Üçlü Test ve Amniyosentez Yaptıran var mı?

amin cnm inşallah hepimizinkilere... tüm organlarına bakılıyomuş ayrıntılıda ama sendrom falan belli oluyo mu ben de bilmiyorum. Allah hepimize güzel haberler nasip etsin

Selam kızlar aranıza yeni katildım.oncelikle rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar versin insallah(amin).benim 2 li test riskli cikti 230 da 1 seklinde ve aminiyosentez onerdi doktorum kafam allak bullak degerlendirirmisiniz aminiyosentez yaptirmalimiyim bu arada yaş 34-35. Dusuk riskindende cok korkuyorum

Canim ben de 33 yasindayim ikili testim 1/81cikti carsamba amniyo oldum bu gun ilk sonuclarimiz ciktitemiz cikti cok sukur. Kesinlikle amniyo yaptir cok kolay bi islem acisiz.kafan rahat eder en azindan

Cok sevindim temiz ciktigina Allahm insallah benmde temiz cikar benim ocakta olcak aminosentez subat gibi sonuc aliriz herhalde Allahm sabir guc kuvvet versin insallah
Canim ben de 33 yasindayim ikili testim 1/81cikti carsamba amniyo oldum bu gun ilk sonuclarimiz ciktitemiz cikti cok sukur. Kesinlikle amniyo yaptir cok kolay bi islem acisiz.kafan rahat eder en azindan

Canim UOTE="kyrkn, post: 38540426, member: 647995"]Cok sevindim temiz ciktigina Allahm insallah benmde temiz cikar benim ocakta olcak aminosentez subat gibi sonuc aliriz herhalde Allahm sabir guc kuvvet versin insallah[/QUOTE]
Canim insallah senin de temiz cikcak beklemesi cok zor biliyorum ben cok zor gecirdim senin riskin kacti

Canim UOTE="kyrkn, post: 38540426, member: 647995"]Cok sevindim temiz ciktigina Allahm insallah benmde temiz cikar benim ocakta olcak aminosentez subat gibi sonuc aliriz herhalde Allahm sabir guc kuvvet versin insallah
Canim insallah senin de temiz cikcak beklemesi cok zor biliyorum ben cok zor gecirdim senin riskin kacti[/QUOTE]
280/1 benim risk orani

Fish yontemi var iki gunde ilk sonuclar cikiyo biraz fazla ucret odeniyo ama cok beklemiuosun
Her yer yapıyomuki acaba o yontemi ozel hastanede yapilacak 1500 2000 gibi fiyat o soylediginiz testi kapsiyormuki acaba bi pazartesi gidince sorarm sagolun bilgi verdiginiz icin Allah razi olsun

Her yer yapıyomuki acaba o yontemi ozel hastanede yapilacak 1500 2000 gibi fiyat o soylediginiz testi kapsiyormuki acaba bi pazartesi gidince sorarm sagolun bilgi verdiginiz icin Allah razi olsun
tabiki kapsıyo o dediğin fiatın içinde oda var canım bizim fisli 1400 fishsiz 1150 idi dediğin fiyata dahil yani. özelde yaptırcaksan hiç sorun yok

tabiki kapsıyo o dediğin fiatın içinde oda var canım bizim fisli 1400 fishsiz 1150 idi dediğin fiyata dahil yani. özelde yaptırcaksan hiç sorun yok
Sagol canim doktora sorarm pazartesi zaten 16. Haftada yapcak aminiyosentezi.Allahim her seyi gectim yeterki sonuclar temuz ciksin kafayi yicem dualarmda bile dilim dönmuyor aglamaktan ama zaman iste beklicez Rabbim darda olanlarin yar ve yardimcisi olsun amin

25 gunduur ben de ayniydm ki brnim riskim kotuydu iki test yaptirdim birinde 1/41 birinde e1/81cikti.uzme canini seninki de iyi cikcak

amin cnm inşallah hepimizinkilere... tüm organlarına bakılıyomuş ayrıntılıda ama sendrom falan belli oluyo mu ben de bilmiyorum. Allah hepimize güzel haberler nasip etsin
hmm artik hayirlisi.kafamdan attim.ultrasonda gelisimi guzel doktr anormal bisey gormedi sukur.ayrintiliya 20-24hfta arasi gidiliyrmus ona gitcem insallah.allah a emanet

benmde 3lu 234 te 1cikti.yasim 24.amniyosentez yaptirmicm.inanc durumunuz nedir bilmiyorum ama ben allah a sigindm kafamdan attim..kizimizin hazirliklarina odaklandik..allah a emanet.doktorum dusuk olmaz dedi ama internette cok arastirdim dusuk riski varmis..biz test konusunu kapattik esimle ve guzel dusunuyoruz..benm fikrim eger sonucu degistirmicekseniz bebegi aldrmicaksaniz yani.mudehaleye gerek yok diye dusunuyorum..allah akil sagligi beden sagligi versin evlatlarimiza

Dogru soyluyosun canim ama en azindan kafan rahat eder.

Doğru ama icim rahatlar diye dusunuyorum

amniyosentezi eğer ayrıntılı da problem görürsem yaparım demişti bana doktor..normal kontrolu erkene alıp oyle bakmıştı hafta geçirmeyelim diye..
korkulacak bi operasyon değilmiş ayrıca onu duydum..inş bişi çıkmaz kötü düşünmeyin..

sizin kac cikmisti risk.allah a emanet artik.amniyosentezi cok arastrdm 200de 1dusuk ihtimali var.benm acmdan daha riskli.sonucm 234tu cnku.dgr kan testndn yaptirsam ucretli hani sonunda tedavisi olsa o da yok.yoksa herseyi goze alip tedavi olurdm.ama sonu yok bunn.kiyamam bebegime.allah a birakiyorum hayirlisini sagliklisini versin herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…