merhaba, öncelikle Allah sağlıkla yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin. en doğum yapalı 3 ay oldu, ikili testte 250 de 1 ihtimal çıktı sıvı aldır 3 lü teste gerek yok dedi doktor, gitmedik ,sonuç ne olursa olsun aldıramayacağımı biliyordum, 7 yaşında bir kızım var nasıl aldırabilrdim ki,sonuçta Allah neyi layık görüyorsa onu yaşıyoruz, hep kafamdaki ya sakat derlerse dayanamayıp aldırırsam büyük kızıma birşey olursa ne yapabilirim? sonuçta hiçbirşeyin garantisi yok kızım sakatlansa bu yaşından sonra onu öldürecekmiydim? kafamda zonklayan soruların sonunda düşünmemeye karar verdim kızım çok istiyordu kardeşini 9 ay çatladı resmen, hep dua ettim sırf kızımın kardeş özlemi için , şimdi Allah ımın hediyesi,mucizesi dünyalar tatlısı ,şuan için sağlıklı bir kızım daha var çok şükür,ileride hayat ne getirir bilinmez ama canlı olduğunu bile bile kıyamazdım ona ,engellide olsa başımın tacı olacaktı,sonuçta hepsi emanet bize, hayatı biraz basit düşünmek gerekiyor yoksa kafayı yer insan. Allah kimseyi sağlıkla,evlatla terbiye etmesin çok zor,etrafımda var arkadaşlarım Allah sabır versin gerçekten zor,her nefes için binlerce şükretmek ve hiçbirşeye fazla güvenmemek lazım. bir arkadaşımın çocuğu 5 yaşında büyük bir beyin hastalığına yakalandı mesela, garantisi yok ki böyle şeylerin,içinizi ferah tutun, biraz uzattım, hayırlı doğumlar...