canım çok güzel açıklamışsın ama şöyle özet geçeyim tekrardan biz bununla 3 yıl çıktık. ilk başlarda isteksiz başladım ben bu çok istekli bana kör kütük aşıktı. ben o kadar sevmiyordum hatta bi kere ayrıldım ilk ben ayrıldım buda hırsından gitti okuldan bi kızla çıktı ama sonra ağlayarak bana geri döndü ve barıştık. benimde duygusal anıma gelmişti ve özlemiştim. barışmaz olaydım. ertesi günden itibaren bana çektirmediği kalmadı çok değişmişti 3 aylık ayrılıkta kan kusturdu ama ben onu terkettiğim için suçluluk duydum ve elimden geleni yaptım çünkü hata yapmıştı onu terkederek başkasıyla çıkmasına neden oldum. ben onu sevdikçe kendimden çok ona değer vermeye başladım ama bu kaçar oldu ayrılalım dediğimde ayrılmıyodu beni bırakamıyordu ama sonra bi kaç kere facebookta başkalarıyla mesajlaşmasını yakaladım inanamıyordum bana bu kadar aşık adam nasıl başkalarına kur yapar diye ve gurur yapıp ayrıldım. 3 ay ayrı kaldık bu süre içinde benle tanışmadan önceki sevgilisine dönmüş ortak arkadaşlarımızla tanıştırmış. o dönemde acı çektim ama bana geri döndü tekrar ve salak gibi affettim. benim gibi gururlu bi insan her şeyi affeder hale gelmiştim ne yapsa kabul ediyordum göz yumuyordum çünkü onsuz yapamıyordum nefes bile alamıyodum o derece ve benden sonra çıktığı kızlar aklıma geldi ilişki süresince yıprattım onuda kendimide nasıl başkasına dokunur diye düşünürdüm. banakarşı saygısınıda yitirdi ve en sonunda bitirdik 1 ay önce şimdide ikimizinde tanıdığı abla gibi gördüğüm biriyle birlikte aklım almıyor almıyorr deliricem. bana dönmesini de istemiyorum barışmam zaten artık yeteri kadar yerlere düşürdü bu kızla çıktığınıda herkes duydu bütün arkadaşlarımızz ama bu acı geçsin istiyorum
3 yıllık ilişkim bitti. aşk ve tutkuyla sevdik. ilk başlarda o beni severdi daha çok ama birinci yılın sonunda bende çok sevdimm ve çok fedakarlık yaptım onun için ama o ufak tefek çapkınlıklar yapardı. bende çok kıskanç biri oldum. paranoyak oldum artık. ayrılıp barışırdık her seferinde gurur yapar sonra affederdim ve 3. yılın sonunda çapkınlıklarından bıktım ve ayrıldık o istedi hatta beni boğuyorsun dedi. sevgiliyken yaşı bundan büyükçocuklu bir arkadaşı vardı. kız benide tanırdı. bugün o kızla çıktığını öğrendim ve çok kötüyümm bana ikiside bunu nasıl yapar. üstelik bana söz vermişti bi daha seni üzmicem diye senin gözünün önünden kimseyle çıkmicam dedi çok kötüyüm evden odadan çıkmıyorumm tek yaptığım sigara içmek((
İlk olarak söyliceğim şey, bunu yeni öğrendiğin için şu an bu kadar kötü hissediyorsun kendini.. Her geçen gün bu olayı sindireceksin ve daha mantıklı düşünmeye başlıyacaksındır.
İlişkinin başlarında kendini belli etmiş aslında erkek arkadaşın.. Senden ayrılınca hemen başka biriyle çıkmak falan gayet çocukça ve seni üzmek amaçlı yapılan şeyler değil mi ?
Seni bu denli üzebilen, yıpratan birine bu kadar üzülmekle kendine haksızlık yaptığının farkında değil misin ?
Olmuşla ölmüşe çarek yok derler.. Olmuş, bitmiş bu..
Bu olay hakkında ne kadar çok konuşursan/ düşünürsen o kadar çok yıpranırsın..
Artık hatalarından ders alarak, önüne bakmaktır senin yapacağın..
Allah her şeyi gönlüne göre versin, içine de ferahlık versin inşAllah ..