• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uçağa bindiği için bebeğini düşüren var mı daha önce?

Bence hiç sorun yok, hamile olup defalarca uçağa binen tanıdıklarım vardı. Ama yerinde olsam gitmezdim.
Çünkü bu psikolijidesin ve yarın Allah korusun başka sebeple bir sorun yaşarsan sen çevrendeki insanlar seni suclayacaklar - hiç alakası olmamasına rağmen. Sen de (kesinlikle uçaktan olmasa da) kendini affetmeyeceksin, gitmeseydim vs diyecektin.
Buradan bile endisen belli oluyor
Yani, gitmesen ölür müsün?
O zaman gitme:)
,Zaten Türkiyenin de tadı tuzu yok, havası bile mutsuz. İnsanları moralsiz , gelince de güzel seylerle karşılaşma ihtimalin düşük
Tamamen ayni fikirdeyim, % 100 🤓

Tamamen ayni fikirdeyim, % 100 🤓
Yani etrafımdaki insanlar ne düşünür bilmiyorum ama ben yine de uçağa bağlamazdım gibi. Gitmeden 1 gün önce kontrolüm var. Vardığımın ertesi gününe de Türkiye’den randevu aldım. İnşallah her şey iyi olur

Yani etrafımdaki insanlar ne düşünür bilmiyorum ama ben yine de uçağa bağlamazdım gibi. Gitmeden 1 gün önce kontrolüm var. Vardığımın ertesi gününe de Türkiye’den randevu aldım. İnşallah her şey iyi olur
Umarim rahat ve sorunsuz bir seyahat olur 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Hamile kabin görevlileri var hayatım. Bu mantıkla hiçbir kabin görevlisinin sağlıklı gebelik geçirmemesi lazım. Ben sıkıntı olacağını zannetmiyorum

Back
X