- 31 Temmuz 2016
- 1.020
- 300
- 53
Nasılsınız :) Bugün dörtlü test sonucu çıktı afp yüksekmiş kaç olduğunu bilmiyorum sormadım araştırıyorum şu an sizler neler yaptınız?Selam burdayız:)
Merhaba benim 3.1 çıktı ve ayrıntılı ultrasonda karın boşluğu defekti çıktı.bu test sonucunun yüksek olmasının bir çok sebebi var. Eğer bebeğin yaşı testte doğru yazılmamışsa da yüksek çıkabilir. Senin kaç ?Nasılsınız :) Bugün dörtlü test sonucu çıktı afp yüksekmiş kaç olduğunu bilmiyorum sormadım araştırıyorum şu an sizler neler yaptınız?
Ben test sonuçlarını görmedim telefonda konuştum doktorumla sadece bana biraz yüksek dedi bende neden olur dedim benim gebeliğim ikizdi birini kaybettim bu sebeplede olabilir dedi haftaya ayrıntılı ultrasona yönlendirdi ama ben nasıl bekliycem hiç bilmiyorum benim yaşım 35...Merhaba benim 3.1 çıktı ve ayrıntılı ultrasonda karın boşluğu defekti çıktı.bu test sonucunun yüksek olmasının bir çok sebebi var. Eğer bebeğin yaşı testte doğru yazılmamışsa da yüksek çıkabilir. Senin kaç ?
Merhaba Can'ım öncelikle geçmiş olsun benim de afp değerim 4.28 bayağı bir yüksek çıktı . Ayrıntılı ultrasona girdin çok şükür herşey normal çıktı. Birde yaşı büyük olanlarda yüksek çıkıyormuş ondan dolayı stres yapma derim. Ayrıntılı ultrasonu bekle 20. Haftandaysan haftaya kadar beklemene gerek yok. Ya da peritonolojiye git ( riskli gebelik) benim doktorum hemen yönlendirmişti.Ben test sonuçlarını görmedim telefonda konuştum doktorumla sadece bana biraz yüksek dedi bende neden olur dedim benim gebeliğim ikizdi birini kaybettim bu sebeplede olabilir dedi haftaya ayrıntılı ultrasona yönlendirdi ama ben nasıl bekliycem hiç bilmiyorum benim yaşım 35...
Elif sana da geçmiş olsun. İnşallah çok büyük sorun değildir. Rabbim sağlıkla bebeğimizi kucağımza almayı nasip etsin inşallah.Merhaba benim 3.1 çıktı ve ayrıntılı ultrasonda karın boşluğu defekti çıktı.bu test sonucunun yüksek olmasının bir çok sebebi var. Eğer bebeğin yaşı testte doğru yazılmamışsa da yüksek çıkabilir. Senin kaç ?
Bilmiyorum büyük bir sorunmu? Kafam çok karışık. 5bin doğumda 1 görülüyormuş.karın boşluğunda açıklık varmış.göbeğinde bir kese gibi çıkıntı var yani bağırsaklarının bir kısmı dışarıdaymış.doğum sonrası ameliyat olacak. Bazı bebeklerin organları da dışarıda olabiliyormuş buna şükrediyorumElif sana da geçmiş olsun. İnşallah çok büyük sorun değildir. Rabbim sağlıkla bebeğimizi kucağımza almayı nasip etsin inşallah.
Çok üzüldüm Can'ım yaa inşallah ameliyatla düzelir ve herşey normale döner. Allah yardımcın olsun Can'ım.Bilmiyorum büyük bir sorunmu? Kafam çok karışık. 5bin doğumda 1 görülüyormuş.karın boşluğunda açıklık varmış.göbeğinde bir kese gibi çıkıntı var yani bağırsaklarının bir kısmı dışarıdaymış.doğum sonrası ameliyat olacak. Bazı bebeklerin organları da dışarıda olabiliyormuş buna şükrediyorum
Biliyorum canım bu testler kesin sonuç değil zaten ama işte anlatamıyorum kendime şu an 19+1 haftaya git dedi doktorum ama hemen gitsemmiki bilmiyorum yaştanda dediğin gibi yüksek çıkabiliyor ama işte herşey geliyo insanın aklına...Merhaba Can'ım öncelikle geçmiş olsun benim de afp değerim 4.28 bayağı bir yüksek çıktı . Ayrıntılı ultrasona girdin çok şükür herşey normal çıktı. Birde yaşı büyük olanlarda yüksek çıkıyormuş ondan dolayı stres yapma derim. Ayrıntılı ultrasonu bekle 20. Haftandaysan haftaya kadar beklemene gerek yok. Ya da peritonolojiye git ( riskli gebelik) benim doktorum hemen yönlendirmişti.
Allahım şifa versin inşallah yavrularımıza...Bilmiyorum büyük bir sorunmu? Kafam çok karışık. 5bin doğumda 1 görülüyormuş.karın boşluğunda açıklık varmış.göbeğinde bir kese gibi çıkıntı var yani bağırsaklarının bir kısmı dışarıdaymış.doğum sonrası ameliyat olacak. Bazı bebeklerin organları da dışarıda olabiliyormuş buna şükrediyorum
bende 19 haftalıkken gittim. Eğer bekliyemem diyorsan gitmende bir sakınca yok. Ayrıntılıya gidemesende peritonoloji bölümüne de gidebilirsin Can'ım orda da ölçüm yapılıyor.Biliyorum canım bu testler kesin sonuç değil zaten ama işte anlatamıyorum kendime şu an 19+1 haftaya git dedi doktorum ama hemen gitsemmiki bilmiyorum yaştanda dediğin gibi yüksek çıkabiliyor ama işte herşey geliyo insanın aklına...
bide muayenesi nasıl Can'ım bildiğimiz karındanmı vajinalmiB
bende 19 haftalıkken gittim. Eğer bekliyemem diyorsan gitmende bir sakınca yok. Ayrıntılıya gidemesende peritonoloji bölümüne de gidebilirsin Can'ım orda da ölçüm yapılıyor.
Can'ım ben devlet hastanesine gittim. Fakültede olabilir diye düşünüyorum.Perinatoloji bölümü nerde var bilmiyorum beynim dondu şu an fakülte devlettemi oluyo
Karından bakıyor canım.bide muayenesi nasıl Can'ım bildiğimiz karındanmı vajinalmi
Yarın bi arayım randevu erken verirse gidiyim napıyım böyle beklemektense gitmek daha iyi...Can'ım ben devlet hastanesine gittim. Fakültede olabilir diye düşünüyorum.
Tabii Can'ım beklemene gerek yok. Bende senin gibiydim beklemek istemiyordum doktorumu aramıştım. Beklemene gerek yok demişti peritonolojiye yönlendirmişti. İnşallah birşey çıkmicak içini ferah tut.Yarın bi arayım randevu erken verirse gidiyim napıyım böyle beklemektense gitmek daha iyi...
İnşallah canım dua edin sen rahatmısın şimdi Yok demi bi sıkıntın...Tabii Can'ım beklemene gerek yok. Bende senin gibiydim beklemek istemiyordum doktorumu aramıştım. Beklemene gerek yok demişti peritonolojiye yönlendirmişti. İnşallah birşey çıkmicak içini ferah tut.
Dualarım seninle canım. Allah şifa versin bebişlere. Bende şuan normal herşey inşallah bir sorun çıkmaz ilerde de her gün düşünmeden duramıyor insan birşey olacakmış gibi. Hayırlısıyla şu hamilelik dönemini atlatsaydık rahatlicak bakalım. Rabbim Hakkı'mızda en hayırlı olanı gönlümüze versin inşallah.İnşallah canım dua edin sen rahatmısın şimdi Yok demi bi sıkıntın...
Amin inşallah annelik işte kolay değil canım şimdi bi arkadaşa sordum devlet fakülte üç ay gün atıyormuş o kadar bekleyememki sen nasıl gittinDualarım seninle canım. Allah şifa versin bebişlere. Bende şuan normal herşey inşallah bir sorun çıkmaz ilerde de her gün düşünmeden duramıyor insan birşey olacakmış gibi. Hayırlısıyla şu hamilelik dönemini atlatsaydık rahatlicak bakalım. Rabbim Hakkı'mızda en hayırlı olanı gönlümüze versin inşallah.
izmirde yaşıyorum Can'ım bir sıkıntı olmadı randevuyla 2 gün içerisinde gittim. Eğer durumun varsa özel hastanede de vardır mutlaka. Sen yine şansını devlet hastanesinde dene randevu al bakalım ne zaman vericek.Amin inşallah annelik işte kolay değil canım şimdi bi arkadaşa sordum devlet fakülte üç ay gün atıyormuş o kadar bekleyememki sen nasıl gittin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?