• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uçağa nasıl bineceğim :((

byrose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2008
228
2
96
İstanbul
Kızlar merhaba,
benim panikatagım var. Ve bayramda ucaga binecegim 1 sattiliğine eşime söylüyorum o bişi olmaz korkma diyo ama benim yüksekten ödüm kopuyo. Ama bi türlü anlatamıyorum derdimi ... O daha önce çok bindiği için bişi yok korkulacak diyor.
Lütfen napacagım ben akıl verin arkadaşlar.:19::18::14:

Kızlar merhaba,
benim panikatagım var. Ve bayramda ucaga binecegim 1 sattiliğine eşime söylüyorum o bişi olmaz korkma diyo ama benim yüksekten ödüm kopuyo. Ama bi türlü anlatamıyorum derdimi ... O daha önce çok bindiği için bişi yok korkulacak diyor.
Lütfen napacagım ben akıl verin arkadaşlar.:19::18::14:

ah ah aynı dert bendede varrr binmemek için elimden geleni yapıyorum şuana kadar başardım binmemeyi ama tayin dolayısıyla başka bir yere taşındık ve nerdeyse 24 saat yolum var ailemden çok uzaktayız.Mecbuır bende bineceğim amaa ne yapıcam bilmiyorum bende çok korkuyorummm inene kadar uyusam keşkee....:50::50:

canım benimde yükseklik korkum var ama bunu yenmem için şuan 9.katta oturyorum ama genede aşağıya bakamıyorum cam silemiorum,ailem 14 saat uzaklıkta bende oraya giderken ucağa biniyorum her binişte en ufak bir sarsıntıda eyvahh diyorum ama ben yavaş yavaş yendim bunu mesala ucağa bindiğim zaman yüksekte olduğumu unutuyorum arabada gidiyorum diyorum kitap okuyorum kafamı dağıtıyorum unut yüksekte olduğunu kafanı dağıtacak birşeyler bul canım

Ahhh kızlar vallahi kaç gündür gün sayıyorum. Eşim diyorki ben yanındayım. Ama işte içim pırr pırr

aynen bende ilk başta çok korkuyodum ama sora 4 kere binince geçti gitti :) uçağa binmeden yarım saat önce ben sakinleştirici işmiştim.. istersen sende
içe bilirsin..

Yaa aslında ben hısdan fazla korkan biri değlim ama işte :2:
Peki ilk haretette kalkışta ne hissettiniz? Mide bulantısı oldumu?

Bide türblansa girme olayı varmıs hiç yaşayan oldumu?
Son olarak uçaktan inince geçici sağır olanlar varmıs bilen varmı

CEVAP VEREN TÜM ARKADAŞLARDANA ALLAH CC. RAZI OLSUN

Son düzenleme:
Hiç birşey olmuyor merak etme. Sadece havalanırken ve alçalırken o eğimi hissediyorsun o kadar anlamıyorsun bile uçtuğunu. Ayrıca ben havacılık sektöründeyim. Her zaman rkadaşlarıma söylerim güvenle uçabilirsiniz. Çünkü sürekli denetim ve kontrol altında olan bir sektör. Korkmadan binebilirsiniz.

seni çok iyi anlıyorum.... maalesef bende de uçak korkusu var ve maalesef ki iş dolayısıyla uçağa sık biniyorum. ve her bindiğimde aynı korku oluyor uçaktan indiğimde de şükür duaları :) yapacak birşey yok içini ferah tutmaya ve dua etmeye bakıcaksın... uçak havalandıktan sonra aşağıya bakmak gerçekten çok zevkli... belki kişisine göre değişir ama ben korkmama rağmen cam kenarında oturuyorum özellikle. çünkü koridorda oturduğum zaman dışarıyı göremediğim için sanki daha çok korkuyorum.... allahtan yanımda korkmayan biri var yoksa yanmıştım.... ilk kalkışta ve inişte biraz endişeli oluyorum aslında hiçbirşey yok korkacak ama elimde değil.... yani korkmayan insan anlayamaz korkanın halinden....

Yaa aslında ben hısdan fazla korkan biri değlim ama işte :2:
Peki ilk haretette kalkışta ne hissettiniz? Mide bulantısı oldumu?

Bide türblansa girme olayı varmıs hiç yaşayan oldumu?
Son olarak uçaktan inince geçici sağır olanlar varmıs bilen varmı

CEVAP VEREN TÜM ARKADAŞLARDANA ALLAH CC. RAZI OLSUN

ilk başta çok korkmuştum ben.. hızlı hızlı gitti sonra bi uçtu Allah dedim ölcem ben.. :)) Hava da bişey hissetmiyosun boğluk da gibi hissediyosun, birde devamlı sakız çiğnetmişlerdi bize.. kulağımıza zarar olmasın diyemi neydi baya zaman geçti unuttum şimdi.. Ama sonra 3 defa binince o ilk başta ki uçuş çok zevkli geldi, bida yapsın bile demiştim.. :1::1::1:

gül kız tabi.. hem rahatlamış olursun..
Hiç dert etme.. sonra benim gibi hep binmek isticeksin.. bak gör.. :1:
ne zaman gidiyosunuz, günleri sayıyorum demişin..

Allah izin verirse yarın.. ama 1 ay öncesinden almıstık biletleri felan.. o gün bugundür sayıyorum günler. çat kapı geldi büyük gün:18::30:

Hımmm, Sağ salim gidip gelin inş, gelince yazarsın anılarını :) merakla beklicem.. şimdiden iyi yolculuklar.. iyi tatiller..:34:

Canım hiç korkacak birşey yok.Otobüs yolculugunun zahmetini göz önünde bulundurursak bulunmaz bir nimet.

En çok uçak kalkış anını seviyorum : ) Gözlerini kapamak ilk yapacağın şey.Daha sonra etrafındaki insanlara bak.Nasıl rahat olduklarını görünce sende rahatlayacaksın.

Bende hep uçakla giderim.Benim ailemde 12-13 saatlik uzaklıkta oturuyorlar.Uçağa biniyorum 40 dak sonra ordayım.Süper birşey.

Benimde otobüs yolculugum çok kötü geçer.Ölüp ölüp dirilirim.Hemen midem bulanır ve affedersiniz istifra ederim.Hastanelik oluyorum otobüsten inince.Dua ede ede giderdim.
Ama artık otobüsle gidilecekse hiçbir yere gitmem.Otobüs bedava bile götürse hayatta gitmem.

Uçağı çok seviyorum. 2 ayda bir uçakla seyahat ediyorum.Allah razı olsun bulandan :)))

bendede panık atak var bi çok kez uçak yolculuğu yaptım ve hiç korkmadım korkacakta bişey yok zaten.gayet rahat uçak yolculuğu tek şıkayetim kulak tıkanması oda basınçtan oluyo sanırım .trübulansta sallıyo biraz halıyle:1:

bendede panık atak var bi çok kez uçak yolculuğu yaptım ve hiç korkmadım korkacakta bişey yok zaten.gayet rahat uçak yolculuğu tek şıkayetim kulak tıkanması oda basınçtan oluyo sanırım .trübulansta sallıyo biraz halıyle:1:

bendede ucak korkusu var.
Cok kez ucmama ragmen.
Yakinda Tr ye ucmak icin biletaldim, gitmesemmi diye düsünüp duruyorum.
Panik atagim bende ama onla pek ahlakali degil.
Binmeden önce 2 sakinlestirici al dedi dr, bakalim.

havada olduğunu düşünme, zaten hissetmeyeceksin de, yanına okuyacak bir şeyler al, öyle bir yerlerde oturmuş kitabını okuyormuş gibi, gece gidecekseniz bir şey göremezsin zaten, gündüzse de pencereden uzak dur, koridora falan otur, ama yükseklik korkun sağlamsa eğer binme derim, Kemal Sunal Allah rahmet eylesin bu sebepten vefat etmişti.. sonuçta bu tür durumlarda elden bir şey gelmiyor..

Son düzenleme:
Back
X