Üçlü Test ve Amniyosentez Yaptıran var mı?

ben ikiliyide üçlüyüde tok yaptırdım doktorum bu testlerde açlığa gerek yok dedi

ikili testim ve ense kalınlığım normal çıktı fakat bugün üçlü testin sonucu için doktorum aradı ve risk olduğunu söyledi.sanırım 150 de 1 gibi bişiymiş.çok yüksek bir risk olduğunu söyleyemem ama risk yok da diyemem dedi. bir hekim olarak amniyosentez önermem gerek dedi

okadar kötü oldumki akşamdan beri ağlıyorum.

fıstık, hiiiiiç ağlama...ben bu topikte hep söylüyorum. bu tarama testleri istatistiksel ölçümlerdir. kesinliği yüzdesi falan net değildir. ama artık herkes amnio yaptırır oldu be canım, bence güzel bişey bunu yaptırmak... yaptır için rahat olsun, hiçbişeyde yok bak pembe söyledi diyeceksin...

sağol pembe.inşallah dediğin gibi olur

gerçi ilk şoku atlattım şimdi biraz daha sakinim ve bebeğimin gayet sağlıklı olduğuna inanıyorum hatta biliyorum

ama sanırım amniyosentezi yaptıracam.çünkü bu kuşku hem benim hemde eşimin sözlerinde olmasada gözlerimizde olacak.

önce Allah a sonra doktorumuza ve tıbba güvenmekten başka bir çaremiz yok sanırım.bu tetstleri yaptırıpta sağlıklı bebekler dünyaya getiren arkadaşları okudukça inancım dahda artıyor

kesinlikle, şok olmanın nedeni hiç pürüzsüz bir gebelik beklentisi...bu sadece bir tedbir, öyle düşün...Allah beterinden saklasın. bunun sana tavsiye edilebilmesi çok güzel bir olay, üzülecek değil aksine sevinilecek bir olay...bebeğin sağlıklı mı bir sorun var mı erkenden öğreneceksin, başka ne ister insan değil mi?
için huzurlu olsun canım, şok olunacak bi durum yok inan bana...zaten hiç acısız bi işlem bu amnio biliosun, yürüyerek çıkıp gidiyosun sonrasında da...

hiç bozma moralini 2li test daha doğru sonuçlar veriyor canım 2li testin sonucu iyiyse korkma yaptır kurtul için rahatlasın en önemlisi ense kalınlığı canım o normalse korkma

kızlar merhaba ;

dün doktorum aradı.. yasemin 3lü sonucun 1/113 çıktı.. seni telefonda tedirgin etmek istemem.. yarın yüzyüze konuşalım bir değerlendirme yapalım dedi.... bu testlere % 100 inanılmaz ama AMNİYOSENTEZ yapabiliriz dedi..

2 li testimi 13. haftamda yaptırdım..(açlık tokluk farketmiyor) 3 lü testimi 17.haftamda yani geçen hafta cumaa yaptırdım...2li sonucu 1/ 3233 çıktı.. 3lü 1/113 çıktı..

bugün sabah amniyosentez yaptırdık geldik... çok zordu... bebeğimi gördüm ultrasonda.. doktor bile inanılmaz hareketli maşallah dedi... içim acıyor... işlem yapılırkende ağladım hala da ara ara krize giriyorum.. tutamıyorum kendimi.. 10 gün falan bekliycez sonuç için... haftaya kontrole giidicez. amniyosentez yapıldıktan 3 hafta içinde düşük olabiliyormuş.. .. hayırlısı bakalım..

çok can acıtıcı bir işlem değil... acısa da o an bebeğinizi düşündüğünüz için o acı vız geliyor valla...

allah hepimizin bebeklerini korusun.. allah yardımcımız olsun... sabır versin..:Saruboceq:

geçmiş olsun canım içini ferah tut bir şey çıkmaz yüzde 99 olumlu ol canım hamileliğinin tadını çıkar

benımkınde kendı doktorum baktı yani kadın dogumcu... Ama ayrıyeten ayrıntılı ultrasonla bakan pedıatolog muydu adı neydı tam anımsayamadım onlar bakıyorlar dısarda...

benımkınde kendı doktorum baktı yani kadın dogumcu... Ama ayrıyeten ayrıntılı ultrasonla bakan pedıatolog muydu adı neydı tam anımsayamadım onlar bakıyorlar dısarda...

...Perinatolog canım. doğmamış bebek uzmanı... tahlil sonularına kaın doğum doktorun bakar tatlım, radyologla falan ilgisi yok...

o halde kendi laboratuarında yapacaklarına göre 1 güne çıkar sanırım....
van ilinde tek seçim 100. yıl tıp araştırma hast.
özeller 15-20 günde sonuç gelir diyorlar...bizim bebişimiz mikro enjeksiyon tüp bebek Allah'ıma şükür sağlıklı şimdilik ankaradaki doktorumuz yaşıma ve durumumdan dolayı sadece ense kalınlığını ölçtü vandada mutlaka 3lü yaptır dedi.detaylı ultrasonu nasıl yaptıracağım bilmiyorum.ama burada özel bir hastanede renkli 3 boyutlu ultrason ve dopler aynı cihazda var ondamı bakılıyor?

aynı cihaz derken sanırım modern cihazı vardı.askeri hastanede bana seni radyolojiye sevkederiz doppler da bakar uzman demişti.ama özel bir hastanede daha güzel makinesi olan doktor var ikisinede giderim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…