- 6 Ekim 2009
- 1.211
- 27
- 683
- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
-
en 3 saatlik bir açlık lazım en iyisi aç gitmen ..
kızlar 3 lü test yaptırırken aç tok farkediyormu?tek başıma gidicem eşimin gelmesi gierekmez dimi
ben ikiliyide üçlüyüde tok yaptırdım doktorum bu testlerde açlığa gerek yok dedi
ikili testim ve ense kalınlığım normal çıktı fakat bugün üçlü testin sonucu için doktorum aradı ve risk olduğunu söyledi.sanırım 150 de 1 gibi bişiymiş.çok yüksek bir risk olduğunu söyleyemem ama risk yok da diyemem dedi. bir hekim olarak amniyosentez önermem gerek dedi
okadar kötü oldumki akşamdan beri ağlıyorum.
sağol pembe.inşallah dediğin gibi olur
gerçi ilk şoku atlattım şimdi biraz daha sakinim ve bebeğimin gayet sağlıklı olduğuna inanıyorum hatta biliyorum
ama sanırım amniyosentezi yaptıracam.çünkü bu kuşku hem benim hemde eşimin sözlerinde olmasada gözlerimizde olacak.
önce Allah a sonra doktorumuza ve tıbba güvenmekten başka bir çaremiz yok sanırım.bu tetstleri yaptırıpta sağlıklı bebekler dünyaya getiren arkadaşları okudukça inancım dahda artıyor
ben ikiliyide üçlüyüde tok yaptırdım doktorum bu testlerde açlığa gerek yok dedi
ikili testim ve ense kalınlığım normal çıktı fakat bugün üçlü testin sonucu için doktorum aradı ve risk olduğunu söyledi.sanırım 150 de 1 gibi bişiymiş.çok yüksek bir risk olduğunu söyleyemem ama risk yok da diyemem dedi. bir hekim olarak amniyosentez önermem gerek dedi
okadar kötü oldumki akşamdan beri ağlıyorum.
kızlar merhaba ;
dün doktorum aradı.. yasemin 3lü sonucun 1/113 çıktı.. seni telefonda tedirgin etmek istemem.. yarın yüzyüze konuşalım bir değerlendirme yapalım dedi.... bu testlere % 100 inanılmaz ama AMNİYOSENTEZ yapabiliriz dedi..
2 li testimi 13. haftamda yaptırdım..(açlık tokluk farketmiyor) 3 lü testimi 17.haftamda yani geçen hafta cumaa yaptırdım...2li sonucu 1/ 3233 çıktı.. 3lü 1/113 çıktı..
bugün sabah amniyosentez yaptırdık geldik... çok zordu... bebeğimi gördüm ultrasonda.. doktor bile inanılmaz hareketli maşallah dedi... içim acıyor... işlem yapılırkende ağladım hala da ara ara krize giriyorum.. tutamıyorum kendimi.. 10 gün falan bekliycez sonuç için... haftaya kontrole giidicez. amniyosentez yapıldıktan 3 hafta içinde düşük olabiliyormuş.. .. hayırlısı bakalım..
çok can acıtıcı bir işlem değil... acısa da o an bebeğinizi düşündüğünüz için o acı vız geliyor valla...
allah hepimizin bebeklerini korusun.. allah yardımcımız olsun... sabır versin..:Saruboceq:
benımkınde kendı doktorum baktı yani kadın dogumcu... Ama ayrıyeten ayrıntılı ultrasonla bakan pedıatolog muydu adı neydı tam anımsayamadım onlar bakıyorlar dısarda...
geçmiş olsun canım içini ferah tut bir şey çıkmaz yüzde 99 olumlu ol canım hamileliğinin tadını çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?