- 10 Mayıs 2019
- 129
- 84
- 13
- 32
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Ahh canımm ben neler çektim ne evler değiştirdim ne ilaçlar bitirdim.yok böyle bi hayvaan.daha yeni evlenicem eşim ev bulamadı.mecburen giriş kat eskiden öğrenci evi olan bi yeri tuttuk.eşyaları yerleştirirken dipli köşeli her yeri yıkadık temizledik.akşam dinlenirken evi böcekler sardı.yaz günüdür olabilir dedik.1 ay sonra eve geldim aboo yürüyemedik evin içinde.süpürgeyle çektirdi eşim.ben böceklerdem acayip korkarım.çığlık atarım.neyse amma velakin taşındık.hemde 4 kez.sonuç hala peşimdeler.ilaçlada geçmiyo anlamadım.ne çamşır suları bitirdim ne temizlikler yaptımm.ben böcek korkumu yendim kanka oldum bu hayvanlaAllah kahretsin ya hertarafim kasiniyor .nefret ediyorum bu bocekten.bu eve taşındığında orduyla hamam böceği gordum ve geleneksel yöntemi kullanarak ezerek öldürdüm ama bu uçuyor Allah'in psikopat hayvani odaya kapandim cocugumla esimde yok napcam şimdi ben ilkkez ucan hamam böceği görüyorum .tikandim kaldim odada napcam ben ya .bi cesaret verimde gidip öldureyim
Hakki rahmetine kavuştu tontrikocum :)) esim hallettiSupurgeyle crkilmez mi?
Hangi şehirde oturuyosunuz? Ege ve akdenizde çok olur bu türlerden de o yüzden sordum
ahhaha vatana millete hayirli olsun :) guzel bi uyku cekersin artik )))Hakki rahmetine kavuştu tontrikocum :)) esim halletti
Balkon kapısında var hangi birine yapalimki kiraciyiz zaten .bizim alt kattata var .ben ilk geldigimde daha coktu hepsini öldürdük .arada çıkıyorlar yine bi yerdenn.az önce yalvardim eşime cikalim bu evden dedim .ama hep tamam dio sora uygulamiyor :/Nemli bölgede mi oturuyoruzsunuz oradakiler genelde kanatlı olur cam terebenti alın evin en çok hangi bölgesinde varsa oralara pamukla surun
Aynen.ben yinede benim sipanin .besik perdesini takayimda nolir nolmaz bi yerden cikmasin yine _ahhaha vatana millete hayirli olsun :) guzel bi uyku cekersin artik )))
Hahaha .ya yerde olsalar bende indiririmde kafasina ucuyodu bu :) cok değişik ya ilk kez ucan hamam böceği gordumAhh canımm ben neler çektim ne evler değiştirdim ne ilaçlar bitirdim.yok böyle bi hayvaan.daha yeni evlenicem eşim ev bulamadı.mecburen giriş kat eskiden öğrenci evi olan bi yeri tuttuk.eşyaları yerleştirirken dipli köşeli her yeri yıkadık temizledik.akşam dinlenirken evi böcekler sardı.yaz günüdür olabilir dedik.1 ay sonra eve geldim aboo yürüyemedik evin içinde.süpürgeyle çektirdi eşim.ben böceklerdem acayip korkarım.çığlık atarım.neyse amma velakin taşındık.hemde 4 kez.sonuç hala peşimdeler.ilaçlada geçmiyo anlamadım.ne çamşır suları bitirdim ne temizlikler yaptımm.ben böcek korkumu yendim kanka oldum bu hayvanlaşu sıralar yoklar.arada bi tane çıkıyo kafasına indiriyom terliği onu da hemen makineye atıyorum.
Böcekler familyasında korktuğum tek mahlukat inan ki , bi kere terliğime çıktı az kalsın ruhumu teslim ediyordumbir gün hamaböceği gördüm evde. tüm cesaretimi topladım öldürecem.. arkasından sinsice elimde terlikle yaklaşıyorum. tam terliği yabıştırıyordum kiii..
uçuverdiöldüm öldüm dirildim nasıl kaçtım bilmiyorum
hayatımın şokunu yaşamıştım uçuyorlarmış da.
sıcak iklimde yetişiyo o böcekler.. ay Allah yardımcınız olsun inşallah.. naptınız bi çözüm bulabildiniz mi?
İşte ben bu yüzden tiksiniyorum galiba ve elleyemediğim nadir hayvanlardandır küçükken çıplak ayak üstüne basmıştım o sesi duymamak için kulaklarımı öyle kapatırım ki acırKız allasen altı üstü hamam böceği bı örtüyle tut at pencereden dışarı bende kasinmaya başladım resmen nasıl öldürüyon ya catırdamiyor mu
Yok ya en iğrenç böceklerden biri bence de böcekleri elime alamam ama bunun o sesi daha beter kulaklarimdan çıkmaz resmen süpürgeyle kürekle alıp atmaya çalışırımİşte ben bu yüzden tiksiniyorum galiba ve elleyemediğim nadir hayvanlardandır küçükken çıplak ayak üstüne basmıştım o sesi duymamak için kulaklarımı öyle kapatırım ki acır
Yoksa örümceklir böcektir alır atarım elimle
Erkek hamamböcekleri kanatlı olur, dişiler kanatsız olur. ışığı kapatıp pencereyi açın. umarım kendisi çıkar. çözüm önerim yok. ama öldürmek en son çare olsun. sevmediğinizi biliyorum ama dünya sadece insana ait değil. lütfen öldürmeden çıkarmaya çalışın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?