Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi adıma çok teşekkür ederim gelip sonucu yazdığınız için çünkü rahatlayınca unutabiliyoruz sonucu yazmayı ama bugün değil seneler sonra bile bunları okuyacak insanlar olacak sizin adınıza o kadar sevindim ki anlatamam herkes böyle iyi haberler versin inşallahHerkese merhaba arkadaşlar. Başından itibaren forumu okudum. Allah herkesten razı olsun. Bu forum bana umut oldu, güç oldu. Burada sonuçları temiz çıkanlarla sevindim, haber bekleyenlerle o heyecanı yaşadım. Ve bende sonucum geldiğinde yazacağıma kendi kendime söz verdim. Belki bende birilerine umut olurum diye. Ben 40 yaşındayım. Allah izin verirse ilk bebeğim olacak. İlk üç ay mide bulantısı, halsizlik, tiksinme, öğürme yaşadım. Hemde hat safhada. Hasta gibi yattım sürekli. Bebeğe yeterince sevinemiyordum bile kendi canımın derdine düşmüştüm. Yeme yok içme yok. Sonra 12. hafta geldi veeeee ikili testi yaptırdım. Risk bekliyordum yaşdan dolayı ama benim sonucum tam bir şok. Ultrason muayenesinde ense kalınlığı 2.60 çıktı. Diğer şeylerde sorun yoktu. Kan tahliliniz yarın çıkacak dedi doktor. Ve ertesi gün aradı. Kan sonucunuz çok kötü geldi riskiniz 1:12 , hemen yarın gelin CVS (koryon villus örneklemesi) yapalım dedi. O an çok korktum şaşırdım hemen karar veremeyeceğimi araştırmak istediğimi söyledim. O dakikadan sonra işlemi öyle bi araştırdım ki. Her riskini nasıl yapılacağını adeta ezberledim. Aminosentezden farkı bebeğin plasentasından doku alınıyor. Ve gebelik haftası daha erkenken yapılıyor. Aminosentezden biraz daha zor bi işlem. Ama inanın sonucu beklemek en zoru. Sonunda kendi doktorumla eşim ve ailemle konuşup yaptırdım. Risk o kadar büyükken yaptırmayacak güç bende yoktu. Bugün tam iki hafta oldu ve sonucum Allah'ıma binlerce kere şükür olsun normal deldi. O iki hafta nasıl mı geçti? Korku, heyecan, ümit, ümitsizlik her duyguyu yaşadım. Kendimi her sonuca hazırlamaya çalıştım. Allah'a sığındım. Bu forumda testi 1:8 çıkıp sonucu temiz çıkan bile vardı. Onu görünce ümitlendim. Şimdi de ben birilerine ümit olayım istedim. Allah hepimizin tüm hamilelerin yardımcısı olsun. Herşeyin hayırlısını versin. Sonuç bekleyen herkesin yardımcısı olsun. Bundan sonra artık hepiniz dualarımdasınız. Allah'a emanet olun.
Çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi herkes iyi haberler versin inşallah. Benim riskim gerçekten bayağı yüksekti. Ama bu forumda daha da yüksek risklerde bile sorun olmadığını gördük. Sizin için Ayetel kürsi okudum. Allah hayırlısıyla sizinde içinizi ferahlatsın.Kendi adıma çok teşekkür ederim gelip sonucu yazdığınız için çünkü rahatlayınca unutabiliyoruz sonucu yazmayı ama bugün değil seneler sonra bile bunları okuyacak insanlar olacak sizin adınıza o kadar sevindim ki anlatamam herkes böyle iyi haberler versin inşallah
Amin canim insallah. Biz de bebeklerimize saglikla kavusuruz.Çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi herkes iyi haberler versin inşallah. Benim riskim gerçekten bayağı yüksekti. Ama bu forumda daha da yüksek risklerde bile sorun olmadığını gördük. Sizin için Ayetel kürsi okudum. Allah hayırlısıyla sizinde içinizi ferahlatsın.
Sizin için çol sevindim benim sonucumda iyi gelir inşallah bizde herşey normal sadece ikili riskli geldi sonucu bende mutlaka paylaşacağım burdanHerkese merhaba arkadaşlar. Başından itibaren forumu okudum. Allah herkesten razı olsun. Bu forum bana umut oldu, güç oldu. Burada sonuçları temiz çıkanlarla sevindim, haber bekleyenlerle o heyecanı yaşadım. Ve bende sonucum geldiğinde yazacağıma kendi kendime söz verdim. Belki bende birilerine umut olurum diye. Ben 40 yaşındayım. Allah izin verirse ilk bebeğim olacak. İlk üç ay mide bulantısı, halsizlik, tiksinme, öğürme yaşadım. Hemde hat safhada. Hasta gibi yattım sürekli. Bebeğe yeterince sevinemiyordum bile kendi canımın derdine düşmüştüm. Yeme yok içme yok. Sonra 12. hafta geldi veeeee ikili testi yaptırdım. Risk bekliyordum yaşdan dolayı ama benim sonucum tam bir şok. Ultrason muayenesinde ense kalınlığı 2.60 çıktı. Diğer şeylerde sorun yoktu. Kan tahliliniz yarın çıkacak dedi doktor. Ve ertesi gün aradı. Kan sonucunuz çok kötü geldi riskiniz 1:12 , hemen yarın gelin CVS (koryon villus örneklemesi) yapalım dedi. O an çok korktum şaşırdım hemen karar veremeyeceğimi araştırmak istediğimi söyledim. O dakikadan sonra işlemi öyle bi araştırdım ki. Her riskini nasıl yapılacağını adeta ezberledim. Aminosentezden farkı bebeğin plasentasından doku alınıyor. Ve gebelik haftası daha erkenken yapılıyor. Aminosentezden biraz daha zor bi işlem. Ama inanın sonucu beklemek en zoru. Sonunda kendi doktorumla eşim ve ailemle konuşup yaptırdım. Risk o kadar büyükken yaptırmayacak güç bende yoktu. Bugün tam iki hafta oldu ve sonucum Allah'ıma binlerce kere şükür olsun normal deldi. O iki hafta nasıl mı geçti? Korku, heyecan, ümit, ümitsizlik her duyguyu yaşadım. Kendimi her sonuca hazırlamaya çalıştım. Allah'a sığındım. Bu forumda testi 1:8 çıkıp sonucu temiz çıkan bile vardı. Onu görünce ümitlendim. Şimdi de ben birilerine ümit olayım istedim. Allah hepimizin tüm hamilelerin yardımcısı olsun. Herşeyin hayırlısını versin. Sonuç bekleyen herkesin yardımcısı olsun. Bundan sonra artık hepiniz dualarımdasınız. Allah'a emanet olun.
Sizin için çol sevindim benim sonucumda iyi gelir inşallah bizde herşey normal sadece ikili riskli geldi sonucu bende mutlaka paylaşacağım
burdan[/QUOTE
İnşallah sizinde sonuçlarınız iyi gelir. Dua edicem. Benim sadece ikili testim yüksek değil aynı zamanda ense kalınlığı da sınırın üstü çıkmıştı. Aradan 5 gün geçince ense kalınlığı 1.60 çıktı. Ikili testi o gün yaptırsam belki risk bu kadar yüksek olmayacaktı. Yani aslında bu ikili test olayı değişkenlik gösteriyo gibi duruyor. Onun için bu kadar stres yapmamak lazım ama elde değil işte.
Yazdiklarinizi gozlerimden yaslar aka aka okudum ve sizin adiniza cok sevindim...o kadar zorki beklemek en guzelide hayirla sonuclanmasi...rabbim ben ve benim gibi anne adaylarina saglikli evlatlar nasip etsin benim icinde dua edin nolurrr su an dualariniza ihtiyacim var Allah yar ve yardimcimiz olsun insHerkese merhaba arkadaşlar. Başından itibaren forumu okudum. Allah herkesten razı olsun. Bu forum bana umut oldu, güç oldu. Burada sonuçları temiz çıkanlarla sevindim, haber bekleyenlerle o heyecanı yaşadım. Ve bende sonucum geldiğinde yazacağıma kendi kendime söz verdim. Belki bende birilerine umut olurum diye. Ben 40 yaşındayım. Allah izin verirse ilk bebeğim olacak. İlk üç ay mide bulantısı, halsizlik, tiksinme, öğürme yaşadım. Hemde hat safhada. Hasta gibi yattım sürekli. Bebeğe yeterince sevinemiyordum bile kendi canımın derdine düşmüştüm. Yeme yok içme yok. Sonra 12. hafta geldi veeeee ikili testi yaptırdım. Risk bekliyordum yaşdan dolayı ama benim sonucum tam bir şok. Ultrason muayenesinde ense kalınlığı 2.60 çıktı. Diğer şeylerde sorun yoktu. Kan tahliliniz yarın çıkacak dedi doktor. Ve ertesi gün aradı. Kan sonucunuz çok kötü geldi riskiniz 1:12 , hemen yarın gelin CVS (koryon villus örneklemesi) yapalım dedi. O an çok korktum şaşırdım hemen karar veremeyeceğimi araştırmak istediğimi söyledim. O dakikadan sonra işlemi öyle bi araştırdım ki. Her riskini nasıl yapılacağını adeta ezberledim. Aminosentezden farkı bebeğin plasentasından doku alınıyor. Ve gebelik haftası daha erkenken yapılıyor. Aminosentezden biraz daha zor bi işlem. Ama inanın sonucu beklemek en zoru. Sonunda kendi doktorumla eşim ve ailemle konuşup yaptırdım. Risk o kadar büyükken yaptırmayacak güç bende yoktu. Bugün tam iki hafta oldu ve sonucum Allah'ıma binlerce kere şükür olsun normal deldi. O iki hafta nasıl mı geçti? Korku, heyecan, ümit, ümitsizlik her duyguyu yaşadım. Kendimi her sonuca hazırlamaya çalıştım. Allah'a sığındım. Bu forumda testi 1:8 çıkıp sonucu temiz çıkan bile vardı. Onu görünce ümitlendim. Şimdi de ben birilerine ümit olayım istedim. Allah hepimizin tüm hamilelerin yardımcısı olsun. Herşeyin hayırlısını versin. Sonuç bekleyen herkesin yardımcısı olsun. Bundan sonra artık hepiniz dualarımdasınız. Allah'a emanet olun.
Allah razı olsun. Bende sizin gibi forumu okurken temiz gelen sonuclara nasıl seviniyordum sanki kendi sonucum gelmiş gibi. Sizin icin dua edicem. Hepimizin yavruları Allah'a emanet.Yazdiklarinizi gozlerimden yaslar aka aka okudum ve sizin adiniza cok sevindim...o kadar zorki beklemek en guzelide hayirla sonuclanmasi...rabbim ben ve benim gibi anne adaylarina saglikli evlatlar nasip etsin benim icinde dua edin nolurrr su an dualariniza ihtiyacim var Allah yar ve yardimcimiz olsun ins
Merhaba prof.dr Murta Yayla yönlendirdş taksimde özel bir laboratuvarKanda dna testini nerede yaptirdiniz acaba bizde yaptirmak istiyoruz amniyosentezden korkuyorum riskim beklenenin cok ustunde cikti tum drlar kesin yptr diyor
Tesekkur ederımMerhaba prof.dr Murta Yayla yönlendirdş taksimde özel bir laboratuvar
Çok şükürki harmony test sonucum bu sabah geldi ve iyi çıktı sonuç bekleyen tüm anneler dilerim herkes iyi sonuçlarını alsın[/QUOT
Çok şükürki harmony test sonucum bu sabah geldi ve iyi çıktı sonuç bekleyen tüm anneler dilerim herkes iyi sonuçlarını alsın
Gozun aydin canim darisi bizim bebeklerimize olsun insallah...Çok şükürki harmony test sonucum bu sabah geldi ve iyi çıktı sonuç bekleyen tüm anneler dilerim herkes iyi sonuçlarını alsın
Kac gunde geldi acaba sonucunuz sizin adiniza cokkk sevindimmmm yavrularimiza saglikla kavusalim insÇok şükürki harmony test sonucum bu sabah geldi ve iyi çıktı sonuç bekleyen tüm anneler dilerim herkes iyi sonuçlarını alsın
Gözünüz aydın çoook sevindim. Darısı haber bekleyen tüm annelere olsun inşallah.
Çok teşekkür ederim hamilelik zehir olmuştu gerçekten şimdi anladım hamileliği tüm annelere dua edicemGozun aydin canim darisi bizim bebeklerimize olsun insallah...
Normalde 10 günde geliyor ama kanda yeterli tespit yapamadıl diye 10. Günde bi daha kan aldılar 20 gün bekledim o yüzdenKac gunde geldi acaba sonucunuz sizin adiniza cokkk sevindimmmm yavrularimiza saglikla kavusalim ins
Dualarinizi bekliyorum ins bizlerde hayirli haberler alirizNormalde 10 günde geliyor ama kanda yeterli tespit yapamadıl diye 10. Günde bi daha kan aldılar 20 gün bekledim o yüzden