Arkadaşlar yurt dışında yaşıyorum ve yaşadığım yere turkiyeden çay ve kahve takımı , ufak guveclerden 8 adet , baharat takımı , çorba kasesi ve büyük düz yemek tabakalarından 8 er ader götürmek istiyorum . bunları kırılmadan taşımanın bi yöntemi var misid
Kırılacak eşya yazsam da çok dikkat edecekleri sanmıyorumVar var içeriğini doldur kağıt veya kiyafetlrinle ve uzerine kirilacak esya yaz muhakkak hem gidecegin ülkenin dilinden hemde türkçe artık kirilsada şansına :)
Var var içeriğini doldur kağıt veya kiyafetlrinle ve uzerine kirilacak esya yaz muhakkak hem gidecegin ülkenin dilinden hemde türkçe artık kirilsada şansına :)[/QUO
Kirilmasin ya o kadar alıp taşıyıp sonra valizi açınca sukutu hayale uğramak istemem :)
bagajını verirken içinde kırılacak eşya oldugunu belirten dikkat işaretlerinden özellikle iste yapıştırsınlar. hatta fazla yapıştırsınlar. çünkü bagajlar bildigin tekme tokat fırlatma carptırma ucurma teknigi ile cıkartılıp banta atılıyor.Arkadaşlar yurt dışında yaşıyorum ve yaşadığım yere turkiyeden çay ve kahve takımı , ufak guveclerden 8 adet , baharat takımı , çorba kasesi ve büyük düz yemek tabakalarından 8 er ader götürmek istiyorum . bunları kırılmadan taşımanın bi yöntemi var misid
Bnm de bavuluma sanki bıçakla atılmış gibi iki çizik atılmıştı. .Şuan tazminat hakkı kazandım lütfen sizde thy online işlemlerden bagaj ile ilgili bölümden donus yapın eğer 1 haftayı geçmediyseTabak, kase kırılır el bagajı yapın.
Güveçe bir şey olmaz bavula koyarsınız.
Bavulları atıp atıp tutuyorlar kırılacak hiçbir şey koymayın, daha yeni THY yepyeni bavulumun çekçeğini kırdı.
Bavulun içinde güzelce sararsaniz hiç bişey olmuyor ben ole ikea dan Evimin tüm aksesuarlarıni alıp götürmüştümArkadaşlar yurt dışında yaşıyorum ve yaşadığım yere turkiyeden çay ve kahve takımı , ufak guveclerden 8 adet , baharat takımı , çorba kasesi ve büyük düz yemek tabakalarından 8 er ader götürmek istiyorum . bunları kırılmadan taşımanın bi yöntemi var misid
bende benzer seyler getirdim sadece yemek tabagi getirmedim valizinin altina havlu koy uzerine giysilerin bunlari gazete kagitlarina sarip ortaya koy uzerinede giysilerinden yine kalin bir tabaka yap yine havlu ben herseyi oyle getiriyorum hic kirilma yasamadim ki iceriye veririm valizi sen cekcekli valizle yanina alirsan hic birsey olmazArkadaşlar yurt dışında yaşıyorum ve yaşadığım yere turkiyeden çay ve kahve takımı , ufak guveclerden 8 adet , baharat takımı , çorba kasesi ve büyük düz yemek tabakalarından 8 er ader götürmek istiyorum . bunları kırılmadan taşımanın bi yöntemi var misid
Bende ABD gideceğim inşallah bende sağlam goturebilirim . ABD nin neresindesinizVar. Tek tek güzelce gazeteye sarıp, tek tek kıyafetlerin arasına koyuyorsunuz. Bu şekilde İstanbul'dan ABD'ye iki tane 8li çay bardağı seti getirdim. Bir tekinde çizik bile olmadı. Diğer cam eşyaları saymayayım bile. Hepsi sapasağlam gitti.
YaaFırlatıp attıkları kesin.
Anneciğimin hazırladığı soslar, kavanozlarla uçtu gitti
O kadar dedim verme diye ama ana yüreğini ikna edemedim
Yok var tabi ki ama burdakiler gibi narin değiller kaba kaba buyuk kaseler tabaklar . su anda ordaki yemek takımımin çorba kasesiyle uç kişi doyarBunlar yurt dışında yok mi
Hani anısı vardır bir iki götürürsün de sen her şeyi götürmek istiyorsun
Ya da Türk kahve fincanı ve ince belli bardak belki yoktur da kase de mi yok o ülkede
Yok var tabi ki ama burdakiler gibi narin değiller kaba kaba buyuk kaseler tabaklar . su anda ordaki yemek takımımin çorba kasesiyle uç kişi doyar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?