler gelmio..ağladığınla kalıosun ve bi başkasını bulunca inan onun için yaptığın herşeyin saçmalıktan başka olmadığını anlıosun..kendine iyi bak derim..moralini düzeltmek için uğraş bişilerle..
birde sigarayı bıraksan ya:26:sağlığını koru..sana bunu yaşatana değiyormu sanki?

saolun kızlar desteğiniz olmasa bitmiştimm. ailem bile tanıyodu artık. arkadaşım diye tanıtmıştım. onun aileside beni tanırdı. bu noktaya geleceğimiz hiç aklıma gelmemişti. onu kendimden başka kimseyle düşünemezken şimdi çirkin çocuklu ve kaşar bir kadınla beraberr. ve gözümün önündelerr. katlanmaya çalışıyorumm ama çok zor çokk

şimdi gördüm bunu..canım hayatta herkes hakettiğini yaşar derler..yada ne ektiysen onu biçersin..bırak madem ölesini tercih etti hakettiğini buldu demekki..inşallah sende kendini erkek sanan değilde gerçek erkek arkaaşın olur..sana değer verip seni yücelten..odaya kapanmak yok,yeme içme kesme yok,arkadaştan kopma yok olsun bence..birde onları görünce hiç moralini bozuyo gibi yapma tersi hiç takmıyor gibi yap..valla kimse üzülmez tersi kabartırsın bi yerlerini..ondan kendine değer ver derim..

Son düzenleme:
Back
X