- 13 Ocak 2015
- 257
- 140
- 103
- Konu Sahibi sailormercury
-
El çantasına koyup yanınıza alırsanız bence sorun olmaz.. Bagajda sıkıntı çıkarabilirler..
Hani kırılmaya karşı kabul etmeyebilirler diye düşündüm.. El çantası sonuçta yanında olacak ya o yüzden öyledir herhalde dedim.. Demek ki tersiymiş:) öğrendiğim iyi oldu..tam tersi olmali...
Hani kırılmaya karşı kabul etmeyebilirler diye düşündüm.. El çantası sonuçta yanında olacak ya o yüzden öyledir herhalde dedim.. Demek ki tersiymiş:) öğrendiğim iyi oldu..
Ben istanbuldan sinopa uçtuğumda yanıma yani sırt çantama bebeğimin 1 lt sıcak suyu termosla yanıma almıştım mama için.. Parfümüm de yanımdaydı.. O yüzden bilemedim yani:) neyse hayırlısı olsun:)kirilmasi inan umurlarinda olmaz :) ucagin icine kolay kolay biseye izin vermiyorlar, deo, makyaj malzemesi (kilitli poset sarti var ve max. 100 ml olacak) hatta su bile sokmuyorlar..
Ben istanbuldan sinopa uçtuğumda yanıma yani sırt çantama bebeğimin 1 lt sıcak suyu termosla yanıma almıştım mama için.. Parfümüm de yanımdaydı.. O yüzden bilemedim yani:) neyse hayırlısı olsun:)
Sıkıntı çıkarsa orda valizimi dağıtmak istemiyorum , kargoyla mı göndersem ki
Erzurum AnkaraNerden nereye ucuyorsun?
Erzurum Ankara
Bagaja verin. Birde yaniniza 100 ml den fazla sivi bir sey almaniza izin vermiyorlar aklinizda olsun.Arkadaşlar birkaç gün içinde uçak yolculuğu yapacağım valizimi hazırlıyorum. Kafama bir şey takıldı. Lazer epilasyon cihazı var philips lumea küçük olanından. Valizde götürsem sorun çıkar mı?
Lazer epilasyon ya o yüzden tereddüt ediyorumUtuye bile izin veriliyor el bagajinda epilasyon nedir ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?