- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
- Konu Sahibi zamanlizamansiz
-
trençkotum mağazada vermediler geri maalesef
Hic bisey cikmaz o isten.
Kasadaki boyadan uzeriniz deki treckot boyya olmus anladigim kDari ile.
Gecmis olsun birsey elde edeceginizi sanmiyoum
Bende yazdim birsuru seyÜcretini alabildim en sonunda =)
Alabildim ücretini sonunda teşekkürler tavsiye için =)Sikayet sitelerine yazin genel merkeze yazin ve arayin.Faturayla fatura nushasi ayni amacli o magazadan aldiginiz faturada dursun o tarihte orda oldugunuz kanitlansin.
Ücretini alabildim en sonunda =)
çok zor parayi almaniz ki magazalar kendi kusurlu urunlerini bile iade almamak icin 40 takla atarlar mahkemeye verseniz astari yuzunden pahali ve boyle davalar cok uzun suruyo sıtkınız sıyrılır anlayacagınız sizden o magazada olduğuna dair ispat bile isterler olan personele olur dikkatsizliginden kaynaklandi diyerek size 300 lirayi odemek yerine personeli isinden eder sizede bunu iletirler sizinde bu sonucla mutlu olmanizi beklerler
zihniyetle falan alakasi yok hanimefendi bu sektorde calistigim icin bir cok personelin basina geldigi icin gordugum bir seyi yazdim da sizin uslubunuz nedir boyle almis naber falan sizi niye bukadar hirslandirdi bu durum onu anlamadim aldiysa gule gule harcasin mahkemeye veremezsiniz yada verirsiniz diye bir iddiada da bulunmadim ayrica fikrimi soylemek icin size mi soracagim siz once bir yazim ve hitap seklinizle kendi cirkin uslubunuzu disari cikaran zihniyetinizi sorgulayin iyi gunlerHep bu zihniyetle insanlar haklarını aramıyo arıycak olanında koku kanadı kırılıp oturuyo.
Almış parayı naber ? Dava yok bişey yok.
Değişim sağlayın, eğer iade almıyorlarsa.Merhaba
Yaklaşık 1 ay kadar önce E. h.omeda ürünün ücretini verirken trençkotum baştan aşağı boya oldu ( kasanın üzerine sıvı bir şey dökülmüş ve mobilyanın boyasını kusturmuş ve bu arda kasa tarafında 3 tane görevli vardı) bana az önce döküldüğünü söylediler ben hemen kuru temizlemeci aradım ama pazar günü olduğu için kapalıydı. Mağazaya geri döndüm döndüğümde kasayı silmişler ama başka bir hanımın üzeride boya oldu benim uyarmamla ucuz kurtuldu. Ben kuru temizlemeciye gönderilmesini olmazsa ücretini istediğimi söyledim onlarda kabul ettiler şuçlarını tabi kuru temizlemecide çıkmadı boya bana ürünün faturasını getirmem söylendi. İlk başta öğrenci olduğum için bulamadım. Trençkotu aldığım mağazdan belge falan getirdim ürün burdan şu tarihte şu fiyata alınmıştır diye onu kabul etmediler neyse evde buldum faturayı, pazartesi günü faturayı olayın olduğu mağazaya götürdüm. Müdire hanım bana'' gene aynı şekilde olumsuz sonuçlancak ama olsun'' diyerek aldı faturayı bugünde aradım aynı şekilde olumsuz sonuçlandı faaturayı getirin diye bi geri dönüş aldım 1 aydır uğraşıyorum trençkota 330 lira vermiştim ve doğru düzgün daha giymedim. Bana yol gösterebilir misiniz yasal prosedür hakkında teşekkürler şimdiden =)
Gözünaydın
geçmiş olsun canım
zihniyetle falan alakasi yok hanimefendi bu sektorde calistigim icin bir cok personelin basina geldigi icin gordugum bir seyi yazdim da sizin uslubunuz nedir boyle almis naber falan sizi niye bukadar hirslandirdi bu durum onu anlamadim aldiysa gule gule harcasin mahkemeye veremezsiniz yada verirsiniz diye bir iddiada da bulunmadim ayrica fikrimi soylemek icin size mi soracagim siz once bir yazim ve hitap seklinizle kendi cirkin uslubunuzu disari cikaran zihniyetinizi sorgulayin iyi gunler
E homedan bişeyler almış kasayada bişey dökülmüş boyadı kalkmış arkadaşında trençkotunu boyamış.Hicbir sey anlamadim. Ya artik lutfen su yaziminiza dikkat edin arkadasim.
E homedan bişeyler almış kasayada bişey dökülmüş boyadı kalkmış arkadaşında trençkotunu boyamış.
Kuru temizlemiceye göbddrmişler çıkmamış o da ücretini istemiş faturasını istemişler.
Faturayı bulamamış aldığı yerden belge almış kabul etmemişler sonra faturayı bulmuş gebe olumsuz demişler
Ama sonuç ödemişler konu çözüldü:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?