Uçan hamam böcegi

Ya ben gerçekten korkuyorum yanına yaklaşmaya uzerime uzerlme uçuyor.ben çok dalga gectim evinde hamam böceği olanlarda hep pislige geliyo bunlar diodum al iste basima geldi hemde ucan turunden
türü uçan değil bizim gibi 2 çeşit cinsiyetleri var. dişiler kanatsız olur. bizim erkeklerde de mesela bizde olmayan bişey var kanat da dişilerde yok ama erkeklerde var d pislik konusu doğru ama evin pisliği değil, binanın alt yapısı ve kanalizasyona göre geliyorlar. ev sahibinin yapacağı bir şey yok. komşularda da oluyordur kesin. onlara danışabilirsin

ne olursa olsun onları da Allah yarattı. sen iğrenç dersin yaratanın zoruna gidebilir. böyle bir hikaye biliyorum. kadın hamamböceklerini küçümsemiş. Allahım şu pis böcekleri neden yarattın ki demiş. ve bir süre sonra ağır bir hastalığa yakalanmış. ve tedavisi de hamam böceği dışkısından yapılan bir ilaçmış. sonra tövbe etmiş. ben küçük gördüm Rabbim beni hamamböceğinin bokuna muhtaç etti demiş

Belki de hic bilmiyorum taşınmak istiyorum bu evden çok mtsuzum ya

Ya çok tatlısınız. Söylemeden edemeyeceğim. Ama sizin bu korkunuz şu an çocuğa da geçiyor. sakin olmaya çalışın elinizden geldiğince . Hatta ben korktuğum bi şey olunca 10 a kadar sayıyorum sakinleşmek için.
Eşinizin gelmesini beklemekten başka çareniz yok . Ama eğer camlar telli değilse mutlaka yine girecektir. Şu an orada olsam dışarı atardım oldum olası böceklerden falana asla ürkmem.

Keşke olsanız burada ya hayatimda boyle bisi gormedim ucmasa hallederdim ama uçuyor ben bununla başka edemem

Kız allasen altı üstü hamam böceği bı örtüyle tut at pencereden dışarı bende kasinmaya başladım resmen nasıl öldürüyon ya catırdamiyor mu

Bende gorunce bile cok.kotu oluyorum heryerim kasiniyor .üstüme konduğunu dusunmek bile istemiyorum.eşini aradim gel dedim durumu anlattim.vur kafasina terligi dio.ucan seye nasil terlik vurucam ben ya
Ben çıkamazdım korunmasız zaten. Çok zorundaysam örtünürdüm tamamen. Korkunç, tiksinç

İlk defa uçan hamamböceği duydum
Geçen banyonun kapısının önünde halının üstünde yürüyen kocaman hamamböceği gördüm allahım kocamandı
Ben yapacağımı bilemedim sonra korkarak terliğin tersiyle vurdum.
Birazcık öldü anteni oynuyordu.
Vurdum kan akışını durdurdum ama bu sefer beni mi telaş sardı nasıl alıcam
Kocaman havlu peçeteyi külah gibi yaptım uzunca dürte dürte ha aldım alıcam diye diye 2 saat geçmiş saat olmuş gece 3
Titreye titreye alır almaz klozete attım sifonu çekip çamaşır suyu döktüm.
Ertesi sabah bütün çamaşır dolaplarını heryerini boşattım sildim havalandırdım yumurta bırakıyor bu meretler ama yoktu nasıl girer ya 7. Kata hala şaşkınım...
Bekarken de yine kocaman hamam böceği kovalamıştı beni..
Annem halıları yıkamaya göndermiş parkeler boş uyuyorum tıpış tıpır ses geliyor antereden hava da nasıl sıcak ışığı açmamla karşılaşmamış bir oldu kocaman birşey koridorda ben kaçıyorum o arkamdan geliyor

Benden az ötede yasalar bisi demem ama evime geliyolaer ya .nerden tasind ben bu eve keşke ilk gördüm de girmekten vazgecseydm

Okudukça kasindim valla yaaa ,ama çok komiksinizof bizdede rutubet bocegimidir nedir ondan var gri parlak renkte olanlar bende onlardan kurtulamıyorum ilaçla felanda olmuyormuş bayağı bi uzman işiymiş bizim apartmandan geliyo çok pis insanlar yaşıyor valla

Uçuyorsa hamam böceği olmayabilir biran evvel evi komple ilaçlayın maalesef öldürdüm sanıyorsun yavru yuvaları var sürekli ürüyorlar eski evimde çok çekmiştim her yere tablet koymuştum tıkır tıkır gezindiklerine geceleri şahit oldum önce ilaçlattırın önlem amaçlı tablet koyun her yere..saklanmak çözüm değil korkmayın iğreniyorsunuzdur eminim ama çıkıp hmn öldürün ışıklar açık kalsın karanlıkta daha aktif oluyorlar

Ay ogrenciyken ders calisiyorum pencerem acik sen gel kocaman simsiyah ucan koluma kon allahimmm ayagimk duvara dayayip kendimk yere bi attim boynum kirilacakti yere düştüm hala uzerimde :)) ben çığlık çığlığa hala bağırıyorum acayip korkarim nefret ederim annemler sesime geldi de kurtuldum
Korkum da surdan geliyor kucukken bir film izlemistim her seyi unutan ben onu hic unutamadim annesi kizini banyoya hapsediyor hamam bocekleri kizin burnundan girip beynine yuvalaniyor bir röntgen çekiyorlar kafatasi hamam bocegi dolu nasil izledim ben onu bilinclatima yerlesmis off tuylerim uprerdi yine
Alin elinize sopa supurge ne varsa kovalayin sonra da evi ilaclayin yuva yapmış olabilirler

Gümüş böceği diyorlar kuzum ona nemli ortam seviyorlarmış dolap dipleri kütüphane kitaplar falan..
Sana bi tio vereyim
2,5 ltlik kola bidonunu kes cam kavanozda olabilir.
Dışını bantla kabın içine az ekmeği ıslat koy..
Bu böcekler gece çıkar ortaya çıktığı yerlere koy
Bant sayesinde kolayca tırmanacaklar ama geri inemeyecekler

Onların erkek olanları uçar, özellikle bu mevsimde uçuyorlar, çıktığım evde bela olmuşlardı başıma, hakkında gelememiştim bir türlü.Elinize bir terlik ayakkabı filan alın, yavaşça yaklaşıp ani bir şekilde uçmasına fırsat vermeden vurun. Bu arada hamamböceğine duyarlananlar bile olmuş, bu canlılar ev bile yaktırıyor, ne duyarı. Avustralyada bir evi ilaçlayarak baş edemedikleri için canlı yayında toptan yakmışlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…