- 21 Eylül 2017
- 2.434
- 6.126
- 158
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
türü uçan değilYa ben gerçekten korkuyorum yanına yaklaşmaya uzerime uzerlme uçuyor.ben çok dalga gectim evinde hamam böceği olanlarda hep pislige geliyo bunlar diodum al iste basima geldi hemde ucan turunden
Belki de hic bilmiyorumCanım öldürmek kısa süreli çözüm. Tablet tipi zehirler var çocukların dokunmayacağı yerlere koy. Tüm su giderleri tuvalet banyo lavabo kapalı veya süzgeç gibi bir şey koy. Camları tellettir. Moralini bozmak istemem ama genelde kanalizasyondan gelirler.
Ayy tontriko valla cok büyük ve uçuyor korkuyorum .yaklasamam ona bi kac kez niyetlendim terligi atsam olurmu die gittim üzerine uçuyor bildiğin ya kaciyorum bndeKiz al bi havlu.. uzerine pat diye yapistir
Keşke olsanız buradaYa çok tatlısınız. Söylemeden edemeyeceğim. Ama sizin bu korkunuz şu an çocuğa da geçiyor. sakin olmaya çalışın elinizden geldiğince . Hatta ben korktuğum bi şey olunca 10 a kadar sayıyorum sakinleşmek için.
Eşinizin gelmesini beklemekten başka çareniz yok . Ama eğer camlar telli değilse mutlaka yine girecektir. Şu an orada olsam dışarı atardımoldum olası böceklerden falana asla ürkmem.
Ben çıkamazdım korunmasız zaten. Çok zorundaysam örtünürdüm tamamen. Korkunç, tiksinçBende gorunce bile cok.kotu oluyorum heryerim kasiniyor .üstüme konduğunu dusunmek bile istemiyorum.eşini aradim gel dedim durumu anlattim.vur kafasina terligi dio.ucan seye nasil terlik vurucam ben ya
Benden az ötede yasalar bisi demem ama evime geliyolaer ya .nerden tasind ben bu eve keşke ilk gördüm de girmekten vazgecseydmtürü uçan değilbizim gibi 2 çeşit cinsiyetleri var. dişiler kanatsız olur. bizim erkeklerde de mesela bizde olmayan bişey var kanat da dişilerde yok ama erkeklerde var d pislik konusu doğru ama evin pisliği değil, binanın alt yapısı ve kanalizasyona göre geliyorlar. ev sahibinin yapacağı bir şey yok. komşularda da oluyordur kesin. onlara danışabilirsin
ne olursa olsun onları da Allah yarattı. sen iğrenç dersin yaratanın zoruna gidebilir. böyle bir hikaye biliyorum. kadın hamamböceklerini küçümsemiş. Allahım şu pis böcekleri neden yarattın ki demiş. ve bir süre sonra ağır bir hastalığa yakalanmış. ve tedavisi de hamam böceği dışkısından yapılan bir ilaçmış. sonra tövbe etmiş. ben küçük gördüm Rabbim beni hamamböceğinin bokuna muhtaç etti demiş
taşınma imkannınz varsa taşının. ben de kuşlardan korkuyorum, evimde kuş olsa aklımı kaçırırım. sizi bu yüzden çok iyi anlıyorumBenden az ötede yasalar bisi demem ama evime geliyolaer ya .nerden tasind ben bu eve keşke ilk gördüm de girmekten vazgecseydm
Supurgeyle crkilmez mi?Ayy tontriko valla cok büyük ve uçuyor korkuyorum .yaklasamam ona bi kac kez niyetlendim terligi atsam olurmu die gittim üzerine uçuyor bildiğin ya kaciyorum bnde
Uçuyorsa hamam böceği olmayabilir biran evvel evi komple ilaçlayın maalesef öldürdüm sanıyorsun yavru yuvaları var sürekli ürüyorlar eski evimde çok çekmiştim her yere tablet koymuştum tıkır tıkır gezindiklerine geceleri şahit oldum önce ilaçlattırın önlem amaçlı tablet koyun her yere..saklanmak çözüm değil korkmayın iğreniyorsunuzdur eminim ama çıkıp hmn öldürün ışıklar açık kalsın karanlıkta daha aktif oluyorlarAllah kahretsin ya hertarafim kasiniyor .nefret ediyorum bu bocekten.bu eve taşındığında orduyla hamam böceği gordum ve geleneksel yöntemi kullanarak ezerek öldürdüm ama bu uçuyor Allah'in psikopat hayvani odaya kapandim cocugumla esimde yok napcam şimdi ben ilkkez ucan hamam böceği görüyorum .tikandim kaldim odada napcam ben ya .bi cesaret verimde gidip öldureyim
Gümüş böceği diyorlar kuzum ona nemli ortam seviyorlarmış dolap dipleri kütüphane kitaplar falan..Okudukça kasindim valla yaaa ,ama çok komiksinizof bizdede rutubet bocegimidir nedir ondan var gri parlak renkte olanlar bende onlardan kurtulamıyorum ilaçla felanda olmuyormuş bayağı bi uzman işiymiş bizim apartmandan geliyo çok pis insanlar yaşıyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?