Ücretini alabilicek miyim sizce ?

Hic bisey cikmaz o isten.
Kasadaki boyadan uzeriniz deki treckot boyya olmus anladigim kDari ile.
Gecmis olsun birsey elde edeceginizi sanmiyoum

Hic bisey cikmaz o isten.
Kasadaki boyadan uzeriniz deki treckot boyya olmus anladigim kDari ile.
Gecmis olsun birsey elde edeceginizi sanmiyoum

Sikayet sitelerine yazin genel merkeze yazin ve arayin.Faturayla fatura nushasi ayni amacli o magazadan aldiginiz faturada dursun o tarihte orda oldugunuz kanitlansin.

çok zor parayi almaniz ki magazalar kendi kusurlu urunlerini bile iade almamak icin 40 takla atarlar mahkemeye verseniz astari yuzunden pahali ve boyle davalar cok uzun suruyo sıtkınız sıyrılır anlayacagınız sizden o magazada olduğuna dair ispat bile isterler olan personele olur dikkatsizliginden kaynaklandi diyerek size 300 lirayi odemek yerine personeli isinden eder sizede bunu iletirler sizinde bu sonucla mutlu olmanizi beklerler

Hep bu zihniyetle insanlar haklarını aramıyo arıycak olanında koku kanadı kırılıp oturuyo.

Almış parayı naber ? Dava yok bişey yok.

hıc bırsey elde edemezsın dıyenlere sasırdım
kamera kaydı var şahıt var ortada boyalı trenchkot var odemeyecek olsalar kızın trenchkotuna el koymazlardı bıkere...

ucretını almıssın konu sahıbı gecmıs olsun ve adınıza sevındım :)

Hep bu zihniyetle insanlar haklarını aramıyo arıycak olanında koku kanadı kırılıp oturuyo.

Almış parayı naber ? Dava yok bişey yok.
zihniyetle falan alakasi yok hanimefendi bu sektorde calistigim icin bir cok personelin basina geldigi icin gordugum bir seyi yazdim da sizin uslubunuz nedir boyle almis naber falan sizi niye bukadar hirslandirdi bu durum onu anlamadim aldiysa gule gule harcasin mahkemeye veremezsiniz yada verirsiniz diye bir iddiada da bulunmadim ayrica fikrimi soylemek icin size mi soracagim siz once bir yazim ve hitap seklinizle kendi cirkin uslubunuzu disari cikaran zihniyetinizi sorgulayin iyi gunler

Değişim sağlayın, eğer iade almıyorlarsa.
Faturayı bulmuşsunuz sanırım.

Kibledim sizi
iyigünler

Hicbir sey anlamadim. Ya artik lutfen su yaziminiza dikkat edin arkadasim.
E homedan bişeyler almış kasayada bişey dökülmüş boyadı kalkmış arkadaşında trençkotunu boyamış.
Kuru temizlemiceye göbddrmişler çıkmamış o da ücretini istemiş faturasını istemişler.
Faturayı bulamamış aldığı yerden belge almış kabul etmemişler sonra faturayı bulmuş gebe olumsuz demişler
Ama sonuç ödemişler konu çözüldü:)

Ben bana mı dedi anlamadım normal hayattada kendimi ifade etme özlüyümdür =)) sagolasın yardım için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…