- 31 Temmuz 2016
- 1.020
- 300
- 53
Ben
izmirde yaşıyorum Can'ım bir sıkıntı olmadı randevuyla 2 gün içerisinde gittim. Eğer durumun varsa özel hastanede de vardır mutlaka. Sen yine şansını devlet hastanesinde dene randevu al bakalım ne zaman vericek.[/QUOTYarın arayım bi ne olcak canım çok teşekkür ederim sabırla bana cevap verdiğin için Allah razı olsun...
Çok yardımcı ve destek oldun Allah'ım yavruna sağlıkla sıhhatle kavuştursun inşallah...Ne demek Can'ım yardımcı olabildiysem ne mutlu. Allah senden de razı olsun.
Merhaba canım doktora gittinmi merak ettim seniBen test sonuçlarını görmedim telefonda konuştum doktorumla sadece bana biraz yüksek dedi bende neden olur dedim benim gebeliğim ikizdi birini kaybettim bu sebeplede olabilir dedi haftaya ayrıntılı ultrasona yönlendirdi ama ben nasıl bekliycem hiç bilmiyorum benim yaşım 35...
Gittim canım geçen hafta şükür bişey Yok ama ben yinede tedirginim psikolojim bozuldu kum çıktı idrarımda çok sancım var ve akıntım oluyo korkuyorum sen nasılsın ha çok teşekkürler bu arada düşündüğün için canım..Merhaba canım doktora gittinmi merak ettim seni
Ayrıntılıda bişey yoksa kafana takmaya gerek yok. Benim doğumdan sonra bebeğim küçük bi ameliyat geçirecek başka sıkıntımız yok çok şükürGittim canım geçen hafta şükür bişey Yok ama ben yinede tedirginim psikolojim bozuldu kum çıktı idrarımda çok sancım var ve akıntım oluyo korkuyorum sen nasılsın ha çok teşekkürler bu arada düşündüğün için canım..
Yok bişeyde işte yinede göremedimi aceba diyorum iyice hassaslaştım İnşallah ameliyata falan gerek kalmaz canım yavruna sağ sağlim kavuşursun dua et inşallah düzelir...Ayrıntılıda bişey yoksa kafana takmaya gerek yok. Benim doğumdan sonra bebeğim küçük bi ameliyat geçirecek başka sıkıntımız yok çok şükür
İnşallah canımYok bişeyde işte yinede göremedimi aceba diyorum iyice hassaslaştım İnşallah ameliyata falan gerek kalmaz canım yavruna sağ sağlim kavuşursun dua et inşallah düzelir...
Ben iyi olmaya çalışıyorum. 41. Haftaya girdim ama halen doğuramadım. Hiç sancım yok. Yarın randevum bakalım artık büyük ihtimal sezeryen diyecek. Gebelik takvimim bile silindi:)) ben de halen tık yok. Sen nasılsın bu arada en son atp değerin yüksek çıkmıştı inşallah bebişin iyidir canım. Rabbim bizlere yardım etsin. Artık o kadar ağırlaştımki bacaklarım beni taşımıyor. Bir an önce bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.Arkadaşlar nasılsınız Doğum yapan varmı benimde son ay artık ağırlaştım sancılarım çok psikolojim bozuldu tamamen sizler ne durumdasınız ?
Maşallah Allah hayırla kurtarsın canım hakkınızda hayırlısı neyse öyle olsun doktor iyi demişti işte en son şimdilik bi sıkıntı Yok inşallah bişey olmaz Allah kimseyi korktuğuna uğratmasın evladıyla sınamasın... Benimde bacaklarım falan şişmeye başladı bu ilk bebek heralde seninBen iyi olmaya çalışıyorum. 41. Haftaya girdim ama halen doğuramadım. Hiç sancım yok. Yarın randevum bakalım artık büyük ihtimal sezeryen diyecek. Gebelik takvimim bile silindi:)) ben de halen tık yok. Sen nasılsın bu arada en son atp değerin yüksek çıkmıştı inşallah bebişin iyidir canım. Rabbim bizlere yardım etsin. Artık o kadar ağırlaştımki bacaklarım beni taşımıyor. Bir an önce bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.
İyi Can'ım bebişte bir sorun olmadığına sevindim. Bende o kadar fazla ödem oluştuki anlatamam ayakkabı numaram 2 numara büyüdü. İnşallah bu hafta içinde doğururum :) günüm de doldu geçiyor bile. Yarın bakalım doktorumuz ne diyecek. Benimde ilk çocuk bakalım hayırlısı olsun artık.Maşallah Allah hayırla kurtarsın canım hakkınızda hayırlısı neyse öyle olsun doktor iyi demişti işte en son şimdilik bi sıkıntı Yok inşallah bişey olmaz Allah kimseyi korktuğuna uğratmasın evladıyla sınamasın... Benimde bacaklarım falan şişmeye başladı bu ilk bebek heralde senin
Allah hayırla kavuştursun inşallah canım yavruna Haberleşiriz yine olurmu doğum yapınca inşallah...İyi Can'ım bebişte bir sorun olmadığına sevindim. Bende o kadar fazla ödem oluştuki anlatamam ayakkabı numaram 2 numara büyüdü. İnşallah bu hafta içinde doğururum :) günüm de doldu geçiyor bile. Yarın bakalım doktorumuz ne diyecek. Benimde ilk çocuk bakalım hayırlısı olsun artık.
Teşekkür ederim canım. Sende hayırlısıyla sağsalim kavuşursun yavruna inşallah. Doğum yaptıktan sonra yazarım:)Allah hayırla kavuştursun inşallah canım yavruna Haberleşiriz yine olurmu doğum yapınca inşallah...
Nasılsın canımTeşekkür ederim canım. Sende hayırlısıyla sağsalim kavuşursun yavruna inşallah. Doğum yaptıktan sonra yazarım:)
İyiyim canım bebişle uğraşıyorum. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor annellik:)Nasılsın canım
Bebişin nasıl iyimisiniz ? Bizde napalım uğraşıyoruzİyiyim canım bebişle uğraşıyorum. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor annellik:)
İyi bakalım. Sen doğum yapmıştın değil mi ? Canım ben bebişle uğraşmaktan kafa kalmadıBebişin nasıl iyimisiniz ? Bizde napalım uğraşıyoruz
Evet canımİyi bakalım. Sen doğum yapmıştın değil mi ? Canım ben bebişle uğraşmaktan kafa kalmadı
Allah analı babalı büyütsün canım. Kız mı? Erkek mi?Evet canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?