- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
ay sağol canım evet gece çıkıyorlar kapı aralığında görüyorum bırde tembeller gün boyu duvarda kovalamasam duruyorlar .bantı anlsmadım ters mı yapım düz muGümüş böceği diyorlar kuzum ona nemli ortam seviyorlarmış dolap dipleri kütüphane kitaplar falan..
Sana bi tio vereyim
2,5 ltlik kola bidonunu kes cam kavanozda olabilir.
Dışını bantla kabın içine az ekmeği ıslat koy..
Bu böcekler gece çıkar ortaya çıktığı yerlere koy
Bant sayesinde kolayca tırmanacaklar ama geri inemeyecekler
Ayyy korku filmi resmen o ne öyleBiz de bir zamanlar böyle bir evde oturmuştuk ben küçüktüm annem sabaha kadar başımızı beklerdi garibim uyumazdı hamam böcekleri konmasın tepemize diye. İlaçlıyorduk geriye çıkıyorlardı 2 gün sonra. En son biz taşındık müstakil evdi yıktılar yerine apartman yapmak için. Temelinde karınca sürüsü gibi dağıldı uçtu gitti böcekler yuva yapmışlar o evin altına. Yeni apartmanda bitmişti böcek falan kalmamıştı
Kız ters yaparsan hiç çıkamaz yapışıp kalıray sağol canım evet gece çıkıyorlar kapı aralığında görüyorum bırde tembeller gün boyu duvarda kovalamasam duruyorlar .bantı anlsmadım ters mı yapım düz mu
Allahim nrnimde hayyata en korktugun hayvan diyebilirim hep ruyalarima girer;(Allah kahretsin ya hertarafim kasiniyor .nefret ediyorum bu bocekten.bu eve taşındığında orduyla hamam böceği gordum ve geleneksel yöntemi kullanarak ezerek öldürdüm ama bu uçuyor Allah'in psikopat hayvani odaya kapandim cocugumla esimde yok napcam şimdi ben ilkkez ucan hamam böceği görüyorum .tikandim kaldim odada napcam ben ya .bi cesaret verimde gidip öldureyim
allah allah nasıl inemıyor tembel şey dur deneyeyim bakayım bocegı geçtimKız ters yaparsan hiç çıkamaz yapışıp kalır
Normal bantlıyacaksın üstü kaygan oluyor ya bantın kolay çıkıyorlarmış ama tekrar inemiyorlarmış.
Denede yaz bizeallah allah nasıl inemıyor tembel şey dur deneyeyim bakayım bocegı geçtimmerak2 ettım nıye cıkamıyor
ya nerden çıkacakları belli olmuyor genelde banyo ve mutfak deniyor ama bu mübarek her yerde geziyor bu ara yok gıbı ama ben yıne tuzaklarımı kurayımDenede yaz bize
Kokulu o da spreylerini salatalık kokusunu bir de nafalinden nefret ederlermiş..
Salak böcekler güzel kokulu herşeyden nefret ederlermiş Yasemin yağının kokusundan bile
Sen direk deridorant sık çıktıkları yerlere hemen terkediyormış evi ama önce ıslatılmış ekmek deneyini dene
Benim evde olmuştu giderlere yuva yapmış meet k.-othrine ilacı kullan birdaha giremiyorlark-othrine diye bir ilaç varmış galiba bayer in. onu öneriyorlar genelde.
Nemli bölgede mi oturuyoruzsunuz oradakiler genelde kanatlı olur cam terebenti alın evin en çok hangi bölgesinde varsa oralara pamukla surunAllah kahretsin ya hertarafim kasiniyor .nefret ediyorum bu bocekten.bu eve taşındığında orduyla hamam böceği gordum ve geleneksel yöntemi kullanarak ezerek öldürdüm ama bu uçuyor Allah'in psikopat hayvani odaya kapandim cocugumla esimde yok napcam şimdi ben ilkkez ucan hamam böceği görüyorum .tikandim kaldim odada napcam ben ya .bi cesaret verimde gidip öldureyim
Eki Görüntüle 2270207 Bu işte bi terslik var
bir gün hamaböceği gördüm evde. tüm cesaretimi topladım öldürecem.. arkasından sinsice elimde terlikle yaklaşıyorum. tam terliği yabıştırıyordum kiii..En büyük kabusum hamam böceği, uçanını görsem ölürüm heralde. Yürüyeni bile tüylerimi dikeltiyor .
ay sağol canım evet gece çıkıyorlar kapı aralığında görüyorum bırde tembeller gün boyu duvarda kovalamasam duruyorlar .bantı anlsmadım ters mı yapım düz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?