endıselenme canım ılk once ben de daha yenı gırdım ayrıntılıya afp 2.34 cıkmıstı cok sukur bı sey cıkmadı,bebegın gelişimi 4 gun gerıden geliyor ve benım ılk aylar kanamam falan olmustu.Doktor bunların da sebep ola bıleceyını soyledı,uc hafta sonra tekrar gozukecem
1.36 ne cikti anlamadim.Afp degerin kac cikti acaba .2 afp degeri icin normal ama[/QUOTE]1.3OTE="utku, post: 38959347, member: 166155"]Ben subatin 6 da ayrintili ultrasona gircektim.rahim agzi dikisim var.dok bugun yuksek deyince kafam durdu yarin 1, 30 a aldilar ayrintiliyi.ikili uclu test down sendromu normalmis.sonradan aradim sekreterinden sonucu ogrenmek icin 1, 36dedi.sinir 2degilmi niye boyle yapti doktorum aceba.siz benden tecrubelisiniz bu konuda.sasirdim kaldim
e
1.36 ne cikti anlamadim.Afp degerin kac cikti acaba .2 afp degeri icin normal ama
hadı canım gozun aydın demıstım sana bı sey olmaz ınsallah,bebım de subat 10 da kontrol randevum var.Onemli olan ılk muayınede bı sey cıkmaması[/QUOTE]Sekreter yanlis soylemis afp 2.68 mis.ayrintilida bugun bisey cikmadi.subat 6da tekrar ayrintiliya girecem.22haftadada tam olusan bobrek vs tekrar bakmam lazim dedi.cok korktum ama sukur allahima
hadı canım gozun aydın demıstım sana bı sey olmaz ınsallah,bebım de subat 10 da kontrol randevum var.Onemli olan ılk muayınede bı sey cıkmaması[/QUOTE]Sekreter yanlis soylemis afp 2.68 mis.ayrintilida bugun bisey cikmadi.subat 6da tekrar ayrintiliya girecem.22haftadada tam olusan bobrek vs tekrar bakmam lazim dedi.cok korktum ama sukur allahima
merhaba benim de afp değerim yüksek 3.12 çıktıMerhabalar arkadaşlar cuma günü üçlü tarama test sonucumu aldım afp değerim 4.28 çıktı morelim çok bozuk pazts ultrasona giricem birde test yapılırken 1 hafta fazla söylemişim adet tarihini oda fark edermi o kadar bilmiyorum. Böyle olup ta sağlıklı doğum yapan arkadaşlar var mı cevap yazarsanız çok iyi olacak
Merhaba Can'ım evet aynı sorun bendede oldu. 19+3 günlük gebeyim. Geçen pazts dr gittim yanlış hatırlamıyorsam peritonolioji diye bir bölüme yönlendirdi doktorum riskli gebeliklere bakan bölüm. Orda farklı bir ultrasona girdim ölçüm yaptı doktor normal görünüyor dedi. Ama haftaya perşembe günü ayrıntılı ultrasona giricem kafamda soru işareti kalmasın dedim. Tabii bu süreç beni nahvetti kendimi yeni toparlayabildim. Bu arada adet tarihini tarama testi yaptırdığımda bir hafta geç vermişim yani yanlış vermişim o da sonucu etkiliyor. Doktorum sonucu böyle çıkanlar var bu Bebek'te sorun var anlamına gelmiyor dedi. Herşey ayrıntılı ultrasonda belli olur dedi. Ondan dolayı rahat ol canım. Sıtres yapma inşallah bebişlerimiz sağlıklıdır.merhaba benim de afp değerim yüksek 3.12 çıktı
2 gündür çok kötüyüm internette araştırma yaparken yorumunuzu gördüm. ayrıntılı ultrasona girdinizmi. ben 20. haftamı bekliyorum ama baya stres yaptım
bende 18+4 üm. yarın detaylı ultrason için randevu alıcam. olur mu ki 1 hafta sonra. böyle beklemek baya kötü.yalnızım bi de eşim de gorevde 2 hafta sonra gelecek. düşünmeden yapamıyorum. 2 gündür arastirmadigim site kalmadiMerhaba Can'ım evet aynı sorun bendede oldu. 19+3 günlük gebeyim. Geçen pazts dr gittim yanlış hatırlamıyorsam peritonolioji diye bir bölüme yönlendirdi doktorum riskli gebeliklere bakan bölüm. Orda farklı bir ultrasona girdim ölçüm yaptı doktor normal görünüyor dedi. Ama haftaya perşembe günü ayrıntılı ultrasona giricem kafamda soru işareti kalmasın dedim. Tabii bu süreç beni nahvetti kendimi yeni toparlayabildim. Bu arada adet tarihini tarama testi yaptırdığımda bir hafta geç vermişim yani yanlış vermişim o da sonucu etkiliyor. Doktorum sonucu böyle çıkanlar var bu Bebek'te sorun var anlamına gelmiyor dedi. Herşey ayrıntılı ultrasonda belli olur dedi. Ondan dolayı rahat ol canım. Sıtres yapma inşallah bebişlerimiz sağlıklıdır.
Evet Can'ım beklemek çok zor seni iyi anlıyorum. Bende haftaya gidicem hem birazcık daha büyümüş oluyor ondan dolayı birde geçen hafta pazts gittim doktor sağlıklı görünüyor diyince biraz içim rahatladı. Ama kesinlikle ayrıntılı ultrasona giricem. Ben burdan gelişmeleri yazarım inşallah bir sorun çıkmaz. Sen de gidersen burdan yazarsan sevinirim. İnşallah senin bebiştede bir problem çıkmaz. Bol bol dua edelim canım.bende 18+4 üm. yarın detaylı ultrason için randevu alıcam. olur mu ki 1 hafta sonra. böyle beklemek baya kötü.yalnızım bi de eşim de gorevde 2 hafta sonra gelecek. düşünmeden yapamıyorum. 2 gündür arastirmadigim site kalmadisizde sonucunuzu ya da doktorunuz ic rahatlatacak bişey derse paylaşırsanız mutlu olurum
merhaba malesef girmedim. 24 kasım da randrvu bulabildim. istediğim doktordan. bekliyorum artık.Merhaba Elif ayrıntılı ultrasona girdin mi merak ettim seni
Anladım canım. İnşallah bişey çıkmaz stres yapma kendine. Ben bugün girdim çok şükür normal çıktı herşey inşallah seninkiside öyle olur Canım. Benimkini radyolog uzman çekti gittiğim yer sadece emar çekilen Özel bir yer sonuçları doktora göstermedim daha belki yarın gider gösteririm. Radyolog anormal bir durum olmadığını söyledi. Birde bugün tatanoz aşısı yaptırdım:) çok fazla ağrı hissetmedim. Dedikleri gibi çok korkutucu değilmiş:))merhaba malesef girmedim. 24 kasım da randrvu bulabildim. istediğim doktordan. bekliyorum artık.
insallah benim de bişey çıkmaz canım ya. cok iyi perinatolog(riskli gebelik uzmanı) prof.dr. buldum.icim rahat etsin diye ona gidicem. radyalog bakiyormus heryerde ama onda da iyi birini bulmak lazımmış.Anladım canım. İnşallah bişey çıkmaz stres yapma kendine. Ben bugün girdim çok şükür normal çıktı herşey inşallah seninkiside öyle olur Canım. Benimkini radyolog uzman çekti gittiğim yer sadece emar çekilen Özel bir yer sonuçları doktora göstermedim daha belki yarın gider gösteririm. Radyolog anormal bir durum olmadığını söyledi. Birde bugün tatanoz aşısı yaptırdım:) çok fazla ağrı hissetmedim. Dedikleri gibi çok korkutucu değilmiş:))
Evet Can'ım bende gitmiştim perinatolojiye ilk önce o bakıyor ölçüm yapıyor orda daha sonra seni ayrıntılı ultrasona sevk ediyor için rahat olsun. Bişey çıkmicak pozitif düşün iyi olsun. Araştırıp git en iyi yere ben öyle yaptım. Özellikle radyolog uzmanları bu işin uzmanı oluyor. Detaylı ultrasonda onları tercih et Can'ım. Burdan yazarsın canım. Herşey gönlünce olsun inşallahinsallah benim de bişey çıkmaz canım ya. cok iyi perinatolog(riskli gebelik uzmanı) prof.dr. buldum.icim rahat etsin diye ona gidicem. radyalog bakiyormus heryerde ama onda da iyi birini bulmak lazımmış.
Selam burdayız:)Selam kimse yokmuuuu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?