Uçağı kaçırmak ve rapor alamamak...

kakaokafa

battı fishing, yan going. ♐
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
1.234
1.732
133
İyi akşamlar herkese,

İstanbul Sabiha Gökçen'den Mardin'e uçmak istemiştim. Biletleri aylar öncesinden almıştım, lâkin uçağı kaçırdım. En erken pazartesi gününe uçak bulabildiğim için o güne bilet aldım. Bununla ilgili müdürden izin almak istedim, bana rapor almam gerektiğini söyledi. Bir rahatsızlığım olmadan da rapor alamıyorum, doktor hangi gün rapor alırsam o günü yazabileceğini söyledi. Ama hafta içi şehir dışında rapor almak ceza hükmüne giriyormuş. PCR testi de yaptırdığım için hem şehirden daha erken çıkamıyorum, hem de müdür izin konusunda yardımcı olmuyor. Ben de adaylık sürecinde olduğum için ne yapacağımı bilemiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var.
SON GELİŞME: COVID-19 testim pozitif. İstesem de yola çıkamıyorum.

Son düzenleme:
Mudurle bidaha konusun. Ne is yapıyorsunuz

Yarin yani pazar günü acilden giriş yapıp guzelce anlatin durumu.Ancak o sekilde oluyor.Acilden giris yapmalisiniz .
Aciller rapor yazmak için çalışmıyor, rapor yazdırmak için ilaç yazdırmak için gelenlerden dolayı asıl hastalar sıra beklemek zorunda kalıyor.

Acilden alın raporu hafta içi şehir dışı raporu kabul etmiyorlarsa pazartesi gittiğinizde hemen acile gidin alin

Aciller rapor yazmak için çalışmıyor, rapor yazdırmak için ilaç yazdırmak için gelenlerden dolayı asıl hastalar sıra beklemek zorunda kalıyor.
genel olarak haklısınız ama bu durum özel bir durummuş alsın bence.bazı okul müdürleri inanılmaz anlayışsız olabiliyorlar.pazartesi bir de toplantı vardır okullarda öğretmenler için.ona da gelmedi diye sorun yapabilir.raporunu alsın kafası rahatlasın.bu ders olur bir daha zamanlamayı iyi planlar zaten yeni öğretmenmiş daha

Uzun sürer biliyorum ama otobüsle mi çıksanız acil olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…