• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uçağa ilk defa binmek

Çok şeker :KK66:
Zaten görevliler oluyor. Kimse sorsan ne yapacağını gösterir.

Arkadaşlar özetlemiştir. Check-in yapıyorsunuz, verdikleri kart da zaten uçağı bekleyeceğin kapı nosu yazıyor. Yurt içi sanırım, 1 saat önce orada ol, herşey garanti olsun. Telaş yapma :)
Çok teşekkür ederim, yazdıklarınızla içim ferahsıyor vallahi:)

Merhabalar...
Ben hiç uçağa binmedim. Ama çarşamba günü uçağa bineceğim mecburen. Aslında bana kalsa otobüsle giderim ama çok yorulacağım ve çok uzun sürecek. Uçağa bineceğim binmesine ama bu konu hakkında çok yersiz belki de endişelerim var.
Mesela havaalanına varınca ne yapacağım? Ordan biletleri bişey yapıyorlar ya. Bakın adını dahi bilmiyorum bu da benim cahilliğim olsun.. Sonra ya uçağı orda bulamazsam felan.
Bana kısacası ne yapmam gerektiğini anlatır mısınız.. İnanılmaz derecede korkuyorum
Her sey cok kolay n zoru chek-in yerını bulmanızla baslayacak orda sırada bekleyen ınsanları takıp edın tek deyılsınız kı sızınle aynı ucaga bınecek bır suru ınsan olacak.hangı hava yollardından aldıysan bıletı tabelada ısmını gorursun zaten onun karsısında sırada bekleyeceksın ve gerısı sana verılecek kagıtta yazıyor hangı kapıya gıtmen lazım nerde beklemen lazım hem sor burda utanacak bır sey yok merak etme zor olmayacak

Back
X