üçlü testte AFP değeri yüksek çıkan varmı?

Ne demek Can'ım yardımcı olabildiysem ne mutlu. Allah senden de razı olsun.

Merhaba canım doktora gittinmi merak ettim seni

Merhaba canım doktora gittinmi merak ettim seni
Gittim canım geçen hafta şükür bişey Yok ama ben yinede tedirginim psikolojim bozuldu kum çıktı idrarımda çok sancım var ve akıntım oluyo korkuyorum sen nasılsın ha çok teşekkürler bu arada düşündüğün için canım..

Ayrıntılıda bişey yoksa kafana takmaya gerek yok. Benim doğumdan sonra bebeğim küçük bi ameliyat geçirecek başka sıkıntımız yok çok şükür

Ayrıntılıda bişey yoksa kafana takmaya gerek yok. Benim doğumdan sonra bebeğim küçük bi ameliyat geçirecek başka sıkıntımız yok çok şükür
Yok bişeyde işte yinede göremedimi aceba diyorum iyice hassaslaştım İnşallah ameliyata falan gerek kalmaz canım yavruna sağ sağlim kavuşursun dua et inşallah düzelir...

Arkadaşlar nasılsınız Doğum yapan varmı benimde son ay artık ağırlaştım sancılarım çok psikolojim bozuldu tamamen sizler ne durumdasınız ?

Arkadaşlar nasılsınız Doğum yapan varmı benimde son ay artık ağırlaştım sancılarım çok psikolojim bozuldu tamamen sizler ne durumdasınız ?
Ben iyi olmaya çalışıyorum. 41. Haftaya girdim ama halen doğuramadım. Hiç sancım yok. Yarın randevum bakalım artık büyük ihtimal sezeryen diyecek. Gebelik takvimim bile silindi:)) ben de halen tık yok. Sen nasılsın bu arada en son atp değerin yüksek çıkmıştı inşallah bebişin iyidir canım. Rabbim bizlere yardım etsin. Artık o kadar ağırlaştımki bacaklarım beni taşımıyor. Bir an önce bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.

Maşallah Allah hayırla kurtarsın canım hakkınızda hayırlısı neyse öyle olsun doktor iyi demişti işte en son şimdilik bi sıkıntı Yok inşallah bişey olmaz Allah kimseyi korktuğuna uğratmasın evladıyla sınamasın... Benimde bacaklarım falan şişmeye başladı bu ilk bebek heralde senin

İyi Can'ım bebişte bir sorun olmadığına sevindim. Bende o kadar fazla ödem oluştuki anlatamam ayakkabı numaram 2 numara büyüdü. İnşallah bu hafta içinde doğururum :) günüm de doldu geçiyor bile. Yarın bakalım doktorumuz ne diyecek. Benimde ilk çocuk bakalım hayırlısı olsun artık.

Allah hayırla kavuştursun inşallah canım yavruna Haberleşiriz yine olurmu doğum yapınca inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…