• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uçakda ne taşınır ne taşınmaz

Muhittin

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
10.716
19.814
598
şu uçakda parfümleri şurupları nereye koycağımızı el çantasımı bavulmu hala çözemedim yardımm :37:

türkiyede sehir ici seyahat edeceksen kesinlikle parfüm veya herhangi bir sivi esyayi el cantaniza koymayin aliyorlar bu konuda cok insafsizlar.:50:
ilac yada bebek mamasi,süt gibi seyleri yaniniza alabilirsiniz.

türkiyede sehir ici seyahat edeceksen kesinlikle parfüm veya herhangi bir sivi esyayi el cantaniza koymayin aliyorlar bu konuda cok insafsizlar.:50:
ilac yada bebek mamasi,süt gibi seyleri yaniniza alabilirsiniz.

çok teşekkr ederim kurbanı başka ilde kescez onuda almıyorlarmış sanırım uçağa vakumlatsak bile doğrumudur :37:

elbiselerin arasina posetleyip koyup bi sansinizi deneyebilirsiniz.biz bi defa getirmistik o sekilde:1:

elbiselerin arasina posetleyip koyup bi sansinizi deneyebilirsiniz.biz bi defa getirmistik o sekilde:1:

vayyyyyyy çok akıllıca bende öyle denicem sonucu inşallah yazarım sana :9:

vakumlatmadınız demi :9:

elbiseler arasından çıkartırlarsa rezil oluruz :9:

bide eşim polis kaçak et taşıyorsunuz felan derlerse orda beni bırakıp gider :9:

yok canim vakumlamadik kestik kestik parcalari posetledik elbiselerin aralarina koyduk.
zannetmiyorum yakalayip cikarsinlar.ama kilonun fazla gelmemesine dikkat edin.
ay simdi gözümde canlandi etleri kilo kilo cikartiyorlar falan:9:

biz bikerede dondurulmus kaz getirmistik:9: peynir,bal ne ararsan:1: simdiye kadar bi sorun yasamadik.sizde yasamazsiniz insallah.

yok canim vakumlamadik kestik kestik parcalari posetledik elbiselerin aralarina koyduk.
zannetmiyorum yakalayip cikarsinlar.ama kilonun fazla gelmemesine dikkat edin.
ay simdi gözümde canlandi etleri kilo kilo cikartiyorlar falan:9:

biz bikerede dondurulmus kaz getirmistik:9: peynir,bal ne ararsan:1: simdiye kadar bi sorun yasamadik.sizde yasamazsiniz insallah.

doğru kilo çok önemli 15 kiloyu geçmemeli bi valiz toplam 15 klo olcak başka el çantasına olmadı kıyafetler sıkıştırıp diğerie et hahahhahaha :9:
çok güldüm canım ama deniyeceğim çok sağol :34::16:

Back
X