istanbuldan mardine yazmış.mesafe çok fazla otobüs yolculuğu çok zor olurPazartesiye 36 saat var bugün cumartesi çıkın şimdi binin otobüse bu gece
Ayrıca, diğer arkadaşlara katılıyorum, otobüse binebilirsiniz.PCR testi yaptırdığınız gün sonuç negatif çıkana kadar karantinada oluyorsunuz diye biliyorum. Varsa böyle bir durum, pazartesi günü test yaptırın.
Acile gitmezdim en azından, bir asm ye giderdim oradaki doktordan rica ederdim.Ayrica rapor alamadigi ya da gorev basinda olamadigi durumda yasayacagi zorluk adaylik surecinde oldukca zor.Siz olsaniz aman acili mesgul etmeyeyim alırsam sa alayın sarı zarfı dermisiniz cidden merak ettim.
Genel olarak insanlara yardımcı olurum ben de acil doktoruyum ama acile böyle bir kişi gelse inanın rapor yazmaya vaktim olmaz hele de istanbul gibi bir yerdegenel olarak haklısınız ama bu durum özel bir durummuş alsın bence.bazı okul müdürleri inanılmaz anlayışsız olabiliyorlar.pazartesi bir de toplantı vardır okullarda öğretmenler için.ona da gelmedi diye sorun yapabilir.raporunu alsın kafası rahatlasın.bu ders olur bir daha zamanlamayı iyi planlar zaten yeni öğretmenmiş daha
Müdürün izin verme yetkisi yok ki , yolda başına kötü bir şey gelse kimse sorumluluk almazgenel olarak haklısınız ama bu durum özel bir durummuş alsın bence.bazı okul müdürleri inanılmaz anlayışsız olabiliyorlar.pazartesi bir de toplantı vardır okullarda öğretmenler için.ona da gelmedi diye sorun yapabilir.raporunu alsın kafası rahatlasın.bu ders olur bir daha zamanlamayı iyi planlar zaten yeni öğretmenmiş daha
Hayır cotard, öyle bir şey yok. Kod islenince zaten sonuç enabizda çıkıyor, kod islenmeden de hiç bir şey cikmiyor.PCR testi yaptırdığınız gün sonuç negatif çıkana kadar karantinada oluyorsunuz diye biliyorum. Varsa böyle bir durum, pazartesi günü test yaptırın.
Yaaaa ceycey sence mümkün mü insanın bir buçuk günde alternatif bulamamasi? Tatilini uzatmak istiyor belli ki. İnsan ulkeler arası uçağı kacirsa trenle başka şehre gidip oradan gecer,bir yolunu bulur.istanbuldan mardine yazmış.mesafe çok fazla otobüs yolculuğu çok zor olur
Raporun s.disindan kabul edilebilecegi tek aralik malesef h.sonu.H.ici sehir disindan alinan rapor kabul edilmiyor.Yani inanin ben de nefret ediyorum hastalik harici rapor yazabilir misiniz demeye.Belki 12 yil boyunca 1-2 defa almisimdir ama bazen cidden baska secenek kalmiyor.Acile gitmezdim en azından, bir asm ye giderdim oradaki doktordan rica ederdim.
Acilde de çalıştım asm de de doktorum zaten. Acile böyle bir kişi gelse rapor yazmam ama asm ye gelse yazardım.
Merhaba çok zor bir durum. Umarım halledersiniz. Ben sizin yerinizde olsam haftasonu gidebileceğim en yakın havaalanı şehrine gidip oradanda otobüsle Mardin geçerdim. Eğer çevre şehirlerde de uçakla ulaşım sıkıntısı varsa direkt otobüsle de Mardine gidilebilir. Evet yol uzun ama ben rapor alamama riskini göze almak istemezdim. Mardin civarındaki büyükşehirlere bakın ama önce. Urfaya Adanalı falan varsa uçak oradan otobüsle geçmek daha kolay olurİyi akşamlar herkese,
İstanbul Sabiha Gökçen'den Mardin'e uçmak istemiştim. Biletleri aylar öncesinden almıştım, lâkin uçağı kaçırdım. En erken pazartesi gününe uçak bulabildiğim için o güne bilet aldım. Bununla ilgili müdürden izin almak istedim, bana rapor almam gerektiğini söyledi. Bir rahatsızlığım olmadan da rapor alamıyorum, doktor hangi gün rapor alırsam o günü yazabileceğini söyledi. Ama hafta içi şehir dışında rapor almak ceza hükmüne giriyormuş. PCR testi de yaptırdığım için hem şehirden daha erken çıkamıyorum, hem de müdür izin konusunda yardımcı olmuyor. Ben de adaylık sürecinde olduğum için ne yapacağımı bilemiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var.
haklısınız.asm de de alınabiliyorsa direkt oraya gitmeli pazartesi o zaman.durumunu anlatırsa sabahtan verirler sanırım rapor.sonra da yola çıkar uçakla.pandemi de emeğiniz çok büyük.sizin vasıtanızla tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etmek istedimGenel olarak insanlara yardımcı olurum ben de acil doktoruyum ama acile böyle bir kişi gelse inanın rapor yazmaya vaktim olmaz hele de istanbul gibi bir yerde
1) Şu an Mardin'de değilim, İstanbul'dayım.Ben anlamadım, bugün cumartesi, su an mardindeyseniz,uçağı kacirdiysaniz nasıl pazara kalkan uçak bulamadınız? Mardin Diyarbakır'a çok yakın, şehir merkezinden yarım saatte bir minibüs kalkıyor. Diyarbakır'dan alın ya da yoksa başka komşu şehirden slirsiniz. O olmadı Ankara'ya otobüsle 12 saat, geceden binip Ankara'ya gider oradan kendi sehrinize gecersiniz
Rapor alacak bir şey yok ki
Bir de ofis olsa neyse, işiniz birikir salı gider mesaiye kalır bitirirsiniz. Ama öğretmensiniz, yokluğunuzdan etkilenecek kişi sayısı belki de yüz.
Ben olsam (ki tatil için çalışan,tatile aşık biriyim) ya yan şehirden uçak bulur ya da otobüs vs ayarlardim.
Yani bugün pazar olsa bile insanın alternatifleri var, sizinki biraz da 'amaan nasilsa okulun ilk günü ders yok' rahatlığı bence.
Estagfirullah ben teşekkür ederim ve mesleğimi severek yapıyorumhaklısınız.asm de de alınabiliyorsa direkt oraya gitmeli pazartesi o zaman.durumunu anlatırsa sabahtan verirler sanırım rapor.sonra da yola çıkar uçakla.pandemi de emeğiniz çok büyük.sizin vasıtanızla tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etmek istedim
sen yolları var diyorsan kesin vardır yengenç.ben yeni atanmış yol yordam bilmiyordur pek diye ulaşım vs konusunda ılımlı yaklaşmıştımHayır cotard, öyle bir şey yok. Kod islenince zaten sonuç enabizda çıkıyor, kod islenmeden de hiç bir şey cikmiyor.
Ayrıca artık PCR zorunluluğu da kalktı. Kalkmamış olsaydi bile bin otobüse,Mardin'de hangi otobuscu bakacak PCR testine yaa,küçük şehirde kim sallar test mest,hiç mi uzun yola gitmedik bu süreçte?
Yaaaa ceycey sence mümkün mü insanın bir buçuk günde alternatif bulamamasi? Tatilini uzatmak istiyor belli ki. İnsan ulkeler arası uçağı kacirsa trenle başka şehre gidip oradan gecer,bir yolunu bulur.
Ayrıca ben şimdi kontrol ettim yarın sabah erken saatte de akşam geç saatte de uçak var.
Pahalı da degil
Eki Görüntüle 3001443
Benim de aklımda sabah o ile varıp sağlık ocağına gitmek var. Müdür beyden yarım günlüğüne de olsa izin istemiştim. Çünkü havaalanına varsam okula saatte bir servis gidiyor ve yetişebilir miyim, bilmiyorum.haklısınız.asm de de alınabiliyorsa direkt oraya gitmeli pazartesi o zaman.durumunu anlatırsa sabahtan verirler sanırım rapor.sonra da yola çıkar uçakla.pandemi de emeğiniz çok büyük.sizin vasıtanızla tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etmek istedim
Pazartesi il dışından rapor alamaz. İl içinden alabilir sadece. O yüzden hafta sonu alması gerekiyor. Alabileceği tek yer acil olduğu için öyle tavsiye verdi arkadaşlarda. Bizim eski okulda bu sebepten soruşturma geçiren oldu. Aday öğretmenmiş zaten zor durumda kalır.haklısınız.asm de de alınabiliyorsa direkt oraya gitmeli pazartesi o zaman.durumunu anlatırsa sabahtan verirler sanırım rapor.sonra da yola çıkar uçakla.pandemi de emeğiniz çok büyük.sizin vasıtanızla tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etmek istedim
Pazartesiye 36 saat var bugün cumartesi çıkın şimdi binin otobüse bu gece
Ben anlamadım, bugün cumartesi, su an mardindeyseniz,uçağı kacirdiysaniz nasıl pazara kalkan uçak bulamadınız? Mardin Diyarbakır'a çok yakın, şehir merkezinden yarım saatte bir minibüs kalkıyor. Diyarbakır'dan alın ya da yoksa başka komşu şehirden slirsiniz. O olmadı Ankara'ya otobüsle 12 saat, geceden binip Ankara'ya gider oradan kendi sehrinize gecersiniz
Rapor alacak bir şey yok ki
Bir de ofis olsa neyse, işiniz birikir salı gider mesaiye kalır bitirirsiniz. Ama öğretmensiniz, yokluğunuzdan etkilenecek kişi sayısı belki de yüz.
Ben olsam (ki tatil için çalışan,tatile aşık biriyim) ya yan şehirden uçak bulur ya da otobüs vs ayarlardim.
Yani bugün pazar olsa bile insanın alternatifleri var, sizinki biraz da 'amaan nasilsa okulun ilk günü ders yok' rahatlığı bence.
Merhaba çok zor bir durum. Umarım halledersiniz. Ben sizin yerinizde olsam haftasonu gidebileceğim en yakın havaalanı şehrine gidip oradanda otobüsle Mardin geçerdim. Eğer çevre şehirlerde de uçakla ulaşım sıkıntısı varsa direkt otobüsle de Mardine gidilebilir. Evet yol uzun ama ben rapor alamama riskini göze almak istemezdim. Mardin civarındaki büyükşehirlere bakın ama önce. Urfaya Adanalı falan varsa uçak oradan otobüsle geçmek daha kolay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?