- Konu Sahibi ucmayanucurtma
-
daha ne kadar inecek:)valla fotoğraflarda çok güzel görünüyor.çok değiştirmiş seni çok yakışmış cidden.şişlik falan yok gibi..kıskandım:):)
bu arada evet şişlikler inmiş burnun daha güzel görünüyor, şekli daha belirgin hale gelmiş:lepi:
ben de senin burnunu çok kıskandımm ama neolcakk sempatiksalakcinni şişlikler yandan pek değil sadece uç kısmında örtü gibi duruyor ama önden çok şiş:çok üzgünüm:
önden benimde çok şiş ya o yüzden bende önden foto çekilmek istemiyorum:)çok yeniyiz daha çok yolumuz var:)evrim geçirecek bu burunlar zamanla göreceğiz.sabretmemiz lazım:)benimde burun ucumda resmen ayrı bi tabaka var o buruna ait değilmiş gibi ödem olduğu bariz ortada seninde öyle geçicekkk sabırrrhihoyyyt
haklısn cnm bu konuda sabretmekten başka yapacak birşeyy yokk ama ben bu halini de çok sevdimm yaaopuyorumnanaktan
bencede sevmelisin çok güzel çünki başka bir insan olmuşsun ben şaşırdım valla:)güle güle kullan canım
hiç yeni yapılmış gibi değil, şişliğin ne de çabuk inmiş :1shok:
sizden rica etsem önden de resim koyar mısınız?
ben neden resım goremedım aceppp :)))))))
cok tatli olmus burnun güle güle kullan :ecrin_bebek:
canım çok daha güzel olmuş burnuşun.seni daha bi alımlı yapmış güle güle kullan :))
bişey sorucam banyo yapmaya ne zaman başladınız ben 5.günümdeyim cuma günü tampon alınıcak ama banyo yapmadanda gitmek istemiyorum saçlarım hala ilaçlı en azından saçlarımı bi yıkasam diyorum.bu yapılabilir bişey mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?