Uçan hamam böcegi

Ahh canımm ben neler çektim ne evler değiştirdim ne ilaçlar bitirdim.yok böyle bi hayvaan.daha yeni evlenicem eşim ev bulamadı.mecburen giriş kat eskiden öğrenci evi olan bi yeri tuttuk.eşyaları yerleştirirken dipli köşeli her yeri yıkadık temizledik.akşam dinlenirken evi böcekler sardı.yaz günüdür olabilir dedik.1 ay sonra eve geldim aboo yürüyemedik evin içinde.süpürgeyle çektirdi eşim.ben böceklerdem acayip korkarım.çığlık atarım.neyse amma velakin taşındık.hemde 4 kez.sonuç hala peşimdeler.ilaçlada geçmiyo anlamadım.ne çamşır suları bitirdim ne temizlikler yaptımm.ben böcek korkumu yendim kanka oldum bu hayvanlaşu sıralar yoklar.arada bi tane çıkıyo kafasına indiriyom terliği onu da hemen makineye atıyorum.

Nemli bölgede mi oturuyoruzsunuz oradakiler genelde kanatlı olur cam terebenti alın evin en çok hangi bölgesinde varsa oralara pamukla surun
Balkon kapısında var hangi birine yapalimki kiraciyiz zaten .bizim alt kattata var .ben ilk geldigimde daha coktu hepsini öldürdük .arada çıkıyorlar yine bi yerdenn.az önce yalvardim eşime cikalim bu evden dedim .ama hep tamam dio sora uygulamiyor :/

Hahaha .ya yerde olsalar bende indiririmde kafasina ucuyodu bu :) cok değişik ya ilk kez ucan hamam böceği gordum

Size kesin bir yol söyleyeyim. Şırınga ki hamam böceği ilaçları var. Göründükleri yerlere bir damla sıkıyorsunuz.
Bir döngü halinde çalışıyor ve komünü kurutuyor
İnternette 5 Gr. Liği 16-17. TL

Böcekler familyasında korktuğum tek mahlukat inan ki , bi kere terliğime çıktı az kalsın ruhumu teslim ediyordum
Uçtuğunu ilk defa şimdi duydum , bundan sonra değil terlikle vurmak gördüğüm yerde kaçarak uzaklaşıcam .

Yeni evliyken başıma gelmişti. Evimiz sıfır her şey yeni. İlaçlasak da tekrar çıkıyordu. Meğer mutfak dolabıyla duvar arasına yuva yapmış. Yumurtalarını bırakıyor. Öldürsen de tekrar çıkıyor. İsmini hatırlamıyorum sulandırılan bir ilacı sıktık ve evin her yerine sıkıp bir kaç gün öyle bıraktık hatta evde kalmadık. Ancak böyle kurtulduk. Siz de mutlaka evde nerede yuva yapmışsa orayı bulmaya çalışın ve evi ilaçlatın. Geçmiş olsun.

İzmir’de öyle çok ki onlardan, tam da mevsimi şimdi. En güzeli her tarafı ilaçlatmak, camlara tel taktırmak. (Eve kedi al yakalar hepsini affetmez.)

Hayatımda tek tiksindiğim hayvan diyebilirim ama onuda öldürmem öldüremem yazık :/ raid max alıp pencere balkon kenarlarına sıkın

Kız allasen altı üstü hamam böceği bı örtüyle tut at pencereden dışarı bende kasinmaya başladım resmen nasıl öldürüyon ya catırdamiyor mu
İşte ben bu yüzden tiksiniyorum galiba ve elleyemediğim nadir hayvanlardandır küçükken çıplak ayak üstüne basmıştım o sesi duymamak için kulaklarımı öyle kapatırım ki acır
Yoksa örümceklir böcektir alır atarım elimle

Bir bocekten psikopat diye bahsetmek. Kendisini en kisa zamanda bir psikiyatriste yonlendirin.

Sevmemeyi anlarim , evimden gitsin demeyi de anlarim ama hunharca oldurmek istemeyi anlamam.

Yok ya en iğrenç böceklerden biri bence de böcekleri elime alamam ama bunun o sesi daha beter kulaklarimdan çıkmaz resmen süpürgeyle kürekle alıp atmaya çalışırım bir bu bide bunun az küçüğü sırt üstü düşünce çıtır çıtır seken bir cinsi var o

Anaaammmm düşüncesi bile korkutucu ben uğur böceğinden kelebekten bile korkan bir insanım

Ilaclama denilen bir şey var. Yok artık bocekte hayvan severligin içine girmesin, çok abartı. Dışarı çıkınca ne olacak başkasının evine girecek ki zaten dışarıya çıkmaz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…