- 26 Temmuz 2011
- 3.712
- 2.367
- 333
- Konu Sahibi Coconutoil
Evet ben yendim.. ozel terapiye gittim bir seansla otoipnoz tedavisi gordum ve yendim cok sukur..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kada+1 sagol kuzuck. Bu aklimda kalsin. Acaba o inis cikistaki kulak agrisinada bi cozum varmiki? ufacik yigenlerim agliyorlar inerken kulak agrisindan.
Canım o agriyla beraber kulakta uğultu tarzı birşey oluyor mu yeğenlerin ne kadarlık sıradan söyleyebilecek yaştalar mı ?+1 sagol kuzuck. Bu aklimda kalsin. Acaba o inis cikistaki kulak agrisinada bi cozum varmiki? ufacik yigenlerim agliyorlar inerken kulak agrisindan.
Ne kada
Canım o agriyla beraber kulakta uğultu tarzı birşey oluyor mu yeğenlerin ne kadarlık sıradan söyleyebilecek yaştalar mı ?
Maalesef prosedür meselesi pilot kabini tüm yolcu inmeden açılmaz ve yolcu o kabine alınmaz hiç bir şekilde. birgün bi ufak çocuk rica etti zor zar tüm yolcu indikten sonra bizim eşliğimizde girdi. kuşak ağrıları için sakız çiğneyin esneme haraketleri yapınPilot kabinine girmenin faydalı olduğunu duymuştum. Ne derece doğru bilmiyorum ama denemekte fayda var.
Hostesin birinden rica edebilirsin. Korkuyorum demeye çekinirsen uçuşa meraklıyım, pilot eğitimi düşünüyorum filan dersin.
Bütün korkuların temeli ölüm korkusudur ölümü kabullenip barıştığım da uçakta yatakta beni bulabileceğini gerçek anlamda idrak ettiğimde korkum kalmadı
Evet iyi geliyor o bir de sık sık yutgunmakta iyi geliyor birde ağzı burnu kapatıp genze doğru nefesi doldurmakta iyi geliyor ama tarif edemedim sanırım hani havuza denize girerken burnunuzu kapatırız ya aynı anda kısa süreliğine bir saniye falan ağzı da kapatıp yanakları şişirince hafifliyor ağrıYigenlerimin biri 2 bcuk biri 1 yasinda. Sadece aciyor diyebiliyorlar canim.
Sakiz cignemek iyi geliyor demislerdi bi yerde, dogrumu bilemedim. Ama tabi onuda ufak cocuklara veremezsin.