- 21 Haziran 2016
- 263
- 56
- 53
- Konu Sahibi zamanlizamansiz
-
ilk başta öğrenci olduğum için bulamadım evimdeymiş ürünü aldığım mağazdan belge falan getirdim ürün burdan şu tarihte şu fiyata alınmıştır diye onu kabul etmediler neyse ben pazartesi günü faturayı olayın olduğu mağazaya götürdüm müdire hanım bana'' gene aynı şekilde olumsuz sonuçlancak ama olsun'' diyerek aldı faturayı bugünde aradım aynı şekilde olumsuz sonuçlandı faaturayı getirin diye bi geri dönüş aldım
O an iade etmemen hata olmuş dünyada bi tek orda mı kaldı kasada vazgeçerdim ben o an onları hatası
biraz düzgünce yazsanız ve aralara nokta filan koysanız.
faturayı buldunuz mu bulamadınız mı? önce bulamadım demişsiniz. sonra faturayı götürdüm demişsiniz. sonra olumsuz sonuçlandır faturayı getirin dediler demişsiniz.[ /QUOTE]
ilk başta faturayı bulamadım uzakta okuyorum evime gittiğim zaman getirdim pazartesi günü teslim ettim olayın olduğu mağazanın müdiresine. Bugün aradım genel merkezi faturayı getirmeniz gerekiyor diye olumsuz bir yanıt aldım. Trençkotun faturası o ben anlayamadım ne oluyor ne bitiyor şaşdım kaldım ödemiycekler yoruldum 1 aydır..
Bi trençkotun kaç faturası var?
Götürmüşsün olmamış bidaha niye istiyolar ?
Şikayet sitesine yaz ilgilenirler daha çabuk çözülür
Ben o kısmı anlamamışım pardon üzeri boya olack kadar kasaya nasıl yaklştı acaba :)Neyi iade edicek ? Trençkot üstündeymiş ordan almamış ki
ilk başta faturayı bulamadım ama trençkotu aldığım mağazaya gidip belge aldım bu ürün burdan alınmıştır diye onu kabul etmediler şimdi faturayı buldum gene olumsuz sonuç anlayamadım problem ne fatura mı iletilmedi ? bilmiyorum oyalıyorlar mı fikrim yok
Trençkotu nerden aldın ? Çok karışık yazmışsın anlaşılmıyor. Trençkotu aşdığın anda kasada ödemesini mi yaparken oldu? Yoksa başka bir şey mi alıyordun da eskiden başka bir yerden mi aldığın trençkotun üzerindeydi? Tüketici haklarına git istersen. Kaöera kayıtlarının da incelenmesini iste tüketici haklarından
Ben o kısmı anlamamışım pardon üzeri boya olack kadar kasaya nasıl yaklştı acaba :)
trençkotum mağazada vermediler geri maalesefŞikayet sitesine yazın trençkotun fotosunuda ekleyin .
Şindiye kadar size oyaladıklarını fatıra istediklerini verdiğinizi hertürlü olumsuz cevap aldığınızı onların sprumluluğunda olduğunu yazın .
Çok hızlı şekilde çözülür
şikayetvar.com a şikayet konusu aç. sosyal medyadan şikayet et. hemen sonuç alırsın..biraz düzgünce yazsanız ve aralara nokta filan koysanız.
faturayı buldunuz mu bulamadınız mı? önce bulamadım demişsiniz. sonra faturayı götürdüm demişsiniz. sonra olumsuz sonuçlandır faturayı getirin dediler demişsiniz.
şikayetvar.com a şikayet konusu aç. sosyal medyadan şikayet et. hemen sonuç alırsın..
hiç bekleme bence. apar topar ararlar zaten sizi.. hafta sonu sonuca ulaşırsınız..pazartesiyi bekliyceğim eğer sonuç olumsuz olursa dediğinizi yapıcam trençkotu faturayı alıp. teşekkürler =)
elimde ne fatura ne trençkot var fotoğraflyıp atabilceğim o yzüdenhiç bekleme bence. apar topar ararlar zaten sizi.. hafta sonu sonuca ulaşırsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?