- 29 Eylül 2014
- 226
- 134
- 103
- Konu Sahibi Ayxsxenur Amine Su
- #2.361
Allah razı olsun.İnşallah hepimiz bebeklerimizi hayırla sağlıkla eksiksiz şekilde kucağımıza alırız. amin...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Down sendormu riski cok yuksek dedi.Canım doktor ne yorum yaptı bu duruma bir risk taşıdığını vs. söyledi mi? sağlıklı demişsse öyledir inşallah.
Allah yardımcın olsun hayırlı haberlerle gelirsin inş ;-)
Ikili üçlü testte eğer bebeğin organlarında bir sorun varsa çıkıyor mu ki? Ben yaptırmadım bilmiyorum ama duyduğumuz sadece oran verilmesi. Ayrıntılı ultrason önemli sizin dediğiniz gibi evet bir riskten bahsedip ne kadar gebeliği sonlandırmak istemesenizde moraliniz bozuluyor ama diğer taraftan eğer bir sorun varsa anne karnında müdahale edilemiyor ama en azından doğar doğmaz alınabilecek önlemler biliniyor. Örneğin benim bebeğim büyük ihtimalle doğar doğmaz ufak bir operasyon geçirecek. Bunu bilerek en azından doğumu sıradan bir özel hastane yerine üniversite hastanesinde gerçekleştirmek zorunda olduğumuzu biliyoruz.
Allah yardımcınız olsun. Umarım ona bile gerek kalmaz. bende bir dahaki kontrolümde bu riskleri sorgulayacağım.Yeterli kapasite var mı acil bir durumda diye. İnşallah Allah yardımcımız olur.
Allahım sana binlerce milyonlarca kez şükürler olsun! sekreter bayan sayısı NORMAL ,dizilimine 1 ay içinde bakılıyo dedi.Şimdi ben de korktum dizilimde de sorun çıkabiliyor mu? Rabbime ne kadar şükretsem azdır.Allahım hepimize sağlıklı,eksiksiz evlatlar versin inşallah...Amin
Gözünaydınnn canım artık düşünmeyeceksin acaba demeyeceksin en azından senin için daha ii oldu
Tamam Allah razı olsun daha fazla evham yapmak istemiyorum ama duaya devam:) Allah hepimize hayırlı,sağlıklı,eksiksiz evlatlar nasip etsin.
Amin inş... Allah yardımcınız olsun. Allahın izniyle bu sınavdanda güzel haberler geçeceksiniz inş. hiç canınızı sıkmayın.