Emzirdiğim için ilaç alamıyorum maalesef bi de direk giden uçuş Pegasus var nasıl bir firma bilmiyorum onun da korkusu var biraz18 saat çok uzun bir yol biz büyükler dayanamayız bebek nasıl dayansın yapmayın.. uçak çok daha iyi, siz bebeğinizle ilgilenirken zaman çabucak geçer inşallah 1 bucuk saat ne ki. Sakin olmaya çalışın bol bol dua okuyun. İlacınız falan varsa alın .Hayırlısıyla giderseniz inşallah.
Uçaklar her zaman daha güvenlidir merak etmeyin. Pegasus da kötü bir firma değil biz yurtdışında yaşıyoruz türkiyeye gelmek için 13 saat uçuyoruz başta ben de korkuyordum ama bol bol dua okuyarak alıştım artık. Bence 18 saat çocığu otobüslerde perişan etmeyin hem size de çok zor olur.Emzirdiğim için ilaç alamıyorum maalesef bi de direk giden uçuş Pegasus var nasıl bir firma bilmiyorum onun da korkusu var biraz
Galiba uçağa binecem bende bakınca mantıklı olan o ! Ben 1 buçuk saat nasıl giderim derdindeyim siz 13 saat gidiyorsunuz maşallah :) daha önce defalarca bindim ama panik atak olduktan sonra korku bastı beni gerçi otobüsten de korkuyorum :)Uçaklar her zaman daha güvenlidir merak etmeyin. Pegasus da kötü bir firma değil biz yurtdışında yaşıyoruz türkiyeye gelmek için 13 saat uçuyoruz başta ben de korkuyordum ama bol bol dua okuyarak alıştım artık. Bence 18 saat çocığu otobüslerde perişan etmeyin hem size de çok zor olur.
Kesinlikle doğru karar tek başınıza olsanız neyse de bebekle otobüste çok zor olur , sakin olmaya çalışın hayırla gidip gelirsiniz inşallah :)Galiba uçağa binecem bende bakınca mantıklı olan o ! Ben 1 buçuk saat nasıl giderim derdindeyim siz 13 saat gidiyorsunuz maşallah :) daha önce defalarca bindim ama panik atak olduktan sonra korku bastı beni gerçi otobüsten de korkuyorum :)
Çok teşekkür ederim yardımınız içinKesinlikle doğru karar tek başınıza olsanız neyse de bebekle otobüste çok zor olur , sakin olmaya çalışın hayırla gidip gelirsiniz inşallah :)
Otobüsten yazıyorum uçaaaak :)Hanımlar merhaba sizden yardım istiyorum lütfen bir akıl verin bana.
1 buçuk senedir panik atak hastasıyım yoğun bir atak geçirince öğrendim öyle olduğumu üzerine hamile kaldım ve çok şükür sorunsuz bir şekilde normal doğum ile kızımı kucağıma aldım şuan 5 aylık kızım, asıl sorun ise ben Ayvalık’ta yaşıyorum ailem ordu da ben önümüzde ki hafta memlekete gideceğim Allah nasip ederse yalnız uçaktan o kadar korkuyorum ki anlatamam daha önce defalarca binmeme rağmen içimde inanılmaz bir endişe var ya atak tutarsa da uçakta fenalaşırsam diye otobüs ile de 18 saat sürüyor yol ama ondan da korkuyorum panik atak olalı ilk kez uzun yola çıkacağım çünkü uçuş için izmirden binip gitmem gerek 13.05 de kalkıyor 14.40 da iniş görünüyor hepi topu 1 buçuk saat dayanabilir miyim acaba ? Kızıma da üzülüyorum 18 saat sıkılır mı acaba diye bi akıl verin lütfen
Hahaha keşke kolay olsa o an atak tutarsa ne yaparım bebekle hava da tek düşüncem o inanın :) ama korkuların üstüne gitmeden de olmuyor ne yazık kiOtobüsten yazıyorum uçaaaak :)
Bebekle tek yolculuk cesurca tebrik ederim, bence bu konuda kendinizi dinlemeyi bırakın. Atağım tuttu mu tutacak mı iyi miyim kalp atışım normal mi diye kendinize eziyet etmeyin derim. Pozitif duygularla yola çıkın. Her şey süper geçsin.Hahaha keşke kolay olsa o an atak tutarsa ne yaparım bebekle hava da tek düşüncem o inanın :) ama korkuların üstüne gitmeden de olmuyor ne yazık ki
Eşim de geliyor çok şükür o korkmuyor uçaktan bana da destek olur biliyorum ama geldi mi lanet şey kimseyi görmüyor ki gözüm :) telefon serbest olsa keşke uçakta :) nette gezinirken biterdi yolBebekle tek yolculuk cesurca tebrik ederim, bence bu konuda kendinizi dinlemeyi bırakın. Atağım tuttu mu tutacak mı iyi miyim kalp atışım normal mi diye kendinize eziyet etmeyin derim. Pozitif duygularla yola çıkın. Her şey süper geçsin.
merhaba, kitap veya gazete alin yanınıza; birşeyler okurken zihni dagitinca korkular azalir.Eşim de geliyor çok şükür o korkmuyor uçaktan bana da destek olur biliyorum ama geldi mi lanet şey kimseyi görmüyor ki gözüm :) telefon serbest olsa keşke uçakta :) nette gezinirken biterdi yol
Binersem eğer bebek emzirmekle meşgul olacağım basınç olmasın bebeğimin kulağına diye belki o biraz rahatlatır beni :)merhaba, kitap veya gazete alin yanınıza; birşeyler okurken zihni dagitinca korkular azalir.
Emzirdiğim için ilaç alamıyorum onun haricinde yapabildikleri pek de bişey yok aslında kendi korkumu kendim yenmem gerekiyor :) normal doğum bile yaptım bunu da yaparım diye kendimi temkin editorum işte :)1 buçuk saatte gitmek varken 18 saat niye çile çekesiniz ?
Yinede panik atak için gittiginiz bi doktor varsa danışın ona göre hareket edin.
Ben surekli ucuyorum o firmayla hic sorun yasamadim ...cabucak bitecek oyle dusunEmzirdiğim için ilaç alamıyorum maalesef bi de direk giden uçuş Pegasus var nasıl bir firma bilmiyorum onun da korkusu var biraz
Teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur :)Ben surekli ucuyorum o firmayla hic sorun yasamadim ...cabucak bitecek oyle dusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?