Mudurle bidaha konusun. Ne is yapıyorsunuzİyi akşamlar herkese,
İstanbul Sabiha Gökçen'den Mardin'e uçmak istemiştim. Biletleri aylar öncesinden almıştım, lâkin uçağı kaçırdım. En erken pazartesi gününe uçak bulabildiğim için o güne bilet aldım. Bununla ilgili müdürden izin almak istedim, bana rapor almam gerektiğini söyledi. Bir rahatsızlığım olmadan da rapor alamıyorum, doktor hangi gün rapor alırsam o günü yazabileceğini söyledi. Ama hafta içi şehir dışında rapor almak ceza hükmüne giriyormuş. PCR testi de yaptırdığım için hem şehirden daha erken çıkamıyorum, hem de müdür izin konusunda yardımcı olmuyor. Ben de adaylık sürecinde olduğum için ne yapacağımı bilemiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var.
Öğretmenim. Geçen yıl eylülde atandım.Mudurle bidaha konusun. Ne is yapıyorsunuz
Aciller rapor yazmak için çalışmıyor, rapor yazdırmak için ilaç yazdırmak için gelenlerden dolayı asıl hastalar sıra beklemek zorunda kalıyor.Yarin yani pazar günü acilden giriş yapıp guzelce anlatin durumu.Ancak o sekilde oluyor.Acilden giris yapmalisiniz .
Acilden alın raporu hafta içi şehir dışı raporu kabul etmiyorlarsa pazartesi gittiğinizde hemen acile gidin alinİyi akşamlar herkese,
İstanbul Sabiha Gökçen'den Mardin'e uçmak istemiştim. Biletleri aylar öncesinden almıştım, lâkin uçağı kaçırdım. En erken pazartesi gününe uçak bulabildiğim için o güne bilet aldım. Bununla ilgili müdürden izin almak istedim, bana rapor almam gerektiğini söyledi. Bir rahatsızlığım olmadan da rapor alamıyorum, doktor hangi gün rapor alırsam o günü yazabileceğini söyledi. Ama hafta içi şehir dışında rapor almak ceza hükmüne giriyormuş. PCR testi de yaptırdığım için hem şehirden daha erken çıkamıyorum, hem de müdür izin konusunda yardımcı olmuyor. Ben de adaylık sürecinde olduğum için ne yapacağımı bilemiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var.
Acil rapor alma yeri değil hanımefendiAcilden alın raporu hafta içi şehir dışı raporu kabul etmiyorlarsa pazartesi gittiğinizde hemen acile gidin alin
genel olarak haklısınız ama bu durum özel bir durummuş alsın bence.bazı okul müdürleri inanılmaz anlayışsız olabiliyorlar.pazartesi bir de toplantı vardır okullarda öğretmenler için.ona da gelmedi diye sorun yapabilir.raporunu alsın kafası rahatlasın.bu ders olur bir daha zamanlamayı iyi planlar zaten yeni öğretmenmiş dahaAciller rapor yazmak için çalışmıyor, rapor yazdırmak için ilaç yazdırmak için gelenlerden dolayı asıl hastalar sıra beklemek zorunda kalıyor.
Alternatif sundum.Gece cogu zaman boş oluyor benim gittigim acil.Cok kalabaliga denk gelmiyorum.Aciller rapor yazmak için çalışmıyor, rapor yazdırmak için ilaç yazdırmak için gelenlerden dolayı asıl hastalar sıra beklemek zorunda kalıyor.
Ayrica rapor alamadigi ya da gorev basinda olamadigi durumda yasayacagi zorluk adaylik surecinde oldukca zor.Siz olsaniz aman acili mesgul etmeyeyim alırsam sa alayın sarı zarfı dermisiniz cidden merak ettim.Acil rapor alma yeri değil hanımefendi
Ortada acil bir durum var iyiki dediniz bilmiyordum bilirkişiAcil rapor alma yeri değil hanımefendi
.Alternatif sundum.Gece cogu zaman boş oluyor benim gittigim acil.Cok kalabaliga denk gelmiyorum.
Evet acil doktoru olduğum icin bu konuda en bilirkişi benimOrtada acil bir durum var iyiki dediniz bilmiyordum bilirkişi
Uzun sürer biliyorum ama otobüsle mi çıksanız acil olarakİyi akşamlar herkese,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?