Ödemelerim var kredim var 21 aylık ikizlerim var. Bu devirde kimin borcu yok ki. Zaten aldığımız maaş belli elhamdüllah.Çoğu şirketteki insanın başına geldi öyle düşünmeyin, sekreter de değil koca koca tecrübeli mühendisler işten bile atılıyor bırakın ücretsiz izni... Mesleki açıdan bakmayın, işinize geri dönme şansınız olacak en azından buna sevinin. Ama uzaktan çalışma işini gündeme getirmeniz daha iyi olur pozisyonunuz uygunsa uzaktan çalışmaya. Umarım sizi sıkıntıya sokacak acil ödemeleriniz yoktur. Kendinizi değersiz hissedip yıpratmayın ama.
Amin rabbim gerçekten sonumuzu hayır etsin.Yalniz degilsiniz,sadece sekreterler degil cogu ozel sektor calisani degersiz hissediyor kendini. Allah sonumuzu hayretsin ne diyelim.
Haklısınız genel anlamda şu zamanda herkesin yaşadığı birşey zaten pandemi dolayısıyla herkesin psikolojisi berbat birde özel sektörde yaşanan psikoloji şiddet.Sadece siz değil şu dönem özel sektörde çalışan herkes kendini değersiz hissediyor - ki zaten değer görmüyoruz bu yadsınamaz bir gerçek. Üzülmeyin elbet düzelir
Bende özel sektörde mühendisim aslında konum olarak iyi olduğumu düşünüyordum taa ki bu olayları görene kadar. Çok yıprattı herkesi bu dönem, insan canının hiçbir kıymetinin olmadığını ülkece anlamış oldukHaklısınız genel anlamda şu zamanda herkesin yaşadığı birşey zaten pandemi dolayısıyla herkesin psikolojisi berbat birde özel sektörde yaşanan psikoloji şiddet.
Umarım tüm dünya, ülkemiz için herşey düzelir.
Şuanda bence tüm yöneticiler aynı kafada yada ben sağlıklı düşünemiyorum bilmiyorum.AMa önerizi dikkate alacağım teşekür ederim.yöneticinizin üstü ile görüşün direkt. uzaktan çalışabileceğinizi, yada 1 gün işe gidip diğer günler evden halledebileceğinizi anlatın. ihtiyacınız olduğunu ve ücretsiz iznin sizi zorlayacağını söyleyin.
her pozisyonun bir üstü vardır, gıkını çıkaramayacağı. o kişiyi bulun kısaca.
Ne kadar acı bir şekilde öğrendik ne yazık ki ...Bende özel sektörde mühendisim aslında konum olarak iyi olduğumu düşünüyordum taa ki bu olayları görene kadar. Çok yıprattı herkesi bu dönem, insan canının hiçbir kıymetinin olmadığını ülkece anlamış olduk
Ne kadar zor bir durum rabbim yar ve yardımcı olsun hem onun hemde tüm çalışanların özellikle özelde çalışanların.bir yakinim ozelde ogretmen, once ucretli izinlerini kullandirdilar, simdi ucretsiz izine aldilar,
he bu arada kendisi online ders anlatmaya, velilerle ve ogrencilerle iletisimde kalmaya devam ediyor.
cok uzucu ama issiz kalmaktan daha iyi su donemde diye dusunuyor, yarin hic birimiz icin ne olacagi belli degil.
Şuanda bence tüm yöneticiler aynı kafada yada ben sağlıklı düşünemiyorum bilmiyorum.AMa önerizi dikkate alacağım teşekür ederim.
17 haftalik hamileyim.bende on muhasebede calisiyorum uzaktan calismaya izin vermediler ucretsiz izne bile izin vermediler ki benim 21gun yillik izin hakkım varken doktorla konusup 10 gundebir rapor aliyorum. Ozel sektörler anca kendini dusunuyor malesef.Merhaba,
Kurumsal bir firmada sekreter olarak çalışmaktayım, Başka illerdeki sekreterlerimiz dönüşümlü olarak gelerek yada uzaktan çalışarak bu süreci geçiriyor ben tek başıma çalışıyorum bu sebeple dönüşümlü çalışamıyorum. Fabrikada ki diğer arkadaşların çoğunluğuda uzaktan çalışıyor. Yöneticim sadece bana ücretsiz izin düşünüyorum senin için dedi. Şuanda beynimden kaynar sular döküldü. ne düşünmem gerek bilmiyorum bağırmak istiyorum sadece ve ağlamak..........
Buraya yazmak istedim. Biliyorum ki yasal olarak benim onayım olmadan ücretiz izne gönderemezler 1 yıl önce doğum izninden döndüm ücretsiz zaten9 yıldır buradayım ve bu kadar değersiz hissetmedim kendimi. Gerçekten biz sekreterler değersiziz uzaktan çalışma teklif edilmesi beklerken neyse ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?