- Emoji Skoru
- 4.007
- Puanlar
- 333
- Konu Sahibi bebeqimyoldamrc
-
Onu almazlar patlama riski var ve bavuldada saklayamazsiniz.
Kendinizede kiyafet ayakkabi tasiyacaksiniz kilo siniriniz asilacak.Kilo asimina odeyeceginiz parayi kargoya verin gitsin.
Kilo ya dikkat et canım.tek basinami gidiyorsun iki kişilik biletse mesela yurtiçi kilo 15 ise iki kişi en fazla 25 olur tek valizde sonra havaalanında bosaltcam diye uğraşmazsın
Valize koyabilirsiniz ben herzaman götürüyorum 5 kilo , yalnız el bagajınızda yani yanınıza alacağınız herhangi bir çantada sıvı taşımayın alıp bir güzel çöpe atıyorlar.
Yanıma alacağım çantaya sadece bebegime gereken şeyleri almayı düşünüyorum biberonda mi almıyorlar yoksa :))
Biberonu bilmiyorum hiç bebekle yolculuk yapmadım birde ben hep thy ile uçtum.
Biberonu bilmiyorum hiç bebekle yolculuk yapmadım birde ben hep thy ile uçtum.
Iki buçuk litrelik şişelere koy kıyafetlerin arasına koy etrafını da sar sarmala bişey olmaz bide havayolunu ara bebeğimle yolculuk yapicam biberon falan ne alınıyor yanıma uçakta diye sorOğlumla gidiyorum canım 23 aylık falan olacak o zaman 15 onun 15 benim yazıyor bilette
Ben olmaz diye biliyorumBende sunu merak ediyorum iki kisi gidecegiz de her birimizin bagaj hakki 15 kg dolayisiyla iki kisi 30kg. bunu bir valiz 25 diegri 5 kg seklinde gotursek sorun olurmu sizce
Tesekkur müşteri hizmetlerini ariyirym biri olur diyor digeri olmaz kafam karistiBen olmaz diye biliyorumyani sorun olmaz
Bende sunu merak ediyorum iki kisi gidecegiz de her birimizin bagaj hakki 15 kg dolayisiyla iki kisi 30kg. bunu bir valiz 25 diegri 5 kg seklinde gotursek sorun olurmu sizce