Uçak mı ? Otobüs mü ?

iki şekilde de panik atak yaşayabileceğinizden korkuyorsunuz. inşallah olmaz ama oldu ki atağınız tuttu 18 saat süren bir atağı mı 1,5 saat süren bir atağı mı tercih edersiniz? üstüne bir de otobüslerde muavinlerin kahvehanedeymişçesine davranışlarını ve hosteslerin gerektiğinde yolculara tıbbi müdahalede bulunabilecek derecede eğitimler aldığını göz önünde bulundurun. buna göre karar verin bence.

Kız bişey olmaz korkma ben de bebeğimle izmirden adanaya gittim süre çok kısa ne zaman indin ne zaman bindin anlamazsın bile bu arada pegasusla hep uçuş yaptım bebek arabası bile göturdum yanında sorun olmadi

Aynen öyle daha önce defalarca yalnız başıma bindim ama 2 senedir panik atak sorunu yaşıyorum ondan cesaretim kırıldı bi de bebek olunca Yanımda atak gelirse ne yaparım diye korkuyorum işte

Haklısınız valla ah bu hastalık tüm yaşam enerjimi aldı götürdü önceden hiç bişeyden bu denli korkum olmazdı şimdi attığım adımdan çekinir oldum

Kız bişey olmaz korkma ben de bebeğimle izmirden adanaya gittim süre çok kısa ne zaman indin ne zaman bindin anlamazsın bile bu arada pegasusla hep uçuş yaptım bebek arabası bile göturdum yanında sorun olmadi
2 sene oldu ailemin yanına gitmeyeli annemler geldi ama ben de memleketimi özledim gitmek istiyorum artık o yüzden şimdiden endişe bastı beni :)

Müzik vs yüklesen varsa kulaklıkla dinlersin rahatlatıcı. Tablet varsa film yükle mesela ben yurt dışı uçuş yaptığımda iki üç film bitiriyorum yolculuk nasıl geçti anlaşılmıyor bile. Bir de yemektir şudur budur onla oyalanırken anlamazsınız. Çocugunuza odaklanın hem havalar da güzel yolculukta keyifli olur.

Yani kesinlikle uçak. En güvenilir taşıt o çünkü ve çok konforlu.Zaten insanların rahat halini görünce otomatikman siz de rahatlıyorsunuz. Çocukta sıkıntı çekmez hem.
Pegasus ta kullandım bir sıkıntı olmadı çok şükür.
Bol bol dua okursun gidene kadar için ferahlar:) şimdiden hayırlı yolculuklar

Emzirdiğim için ilaç alamıyorum maalesef bi de direk giden uçuş Pegasus var nasıl bir firma bilmiyorum onun da korkusu var biraz
Ben kullandm o firmayı trabzon için norml uçak yani. Hiçbiri thy gibi olmaz zaten. Çok uzun yol zor olur elbet ama kendinize güveniyosanz uçağa binin derim. Anacumm eskiden üç çockla marmarsten erzurma gidermiş. Ama şmdiki aklm olsa gitmezdm der. Bizim çocuklğmz öyle geçmişti. Zor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…