Bugün bu korkuyu sonuna kadar yaşamış biri olarak çok iyi anlıyorum sizi..Aylar öncesinden aldık bileti, sabah Sabiha Gökçen iki buçuk saat erken gittik ama o kadar kalabalıktı ki nerdeyse kaçıyordu uçak..Ne yazık ki bu tarz durumlar da müdürler anlayış göstermiyor, belki o da haklı yolda her şey olabilir bu yüzden sorumluluk almak istemez..Hasta değilken neden rapor alıyorsunuz diyorlar ama başka çözüm mü var ki şu anda..Pazartesi sabah alsanız geçerli olmaz şehir dışından, mecbur pazar acilden giriş yapıcaksınız..Otobüs demiş arkadaşlar ama bir kere Batman'a geldim tam 28 saatte daha da soruşturma yesem binmem o otobüse heralde ..Bence müdürünüzle tekrar konuşun, ne yapabilirsiniz tekrar sorun belki mazeret izni yazarlar size..Pazartesi günü uçaktan mesai saatleri içinde inebiliyorum.
Uçak buldum bu arada, ancak çoğu aktarmalı. Gerçi hiç uçuş bulamamaktan daha iyidir.
Batman'da bulduğum bir koltuk satın alınmış, bunun dışında Gaziantep ve Diyarbakır'da sabah saatlerinde ineceğim uçak bulamıyorum.
Moralim gerçekten bozuk. Babam da otobüs bileti bulamadığını söylüyor.
Bakın ben gerçekten rapor almak istemiyorum. Şu an bile bu cevabı yazarken ellerim titriyor.
Zamanında görevime devam etmeyi ben de istemez miyim? Sabah elimde olmayan aksiliklerden dolayı aylar öncesinden ayarladığım uçağı kaçırınca sizce çok mu mutlu oldum? Şaka mı bazı cevaplar?
Ama uçak bulamıyorsam, ya da fahiş fiyatta bulabiliyorsam başka seçenekleri zorlamak durumundayım. Bu sizin dediğiniz gibi başka şehre gitmek de olabilir, bakın bu fikir kötü değil. Rapor dışındaki her öneriye açığım.
Ama bazılarınızın üslubu çok acımasız. Zaten gittiğim hiçbir yerde mutlu değildim bugün. Ne hakkınız var tanımadığınız birini rahatlıkla suçlamaya?
Yine de teşekkür ederim.