bende yasadiklarimi ekliyim
THY lari 34 haftadan sonraki hamileleri almiyo ama pilota bagli durum 34 haftanin altindakinide almyiorum derse almayabilir. 34 haftaya kadar olanlar doktorundan rapor almalari gerekiyor ama raporun belli bi formati yok havayollari raporu kabul edebilir yada etmeyebilir. Raporda önemli olan doktorun hamile hastasi hakkinda kesinlikle ucak yolculuguna sorunu yoktur diye yazmasi eger ucakta bi sorun olursa maddi tum yuku hamile ve doktorun ustlendigini belirtmeis gerekiyor. Her havayolunun kendine gore bunun uc asagi bes yukari aynisiymis.Doktor raporu ile sadece valizinizi ucaga verioysunuz havaalani doktoru sizle görüsmek istiyor oda onaylamali ama sorumluluk almiyor maddi olarak.Ucaga bindiginizde pilot in derse yapacak hic biseyiniz yok. Ben oglum da bunlari yasadim ama sorunsuz almanyaya geldim sonucta.Bir baska yolda bol pardesu giyip hamile olmadiginizi söylemekmis bunuda ucakta yanimda oturan kadindan duydum sok oldum. Ne raporu ben bindimucaga kimsede hamile oldugumu bilmiyodu demezmi. Ben sok ya bisi olsa allahkorusun.Birde ilk 3 ay icin havayollarinin söyledigi bisi yok ama dusuk tehlikesi icin bence tehlikeli .Ucakta dusuk baslasa ne yapilir bilemiyorum.
tesekkurler canim bak ben onu bilmiyordum. sen kac haftalik hamilesin?
merhabalar
ben de 28 haftalik hamileyim. sorunsuz bir hamilelik geciriyorum. 28 haftalikken ucmam gerek. 2 saatlik bir yol. 25 hafta cok mu riskli erken dogum vs acisindan?
slm kızlarr...
ben hawaalanında calısıorum yer hostesıyım..hanı su check-in işlemlerini yapıoruz..
hamılelıkte ucak yolculugu bıraz tehlıkelı..28 ıncı haftaya kadar hıc bı teklıkesı yok...hawa yollarının prosedurlerıne gore hamılelık haftaları deişio...kımı hawa yolları 28 ıncı haftadan sonra mutlaka FIT TO FLY raporu ıstıo kımı hawa yollarıda 32 deb sonra bu raporu ıstıo..eger hamılelıınız 28 ıncı haftasındaysa weya daha ılerıdeyse sız genede her ıhtımale karsı raporunuzu alıp o sekılde gıdın hawaalanına.
transavıa hawa yolları 32 haftadan sonra ıstıoken pegasus hawayolları 28 den sonra ıstıyebılıo..
bu raporun amacıda basınctan dolayı hawada dogum rıskı...we hawada dogan bebişler dunya watandası sayılıo...pasaport sıkıntısı wıze sıkıntısı olmuo dunya watandası yanii...ne gusel demii.hatta bazen arkadaslarala bunun geyıgını bıle yapıoruz 34 uncu haftamda ucaga bınıım dogurayım orda dıe:roflol:tabı işin espirisi...
bu arada bırdae hamılelıkte yolcu beyanı gecerlı...mesala ben 28 haftalıım ama check ine geldıımde 25 hafta dersem benım beyanım gecerlı...we karsımdakı gorewlıde rapor falan talep edemıo benden bu durumda...ama sonucu ne olur onu bılemem..cok ekstrem durumlarda ıse yanı yolcuda rapor yok ama gıtmesı sart pılota sorulur we pılotun ınsıyatıfınde kabul ederse ucar etmezse gıdemez...
sewgıler...meleklerınızı sag saglım kucaklamanız dılegıyle....
a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?