Uçağı kaçırmak ve rapor alamamak...

Pazartesi günü uçaktan mesai saatleri içinde inebiliyorum.
Uçak buldum bu arada, ancak çoğu aktarmalı. Gerçi hiç uçuş bulamamaktan daha iyidir.
Batman'da bulduğum bir koltuk satın alınmış, bunun dışında Gaziantep ve Diyarbakır'da sabah saatlerinde ineceğim uçak bulamıyorum.
Moralim gerçekten bozuk. Babam da otobüs bileti bulamadığını söylüyor.
Bakın ben gerçekten rapor almak istemiyorum. Şu an bile bu cevabı yazarken ellerim titriyor.
Zamanında görevime devam etmeyi ben de istemez miyim? Sabah elimde olmayan aksiliklerden dolayı aylar öncesinden ayarladığım uçağı kaçırınca sizce çok mu mutlu oldum? Şaka mı bazı cevaplar?
Ama uçak bulamıyorsam, ya da fahiş fiyatta bulabiliyorsam başka seçenekleri zorlamak durumundayım. Bu sizin dediğiniz gibi başka şehre gitmek de olabilir, bakın bu fikir kötü değil. Rapor dışındaki her öneriye açığım.
Ama bazılarınızın üslubu çok acımasız. Zaten gittiğim hiçbir yerde mutlu değildim bugün. Ne hakkınız var tanımadığınız birini rahatlıkla suçlamaya?

Yine de teşekkür ederim.
Bugün bu korkuyu sonuna kadar yaşamış biri olarak çok iyi anlıyorum sizi..Aylar öncesinden aldık bileti, sabah Sabiha Gökçen iki buçuk saat erken gittik ama o kadar kalabalıktı ki nerdeyse kaçıyordu uçak..Ne yazık ki bu tarz durumlar da müdürler anlayış göstermiyor, belki o da haklı yolda her şey olabilir bu yüzden sorumluluk almak istemez..Hasta değilken neden rapor alıyorsunuz diyorlar ama başka çözüm mü var ki şu anda..Pazartesi sabah alsanız geçerli olmaz şehir dışından, mecbur pazar acilden giriş yapıcaksınız..Otobüs demiş arkadaşlar ama bir kere Batman'a geldim tam 28 saatte daha da soruşturma yesem binmem o otobüse heralde ..Bence müdürünüzle tekrar konuşun, ne yapabilirsiniz tekrar sorun belki mazeret izni yazarlar size..

Sadece Mardin otobüslerine bakmayın. Batman, Şırnak otobüslerine de bakabilirsiniz. Ben Mardin'de çalıştığım zaman Cizre otobüsleriyle giderdim hep.
Tamam bakarım diğer şehirlere giden otobüslere de. Bütün mesajlara dönemiyorum çünkü zamanla yarışıyorum. Çok teşekkür ederim.

Hangi durumda? Okulun başlamasına bir buçuk gün varken ve komşu şehirlere kalkan uçaklar varken yine de pazartesi ise gitmemeyi düşünürken mi ??🙈🙈
Bence sendika da 'bacim gel başka şehre,oradan Mardin'e otobüs paranı biz veririz' der en fazla.
Aşağı eklediğim açıklama yeni düşmüş. Benim urfada olduğum dönemde haftanın belli günleri dışında uçak olmuyordu yani konu sahibinde olan lüks yoktu bizde. Ben mazeret izni kullanma hakkı konusunda sendikadan yardım istemesini önermeye çalıştım. Ben göreve başladıktan bir ay sonra 3 gün mazeret izni kullandım, eşyalarımın geri kalanını almam gerekiyordu çünkü. Müdür öğretmene böyle bir durumda bir günlük mazeret iznini çok görüp rapora sevk etmemeli. 2 satır yazı yazmaya erindiklerinden yapıyorlar bunu. doktorlar bize sahte rapor vermek zorunda değil. Mazeret izni hakkı böyle zamanlar için.
Pazartesi günü uçaktan mesai saatleri içinde inebiliyorum.
Uçak buldum bu arada, ancak çoğu aktarmalı. Gerçi hiç uçuş bulamamaktan daha iyidir.
Batman'da bulduğum bir koltuk satın alınmış, bunun dışında Gaziantep ve Diyarbakır'da sabah saatlerinde ineceğim uçak bulamıyorum.
Moralim gerçekten bozuk. Babam da otobüs bileti bulamadığını söylüyor.
Bakın ben gerçekten rapor almak istemiyorum. Şu an bile bu cevabı yazarken ellerim titriyor.
Zamanında görevime devam etmeyi ben de istemez miyim? Sabah elimde olmayan aksiliklerden dolayı aylar öncesinden ayarladığım uçağı kaçırınca sizce çok mu mutlu oldum? Şaka mı bazı cevaplar?
Ama uçak bulamıyorsam, ya da fahiş fiyatta bulabiliyorsam başka seçenekleri zorlamak durumundayım. Bu sizin dediğiniz gibi başka şehre gitmek de olabilir, bakın bu fikir kötü değil. Rapor dışındaki her öneriye açığım.
Ama bazılarınızın üslubu çok acımasız. Zaten gittiğim hiçbir yerde mutlu değildim bugün. Ne hakkınız var tanımadığınız birini rahatlıkla suçlamaya?

Yine de teşekkür ederim.

Zor durumdaki bir insana yardımcı olmak kötü birşey mi. Ota b*ka rapor alanlar için elbette ki haklısınız ama durum ciddi ise yardımcı olunmalı.

ee herkesin durumu kendine ciddidir? o zaman herkese bassınlar sahte amaçlı raporu

Olabilir. Yazmaya bilirsiniz. Onca hastaya yardım ediyorsunuz da mesleğini kaybetme, işinin riske girme durumu olan bir insana neden yardım etmekten bu kadar cekiniyorsunuz anlayamıyorum. Elbette yalan yanlış beyanlarda bulunarak rapor almak isteyenler oluyordur. Fakat gerçekten ihtiyacı olan kendini belli eder diye düşünüyorum .

psikolog olduğum bir psikiyatri kliniği var, ismini vermek istemediğim “L” harfi ile başlayan ve etkilerinden kısaca bahsetmek gerekirse uyuşturucu bağımlılarının işine gelen, bazı uyuşturucularla benzerlik gösteren etken maddeye sahip bir psikiyatri ilacını reçete ettirmeye günde yaklaşık 20 kişi geliyor ve psikiyatrist bunlardan en fazla 1 tanesine reçete ediyor. geriye kalan 19 uyuşturucu bağımlısını asla tespit edemezsin, öyle rol yaparlar ki o ilaca ihtiyacı olan bir psikiyatri hastası zannedersin, sahte nöbetler sahte kimlikler havada uçuşuyor.doktor yılların doktoru olduğu için asla kanmıyor fakat ben bile hiçbirinden şüphelenmem.

Ama uçak bulamıyorsam, ya da fahiş fiyatta bulabiliyorsam başka seçenekleri zorlamak durumundayım.
Ben anlayamadım, hepimizin elinin altında aynı internet yok mu?
Skyscanner.net sitesinden Mardin'e gayet de uçuş var yarina. Hem de sabahin erken saatinde
Screenshot_2022-02-05-21-19-07-294_com.hsv.freeadblockerbrowser.jpg

Ne aktarma ne başka şey.
Bunu kaçırirsaniz her yer her yere yakın, alırsınız komşu şehirlerden birine,otobüsle gecersiniz.
Fahiş fiyat dediğiniz benim attığım bilet 550 TL, bir öğretmen için fahiş sayilayacak bilet mi? Cizre Nuh ile 20 saatte gitseniz 330 lira odeyecektiniz. Bu bilet direkt 550 lira (hatta üşenmeyip Skyscanner.com.ru , skyscanner.com.en falan diye tüm ülke kodlarıyla girerseniz daha ucuzunu da bulursunuz.
Çözüm söylüyoruz,onu da yapmıyorsunuz ki.

Ben anlayamadım, hepimizin elinin altında aynı internet yok mu?
Skyscanner.com sitesinden Mardin'e gayet de uçuş var yarina. Hem de sabahin erken saatindeEki Görüntüle 3001467
Ne aktarma ne başka şey.
Bunun kaçırirsaniz her yer her yere yakın, alırsınız komşu şehirlerden birine,otobüsle gecersiniz.
Fahiş fiyat dediğiniz benim attığım bilet 550 TL, bir öğretmen için fahiş sayilayacak bilet mi? Cizre Nuh ile 20 saatte gitseniz 330 lira odeyecektiniz. Bu bilet direkt 550 lira (hatta üşenmeyip Skyscanner.com.ru , skyscanner.com.en falan diye tüm ülke kodlarıyla girerseniz daha ucuzunu da bulursunuz.
Çözüm söylüyoruz,onu da yapmıyorsunuz ki.
Bu uygulamayı hiç görmemişim, bana da çok faydalı olacak sanırım, sağ ol

Merhaba sevgili ogretmenim .
Yorumları okuyorum nasil acımasızca . Karşınızda daha uç dört aylık bir öğretmen ve korkuları var . Memuriyet eşittir sürekli korku , tehdit hele ilk zamanlar . Hiç korkmayın stajerliginiz falan yanmaz birsey olmaz . Pegasus’ta sabah Batman , Diyarbakır uçağında yer var . İner inmez raporunuzu alın . Raporda saat yazmaz yanı 7 Şubat akşam 5 e kadar Mardin den rahatlıkla rapor alabilirsiniz .
Birde güneydoğu da kıs vakti aksam beşten sonra otobüs falan zor bulunur , yaşadığınız büyük şehirlerle kıyaslamayın buraları .

Ne akaka? Kalabalik olmamasi bir neden olamaz. Bir doktor niye 5 saniye olsa dahi bir yalana ortak olsun? Kural denilen şey niye yok ülkede görüyoruz.
Kurallar her zaman vardır fakat kimi zaman bazı istisnai durumlar olabiliyor ki 1 ya da 2 defa almışlığım da var bu şekilde çok özel sebeplerden.Daha ne kadar bu topictw
E toplumsal ders vereceksiniz merak ediyorum.

Yorumları okuyorum nasil acımasızca . Karşınızda daha uç dört aylık bir öğretmen ve korkuları var . Memuriyet eşittir sürekli korku , tehdit hele ilk zamanlar . Hiç korkmayın stajerliginiz falan yanmaz birsey olmaz . Pegasus’ta sabah Batman , Diyarbakır uçağında yer var . İner inmez raporunuzu alın . Raporda saat yazmaz yanı 7 Şubat akşam 5 e kadar Mardin den rahatlıkla rapor alabilirsiniz .
Birde güneydoğu da kıs vakti aksam beşten sonra otobüs falan zor bulunur , yaşadığınız büyük şehirlerle kıyaslamayın buraları .
hergün saat başı antepden bütün şehirlere otobüs kalkar
nasıl aksam 5 den sonra otobüs zor bulunuyor yahu ?
adanaya 15 dk da bir otobüs kalkar ne saat 5 den sonra bulunamaması :D

Öğretmenlerin yaz tatili ve şubat tatili olduğu için yıllık izni yok.
Bunun dışındaki izinler de doğum, ölüm, evlenme gibi durumlarda alınabiliyor.
Çalışamayacak kadar hasta değilseniz ise gitmek durumundasınız.
Müdürünüz hasta olmadığınız halde rapor aldığınızı düşünüyorsa itiraz edip rapor hakkında soruşturma başlatma yetkisine sahip.
Size rapor alabileceğinizi söylemiş, demek ki sorun yapmayacak. Kanun çerçevesinde olurunu söyleyerek kolaylık yapmış zaten.
Bunun dışında adamın izin yetkisi yok, elinde olan bir durum değil yani.
mazeret izni ?

hergün saat başı antepden bütün şehirlere otobüs kalkar
nasıl aksam 5 den sonra otobüs zor bulunuyor yahu ?
adanaya 15 dk da bir otobüs kalkar ne saat 5 den sonra bulunamaması :KK70:
Yahu Adana’ya tabi ki olur Mardin e , Batman ,a olmaz .
15 yıldır buralardayım . Be Diyarbakır ne Siirt ne Batman da kolay kolay otobüs bulamaz akşam saatlerinde .

Muhtemelen bu korkuyu hiç yaşamadıkları icin bu sekilde üst perdeden savurabiliyorlar.Çok takılmıyorum şahsen.Doğu görevi zamanımda almıştım cok ozel sebeplerden bende.Sağolsun geri cevirmemisti doktor da.

Ne akaka? Kalabalik olmamasi bir neden olamaz. Bir doktor niye 5 saniye olsa dahi bir yalana ortak olsun? Kural denilen şey niye yok ülkede görüyoruz.
Yalnız burada insanların atladığı bir durum var ve bu yüzden hep öğretmenlere saldırılır nedense..Öğretmenin yılda on gün mazeret izni var, acil bir durumda bildirirsin müdürüne ve çoğunlukla alınan cevabı söyleyeyim size " hocam rapor al" Kuzenim vefat ettiğin de bana bunu söyleyen idarecim oldu. Üşenmedim ilçeye gidip şube müdürü ne mazeret izni yazdırdım. Hocam biraz tecrübesiz ve paniklemiş olabilir..Not: Şimdi içimiz de idareci varsa o da bana kızmasın😅

Back
X