- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
doktorun ne dedi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SLM KIZLARRRR
BUGUN AMİNOSETNEZ SONUCUMU ALMAYA GİTTİM ..
GİDERKEN COK HEYCANLIYDIM ..ALLHATAN SONUCUM TEMİZ GELDİ..HİÇBİR SORUN YOKMUŞ...![]()
SLM KIZLARRRR
GİDERKEN COK HEYCANLIYDIM ..ALLHATAN SONUCUM TEMİZ GELDİ..HİÇBİR SORUN YOKMUŞ...![]()
SLM KIZLARRRR
tebrikler şekercimmm
Çok sevindim sonucunun temiz cıktıgına , banada yarın 15:00 dan sonra arayın dediler. 1 ay oluyor henüz cıkmadı. Umarım aynı mutlugugu bende yasarım..![]()
Sizin adınıza çok sevindim..:) Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza da almayı nasip eder işallah..
Ve darısı benim gibi bekleyenlerin başına..
AMNİOSENTEZ SONUCUMU ALDIM VE ÇOK MUTLUYUM.. DARISI TÜM BEKLEYEN ANNE ADAYLARINA , SAĞLIKLI KUCAGIMIZA ALMA NASİP ETSİN..![]()
AMNİOSENTEZ SONUCUMU ALDIM VE ÇOK MUTLUYUM.. DARISI TÜM BEKLEYEN ANNE ADAYLARINA , SAĞLIKLI KUCAGIMIZA ALMA NASİP ETSİN..![]()
Amin canım inş darısı senin başına güzel sonuçlarını bekliyorum
bu gün öğleden sonra sonucumu öğreneceğim, arkadaşlar lütfen bana dua edin...
bu gün öğleden sonra sonucumu öğreneceğim, arkadaşlar lütfen bana dua edin...
Dileğim sonucunun güzel cıkması.. Haberlerini bekliyoruz cnm![]()
hadi canım hayırlısı olsun, sabırsızlıkla bekliyoruz....
cnm iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim..sonucumu aldım hala şaşkınım. o kadar kafamda kurduğum kıyamet senaryolarından sonra sonucum temiz çıktı. ancak bebeğimi pazartesi ultrasonda da güzel güzel görene kadar rahatlamıcam. çok stres yaptım bebeşime.. Allah yüzüme güldü. darısı tüm bekleyenlerin başına :)
Anlıyorum seni bende sonucumu alır almaz ertesi günü ultrasona girdim ve mutlulukdan agladım resmen.. Böyle sonucları güzel cıkana çok seviniyorum Allah kimsenin bebeğini annesinden ayırmasın..![]()
dercen .!.:Anlıyorum seni bende sonucumu alır almaz ertesi günü ultrasona girdim ve mutlulukdan agladım resmen.. Böyle sonucları güzel cıkana çok seviniyorum Allah kimsenin bebeğini annesinden ayırmasın..![]()
kandiliniz mübarek olsun sevgililer gününüz kutlu olsun arkadaşlar
bende 2 li teste binaen 15 inde amniosentez yaptırdım 40/1 down sendromu riski çıktı 17 haftalık gebeyim banada dua edin inşallah birşey çıkmaz...
inşallah kötü bişey çıkmaz. testler yanıltıcı olabiliyor. ben de ikili test yaptırdım. benim de riskli çıktı. 2 gündür moralim çok bozuk. dua ediyorum sadece. amniosentez testini yapmıycam. 1 ay sonra üçlü testi yapıcam. okuduğum kadarıyla herkese aynı şeyler söylenmiş ama kimsenin çocuğunda bir sorun çıkmamış. sen de kendini üzme. Herşey Rabbimin elinde. sen dua et bebeğin için. Rabbim kimseyi çocuğuyla sınamasın.