Uçağı kaçırmak ve rapor alamamak...

Ben anlamadım, bugün cumartesi, su an mardindeyseniz,uçağı kacirdiysaniz nasıl pazara kalkan uçak bulamadınız? Mardin Diyarbakır'a çok yakın, şehir merkezinden yarım saatte bir minibüs kalkıyor. Diyarbakır'dan alın ya da yoksa başka komşu şehirden slirsiniz. O olmadı Ankara'ya otobüsle 12 saat, geceden binip Ankara'ya gider oradan kendi sehrinize gecersiniz
Rapor alacak bir şey yok ki
Bir de ofis olsa neyse, işiniz birikir salı gider mesaiye kalır bitirirsiniz. Ama öğretmensiniz, yokluğunuzdan etkilenecek kişi sayısı belki de yüz.
Ben olsam (ki tatil için çalışan,tatile aşık biriyim) ya yan şehirden uçak bulur ya da otobüs vs ayarlardim.
Yani bugün pazar olsa bile insanın alternatifleri var, sizinki biraz da 'amaan nasilsa okulun ilk günü ders yok' rahatlığı bence.
 
PCR testi yaptırdığınız gün sonuç negatif çıkana kadar karantinada oluyorsunuz diye biliyorum. Varsa böyle bir durum, pazartesi günü test yaptırın.
 
Ayrica rapor alamadigi ya da gorev basinda olamadigi durumda yasayacagi zorluk adaylik surecinde oldukca zor.Siz olsaniz aman acili mesgul etmeyeyim alırsam sa alayın sarı zarfı dermisiniz cidden merak ettim.
Acile gitmezdim en azından, bir asm ye giderdim oradaki doktordan rica ederdim.

Acilde de çalıştım asm de de doktorum zaten. Acile böyle bir kişi gelse rapor yazmam ama asm ye gelse yazardım.
 
Pazartesi kaçta ineceksiniz. Mesai saatleri bitmeden inecekseniz eğer. Aile hekiminizden o gün için rapor rica edebilirsiniz
 
Genel olarak insanlara yardımcı olurum ben de acil doktoruyum ama acile böyle bir kişi gelse inanın rapor yazmaya vaktim olmaz hele de istanbul gibi bir yerde
 
Müdürün izin verme yetkisi yok ki , yolda başına kötü bir şey gelse kimse sorumluluk almaz
 
PCR testi yaptırdığınız gün sonuç negatif çıkana kadar karantinada oluyorsunuz diye biliyorum. Varsa böyle bir durum, pazartesi günü test yaptırın.
Hayır cotard, öyle bir şey yok. Kod islenince zaten sonuç enabizda çıkıyor, kod islenmeden de hiç bir şey cikmiyor.
Ayrıca artık PCR zorunluluğu da kalktı. Kalkmamış olsaydi bile bin otobüse,Mardin'de hangi otobuscu bakacak PCR testine yaa,küçük şehirde kim sallar test mest,hiç mi uzun yola gitmedik bu süreçte?
istanbuldan mardine yazmış.mesafe çok fazla otobüs yolculuğu çok zor olur
Yaaaa ceycey sence mümkün mü insanın bir buçuk günde alternatif bulamamasi? Tatilini uzatmak istiyor belli ki. İnsan ulkeler arası uçağı kacirsa trenle başka şehre gidip oradan gecer,bir yolunu bulur.
Ayrıca ben şimdi kontrol ettim yarın sabah erken saatte de akşam geç saatte de uçak var.
Pahalı da degil
 
Acile gitmezdim en azından, bir asm ye giderdim oradaki doktordan rica ederdim.

Acilde de çalıştım asm de de doktorum zaten. Acile böyle bir kişi gelse rapor yazmam ama asm ye gelse yazardım.
Raporun s.disindan kabul edilebilecegi tek aralik malesef h.sonu.H.ici sehir disindan alinan rapor kabul edilmiyor.Yani inanin ben de nefret ediyorum hastalik harici rapor yazabilir misiniz demeye.Belki 12 yil boyunca 1-2 defa almisimdir ama bazen cidden baska secenek kalmiyor.
 
Merhaba çok zor bir durum. Umarım halledersiniz. Ben sizin yerinizde olsam haftasonu gidebileceğim en yakın havaalanı şehrine gidip oradanda otobüsle Mardin geçerdim. Eğer çevre şehirlerde de uçakla ulaşım sıkıntısı varsa direkt otobüsle de Mardine gidilebilir. Evet yol uzun ama ben rapor alamama riskini göze almak istemezdim. Mardin civarındaki büyükşehirlere bakın ama önce. Urfaya Adanalı falan varsa uçak oradan otobüsle geçmek daha kolay olur
 
Genel olarak insanlara yardımcı olurum ben de acil doktoruyum ama acile böyle bir kişi gelse inanın rapor yazmaya vaktim olmaz hele de istanbul gibi bir yerde
haklısınız.asm de de alınabiliyorsa direkt oraya gitmeli pazartesi o zaman.durumunu anlatırsa sabahtan verirler sanırım rapor.sonra da yola çıkar uçakla.pandemi de emeğiniz çok büyük.sizin vasıtanızla tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etmek istedim
 
1) Şu an Mardin'de değilim, İstanbul'dayım.
2) Tamam Diyarbakır'ı deneyeyim bir de. Evim Mardin havaalanına yakın olduğu için oradan bilet almak istemiştim. Önerinize teşekkürler.
3) Uçağı kaçırmayı kim ister? Rahat olduğum çıkarımını nereden edindiğinizi çok merak ediyorum.
 
Estagfirullah ben teşekkür ederim ve mesleğimi severek yapıyorum
 
sen yolları var diyorsan kesin vardır yengenç.ben yeni atanmış yol yordam bilmiyordur pek diye ulaşım vs konusunda ılımlı yaklaşmıştım
 
Benim de aklımda sabah o ile varıp sağlık ocağına gitmek var. Müdür beyden yarım günlüğüne de olsa izin istemiştim. Çünkü havaalanına varsam okula saatte bir servis gidiyor ve yetişebilir miyim, bilmiyorum.
 
Pazartesi il dışından rapor alamaz. İl içinden alabilir sadece. O yüzden hafta sonu alması gerekiyor. Alabileceği tek yer acil olduğu için öyle tavsiye verdi arkadaşlarda. Bizim eski okulda bu sebepten soruşturma geçiren oldu. Aday öğretmenmiş zaten zor durumda kalır.
 
Pazartesiye 36 saat var bugün cumartesi çıkın şimdi binin otobüse bu gece



Ben katılıyorum, daha çok var pazartesiye konu sahibesi neden gidemesin anlamadım Konu sahibesi yarın Diyarbakır veya Antepe bilet alır, ordan otobüsle devam eder akşam evine varır. Daha pratik olmaz mı konu sahibesi?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…