Uclu tarama testinde sorun cikanlar

kader1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2008
555
33
118
Selam@kizlar uclu tarama testimde 1/222oraninda risk@cikti doktorumda baska bi@doktora gittim@gelisimi normal dedi haftaya profosore gidecegim amniyon sivisi aldirmam lazim@dedi kendi doktorum bu riskde olupda bebeginde sorun@olan@varmi

Bak canım benim ablam oğluna hamileyken doktor sormada bu testi yaptı ve kötü sonuç çıktığında ablamın haberi oldu testin yapıldığından aynı sırada ablamın arkadaşıda hamileydi onun riski çooook fazlaydı yüzde oranı yani . amniyo sıvısı aldırmadı çünküü çooook zararlı birşey ve kötü çıkarsa bebeği aldırmayacağı için gerek duymadı sabretti ve arkadaşının kızınında ablamın oğlununda hiiçbirşeyi yoktu. Bu testlerde yanılma payı çok oluyor ben öyle biliyorum. Sana tavsiyem amniyon sıvısı aldırmayı araştır nekadar zararlı olduğunu görüceksin bebek için. En güzeli tevekkül etmek.

Bak canım benim ablam oğluna hamileyken doktor sormada bu testi yaptı ve kötü sonuç çıktığında ablamın haberi oldu testin yapıldığından aynı sırada ablamın arkadaşıda hamileydi onun riski çooook fazlaydı yüzde oranı yani . amniyo sıvısı aldırmadı çünküü çooook zararlı birşey ve kötü çıkarsa bebeği aldırmayacağı için gerek duymadı sabretti ve arkadaşının kızınında ablamın oğlununda hiiçbirşeyi yoktu. Bu testlerde yanılma payı çok oluyor ben öyle biliyorum. Sana tavsiyem amniyon sıvısı aldırmayı araştır nekadar zararlı olduğunu görüceksin bebek için. En güzeli tevekkül etmek.
Cok tesekurler canim valla testden sonra hep dusunum dua edim baska doktora gorundum bi problem yok dedi saglikli bi oglum var sukur cumartesi profosore gorunecegim aminosentezmi diyorlar yaptirmak istemiyorumama. Stres@beni@olduruy ins hersey iyi olur rabbim herkese ayipsi ozursuz hayirli evlatlar nasip etsin

Amin araştırırsın sıvının aldırmanın zararlarını kararını verirsin. Sevindim inşallah sağlıkla alırsın kucağına

Back
X