Uçak mı ? Otobüs mü ?

dlekyigit

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2016
939
704
103
34
Hanımlar merhaba sizden yardım istiyorum lütfen bir akıl verin bana.
1 buçuk senedir panik atak hastasıyım yoğun bir atak geçirince öğrendim öyle olduğumu üzerine hamile kaldım ve çok şükür sorunsuz bir şekilde normal doğum ile kızımı kucağıma aldım şuan 5 aylık kızım, asıl sorun ise ben Ayvalık’ta yaşıyorum ailem ordu da ben önümüzde ki hafta memlekete gideceğim Allah nasip ederse yalnız uçaktan o kadar korkuyorum ki anlatamam daha önce defalarca binmeme rağmen içimde inanılmaz bir endişe var ya atak tutarsa da uçakta fenalaşırsam diye otobüs ile de 18 saat sürüyor yol ama ondan da korkuyorum panik atak olalı ilk kez uzun yola çıkacağım çünkü uçuş için izmirden binip gitmem gerek 13.05 de kalkıyor 14.40 da iniş görünüyor hepi topu 1 buçuk saat dayanabilir miyim acaba ? Kızıma da üzülüyorum 18 saat sıkılır mı acaba diye bi akıl verin lütfen :110:

18 saat çok uzun bir yol biz büyükler dayanamayız bebek nasıl dayansın yapmayın.. uçak çok daha iyi, siz bebeğinizle ilgilenirken zaman çabucak geçer inşallah 1 bucuk saat ne ki. Sakin olmaya çalışın bol bol dua okuyun. İlacınız falan varsa alın .Hayırlısıyla giderseniz inşallah.
Emzirdiğim için ilaç alamıyorum maalesef bi de direk giden uçuş Pegasus var nasıl bir firma bilmiyorum onun da korkusu var biraz

Emzirdiğim için ilaç alamıyorum maalesef bi de direk giden uçuş Pegasus var nasıl bir firma bilmiyorum onun da korkusu var biraz
Uçaklar her zaman daha güvenlidir merak etmeyin. Pegasus da kötü bir firma değil biz yurtdışında yaşıyoruz türkiyeye gelmek için 13 saat uçuyoruz başta ben de korkuyordum ama bol bol dua okuyarak alıştım artık. Bence 18 saat çocığu otobüslerde perişan etmeyin hem size de çok zor olur.

Uçaklar her zaman daha güvenlidir merak etmeyin. Pegasus da kötü bir firma değil biz yurtdışında yaşıyoruz türkiyeye gelmek için 13 saat uçuyoruz başta ben de korkuyordum ama bol bol dua okuyarak alıştım artık. Bence 18 saat çocığu otobüslerde perişan etmeyin hem size de çok zor olur.
Galiba uçağa binecem bende bakınca mantıklı olan o ! Ben 1 buçuk saat nasıl giderim derdindeyim siz 13 saat gidiyorsunuz maşallah :) daha önce defalarca bindim ama panik atak olduktan sonra korku bastı beni gerçi otobüsten de korkuyorum :)

Galiba uçağa binecem bende bakınca mantıklı olan o ! Ben 1 buçuk saat nasıl giderim derdindeyim siz 13 saat gidiyorsunuz maşallah :) daha önce defalarca bindim ama panik atak olduktan sonra korku bastı beni gerçi otobüsten de korkuyorum :)
Kesinlikle doğru karar tek başınıza olsanız neyse de bebekle otobüste çok zor olur , sakin olmaya çalışın hayırla gidip gelirsiniz inşallah :)

Hanımlar merhaba sizden yardım istiyorum lütfen bir akıl verin bana.
1 buçuk senedir panik atak hastasıyım yoğun bir atak geçirince öğrendim öyle olduğumu üzerine hamile kaldım ve çok şükür sorunsuz bir şekilde normal doğum ile kızımı kucağıma aldım şuan 5 aylık kızım, asıl sorun ise ben Ayvalık’ta yaşıyorum ailem ordu da ben önümüzde ki hafta memlekete gideceğim Allah nasip ederse yalnız uçaktan o kadar korkuyorum ki anlatamam daha önce defalarca binmeme rağmen içimde inanılmaz bir endişe var ya atak tutarsa da uçakta fenalaşırsam diye otobüs ile de 18 saat sürüyor yol ama ondan da korkuyorum panik atak olalı ilk kez uzun yola çıkacağım çünkü uçuş için izmirden binip gitmem gerek 13.05 de kalkıyor 14.40 da iniş görünüyor hepi topu 1 buçuk saat dayanabilir miyim acaba ? Kızıma da üzülüyorum 18 saat sıkılır mı acaba diye bi akıl verin lütfen :110:
Otobüsten yazıyorum uçaaaak :)

Hahaha keşke kolay olsa o an atak tutarsa ne yaparım bebekle hava da tek düşüncem o inanın :) ama korkuların üstüne gitmeden de olmuyor ne yazık ki
Bebekle tek yolculuk cesurca tebrik ederim, bence bu konuda kendinizi dinlemeyi bırakın. Atağım tuttu mu tutacak mı iyi miyim kalp atışım normal mi diye kendinize eziyet etmeyin derim. Pozitif duygularla yola çıkın. Her şey süper geçsin.

Bebekle tek yolculuk cesurca tebrik ederim, bence bu konuda kendinizi dinlemeyi bırakın. Atağım tuttu mu tutacak mı iyi miyim kalp atışım normal mi diye kendinize eziyet etmeyin derim. Pozitif duygularla yola çıkın. Her şey süper geçsin.
Eşim de geliyor çok şükür o korkmuyor uçaktan bana da destek olur biliyorum ama geldi mi lanet şey kimseyi görmüyor ki gözüm :) telefon serbest olsa keşke uçakta :) nette gezinirken biterdi yol

Eşim de geliyor çok şükür o korkmuyor uçaktan bana da destek olur biliyorum ama geldi mi lanet şey kimseyi görmüyor ki gözüm :) telefon serbest olsa keşke uçakta :) nette gezinirken biterdi yol
merhaba, kitap veya gazete alin yanınıza; birşeyler okurken zihni dagitinca korkular azalir.

1 buçuk saatte gitmek varken 18 saat niye çile çekesiniz ?
Yinede panik atak için gittiginiz bi doktor varsa danışın ona göre hareket edin.

1 buçuk saatte gitmek varken 18 saat niye çile çekesiniz ?
Yinede panik atak için gittiginiz bi doktor varsa danışın ona göre hareket edin.
Emzirdiğim için ilaç alamıyorum onun haricinde yapabildikleri pek de bişey yok aslında kendi korkumu kendim yenmem gerekiyor :) normal doğum bile yaptım bunu da yaparım diye kendimi temkin editorum işte :)

1,5 saat uçak yolculuğu çok kısa, bu kadar büyütmeyin gözünüzde.

Bir şekilde korkunun üzerine gitmeye çalışın. Hürriyet te de Ayşe Arman var mesela. Kadının hayatı havada geçiyor ama uçak korkusu var, Doğum yaptıktan sonra başlamış ama bunu geriye itiyor.

18 saat otobüs bebekle düşünülemez, onu eleyin direk.

Eşiniz yanınızdaymış, rahatlamak için ayrı bir neden.

Bir de first Class bilet alın. Hem sıra beklemezsiniz hava alanında, hem de uçmakta rahat edersiniz. Pegasus hiç kullanmadım ama muhakkak first class ı vardır.

Koltuğu yatırır, kulaklıkları takar film izlersiniz, o zamana kadar yol bitmiş olur. Film filan Pegasus ta ücretli mi bilmiyorum ama en olmadı işlemediğiniz bir filmi tabletinize, ya da telefonunuza indirin.

Uçakta, telefonu uçak moduna alır, filminizi izlersiniz

18 saat cok fazla hem sizin için hem bebiş icin ... en azindan uçakta ilgi alaka daha fazla olası bir durumda hostesler yardımcı olur ..esiniz de yanınındaymis yerlertim cocugu emzirdim oynatayım uyutayim derken yolculuk bitmis bile olur. Ucak modunda kullananilirsiniz telefonu.
Pegasus ta iyidir de çoğu sey ücretli. Thy seviyorum ben .. hafta sonu sehirdisina gittim uçakta uyumusum kalkarken bile duymamamisim ..

18 saat yazık evladınıza. Madem ilaç alamıyorsunuz evden çıkmadan bir relax çay ya da papatya çayı için biraz sinirleriniz yumuşasın. Şimdiden korkutmayın kendinizi, bir şey olmaz diye telkin edin. 1buçuk saat nerde 18 saat nerde.

Back
X