Üçlü Test ve Amniyosentez Yaptıran var mı?

SLM KIZLARRRR

BUGUN AMİNOSETNEZ SONUCUMU ALMAYA GİTTİM ..

GİDERKEN COK HEYCANLIYDIM ..ALLHATAN SONUCUM TEMİZ GELDİ..HİÇBİR SORUN YOKMUŞ...:nazar::nazar::49:

SLM KIZLARRRR

BUGUN AMİNOSETNEZ SONUCUMU ALMAYA GİTTİM ..

GİDERKEN COK HEYCANLIYDIM ..ALLHATAN SONUCUM TEMİZ GELDİ..HİÇBİR SORUN YOKMUŞ...:nazar::nazar::49:

Sizin adınıza çok sevindim..:) Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza da almayı nasip eder işallah..
Ve darısı benim gibi bekleyenlerin başına..

tebrikler şekercimmm

tşkler cnm

Çok sevindim sonucunun temiz cıktıgına , banada yarın 15:00 dan sonra arayın dediler. 1 ay oluyor henüz cıkmadı. Umarım aynı mutlugugu bende yasarım..:nazar::emir_bebek:

amin canım inş seninkide güzel cıkar haberlerni bekliyorum

Sizin adınıza çok sevindim..:) Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza da almayı nasip eder işallah..
Ve darısı benim gibi bekleyenlerin başına..

amin canım inş darısı senin başına güzel sonuçlarını bekliyorum

Amin canım inş darısı senin başına güzel sonuçlarını bekliyorum

İşallah canım ya yarın benim de sonuçlarım çıkıyor..Ne olur dua edin bana. Allah güzel haberler almayı bana da nasip etsin..

AMNİOSENTEZ SONUCUMU ALDIM VE ÇOK MUTLUYUM.. DARISI TÜM BEKLEYEN ANNE ADAYLARINA , SAĞLIKLI KUCAGIMIZA ALMA NASİP ETSİN..:nazar::emir_bebek:

Amin canım .. senin için çok mutlu oldum ..Böyle güzel haber alanları görünce bende ümitleniyorum ..işallah benim sonuçlarım da temiz çıkar ..

Dileğim sonucunun güzel cıkması.. Haberlerini bekliyoruz cnm:nazar:

cnm iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim..sonucumu aldım hala şaşkınım. o kadar kafamda kurduğum kıyamet senaryolarından sonra sonucum temiz çıktı. ancak bebeğimi pazartesi ultrasonda da güzel güzel görene kadar rahatlamıcam. çok stres yaptım bebeşime.. Allah yüzüme güldü. darısı tüm bekleyenlerin başına :)

hadi canım hayırlısı olsun, sabırsızlıkla bekliyoruz....

teşekkür ederim cnm hiç ümidim yoktu değerim 1/43 gibi çok düşük bir oran çıkmıştı. şükrediyorum yarabbime bebeğimi bize bağışladığı için..:)

cnm iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim..sonucumu aldım hala şaşkınım. o kadar kafamda kurduğum kıyamet senaryolarından sonra sonucum temiz çıktı. ancak bebeğimi pazartesi ultrasonda da güzel güzel görene kadar rahatlamıcam. çok stres yaptım bebeşime.. Allah yüzüme güldü. darısı tüm bekleyenlerin başına :)

Anlıyorum seni bende sonucumu alır almaz ertesi günü ultrasona girdim ve mutlulukdan agladım resmen.. Böyle sonucları güzel cıkana çok seviniyorum Allah kimsenin bebeğini annesinden ayırmasın..:nazar:

dercen .!.:
Anlıyorum seni bende sonucumu alır almaz ertesi günü ultrasona girdim ve mutlulukdan agladım resmen.. Böyle sonucları güzel cıkana çok seviniyorum Allah kimsenin bebeğini annesinden ayırmasın..:nazar:

sağol cnm..bu gün ultrason da bebeğimi gördüm..herşey yolunda..işallah sonuna kadar herşey böyle güzel gider, bebeklerimizi sağlıcakla alırız kucağımıza.:)

kandiliniz mübarek olsun sevgililer gününüz kutlu olsun arkadaşlar

Teşekkürler ..sizinde kandiliniz mübarek, sevgililer gününüz kutlu olsun..

bende 2 li teste binaen 15 inde amniosentez yaptırdım 40/1 down sendromu riski çıktı 17 haftalık gebeyim banada dua edin inşallah birşey çıkmaz...

bende 2 li teste binaen 15 inde amniosentez yaptırdım 40/1 down sendromu riski çıktı 17 haftalık gebeyim banada dua edin inşallah birşey çıkmaz...

inşallah kötü bişey çıkmaz. testler yanıltıcı olabiliyor. ben de ikili test yaptırdım. benim de riskli çıktı. 2 gündür moralim çok bozuk. dua ediyorum sadece. amniosentez testini yapmıycam. 1 ay sonra üçlü testi yapıcam. okuduğum kadarıyla herkese aynı şeyler söylenmiş ama kimsenin çocuğunda bir sorun çıkmamış. sen de kendini üzme. Herşey Rabbimin elinde. sen dua et bebeğin için. Rabbim kimseyi çocuğuyla sınamasın.

inşallah kötü bişey çıkmaz. testler yanıltıcı olabiliyor. ben de ikili test yaptırdım. benim de riskli çıktı. 2 gündür moralim çok bozuk. dua ediyorum sadece. amniosentez testini yapmıycam. 1 ay sonra üçlü testi yapıcam. okuduğum kadarıyla herkese aynı şeyler söylenmiş ama kimsenin çocuğunda bir sorun çıkmamış. sen de kendini üzme. Herşey Rabbimin elinde. sen dua et bebeğin için. Rabbim kimseyi çocuğuyla sınamasın.

teşekkür ederim senin kaçta kaç oranda risk çıktı?benim korkum nt yani ense kalınlığım normal olmasına rağmen +yaşımın genç olmasına rağmen böyle bir sonucun çıkması....belki biliyorsunuzdur 2 li test pap_a ve serbest bhcg hormonuyla yaş,gebelik haftası,ense pilisi ölçümü gibi kriterlerin hesaplanmasıyla ortaya çıkan orantısal bir değer bir nevi hesaplama...ama benim yaşıma ve ense kalınlığına göre bu oran 40/1 çok yüksek!ense kalınlığı 1.8 mm o çok iyi ...down sendromunda bu ölçüm 4-5 hatta 6 mm çıkıyor ama benim pap_a çok düşük 0.12 mom...bende ebeyim sana şunu söyleyebilirim ki 2 li testte böyle bir sonuç aldıysam benim 3 lü testte alacağım sonuçta aynı olacak o yüzden erken amniyosentez yaptırdım bunun yanında usg anatomik taramada çok önemli down sendromu olan çocuklarda burun kökü oluşmuyor sadece crl (baş popo mesafesi 80 in üzerine çıktığında oluyor bu çocuklarda ekojenik bağırsak oluyor iyi bir perinatolog tarafından incelenmesi gerekiyor ben amniyosentez yaptırdım o yüzden...şimdi detaylı usg ye gireceğim allahımdan hayırlısını diliyorum inşallah senin içinde öyle olur rabbim çok büyük dua edelim bol bol...

Back
X