Uçak bagajında cam eşya taşımak

jiyan47

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2012
127
34
48
Arkadaşlar yurt dışında yaşıyorum ve yaşadığım yere turkiyeden çay ve kahve takımı , ufak guveclerden 8 adet , baharat takımı , çorba kasesi ve büyük düz yemek tabakalarından 8 er ader götürmek istiyorum . bunları kırılmadan taşımanın bi yöntemi var misid

Var var içeriğini doldur kağıt veya kiyafetlrinle ve uzerine kirilacak esya yaz muhakkak hem gidecegin ülkenin dilinden hemde türkçe artık kirilsada şansına :)

Var. Tek tek güzelce gazeteye sarıp, tek tek kıyafetlerin arasına koyuyorsunuz. Bu şekilde İstanbul'dan ABD'ye iki tane 8li çay bardağı seti getirdim. Bir tekinde çizik bile olmadı. Diğer cam eşyaları saymayayım bile. Hepsi sapasağlam gitti.

Benim tanıdığım çalışıyordu havaalanında diyodu ki çantalara kırılacak bisey koymayin firlatip atıyorlar. Bizim bebek arabasını da nasıl attilarsa acamamistim tekerligi sıkışmısti demire

Fırlatıp attıkları kesin.

Anneciğimin hazırladığı soslar, kavanozlarla uçtu gitti

O kadar dedim verme diye ama ana yüreğini ikna edemedim

bagajını verirken içinde kırılacak eşya oldugunu belirten dikkat işaretlerinden özellikle iste yapıştırsınlar. hatta fazla yapıştırsınlar. çünkü bagajlar bildigin tekme tokat fırlatma carptırma ucurma teknigi ile cıkartılıp banta atılıyor.

Bnm de bavuluma sanki bıçakla atılmış gibi iki çizik atılmıştı. .Şuan tazminat hakkı kazandım lütfen sizde thy online işlemlerden bagaj ile ilgili bölümden donus yapın eğer 1 haftayı geçmediyse

Bavulun içinde güzelce sararsaniz hiç bişey olmuyor ben ole ikea dan Evimin tüm aksesuarlarıni alıp götürmüştüm

Bunlar yurt dışında yok mi

Hani anısı vardır bir iki götürürsün de sen her şeyi götürmek istiyorsun

Ya da Türk kahve fincanı ve ince belli bardak belki yoktur da kase de mi yok o ülkede

Ben birebir seyrettim o bavulları nasıl attıklarını ben daha geçen 2 kişilik kahvaltı takımı götürdüm bavulda, hepsini patpatla sarıp elbiselerimim arasına koydum. Geri kalan bardak vs eşyalarımı da el bagajı yaptım ve sapasağlamdı her şey

bende benzer seyler getirdim sadece yemek tabagi getirmedim valizinin altina havlu koy uzerine giysilerin bunlari gazete kagitlarina sarip ortaya koy uzerinede giysilerinden yine kalin bir tabaka yap yine havlu ben herseyi oyle getiriyorum hic kirilma yasamadim ki iceriye veririm valizi sen cekcekli valizle yanina alirsan hic birsey olmaz

Bende ABD gideceğim inşallah bende sağlam goturebilirim . ABD nin neresindesiniz

Bunlar yurt dışında yok mi

Hani anısı vardır bir iki götürürsün de sen her şeyi götürmek istiyorsun

Ya da Türk kahve fincanı ve ince belli bardak belki yoktur da kase de mi yok o ülkede
Yok var tabi ki ama burdakiler gibi narin değiller kaba kaba buyuk kaseler tabaklar . su anda ordaki yemek takımımin çorba kasesiyle uç kişi doyar

Yok var tabi ki ama burdakiler gibi narin değiller kaba kaba buyuk kaseler tabaklar . su anda ordaki yemek takımımin çorba kasesiyle uç kişi doyar

ABD imiş

insanlar burada İKEA yı eve taşıdı ABD de de vardır İKEA ve benzeri yerler diye dedim

ben başta uzak doğu vs mi acaba diye düşünmüştüm de

bizim arkadaşlar her şeyi İranlılardan alıyoruz derdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…