Ücretiz izin düşüncesi

İk ile gorusun.

Kısa çalışma ödeneğine başvurdu mu işveren?
En azından ordan ödenek alırsınız
Ayrıca sizinle anlaşmadan ücretsiz izine çıkaramaz eğer ısrar ederse kıdeminizi alarak iş akdinizi fesh edebilirsiniz.
Ama benim önerim bu dönemde eğer ücretsiz izin olacaksa kısa çalışma ödeneğine başvurulmalı, çalışan mağdur edilmemeli.
Biz 2 haftadır bununla uğraşıyoruz insan kaynakları olarak. Elimizden de baika bir şey gelmiyor ne yazık ki.. özel sektöre hala yasa çıkmadı çünkü..

Çok üzüldüm adınıza, biri daha önermiş bir üst kademe yöneticiyle konuşmayı deneyebilirsiniz... Vicdansız fırsatçı insanlar oldukça burnumuz pislikten kurtulmaz zaten.

Kisa çalışma ödeneğinde maaşın kaçta kaçını veriyorlar acaba.

şu an yeni karar çıktı
işveren işten çıkarma yapamıyor üç ay
bu işinize yarar mı

Neden derslere devam ediyor ki?

Hem yillik izinde hem ucretsiz izinde mi bu sekilde?

Ben olsam anlatmam. Buna zorlandığımi da sgkya bildiririm. En kotu ihtimalle basit sekilde faturayi odeyemedim internetim yok desin.

Sirketim mart maasini yatirdi 15 gun calismamiza rağmen.
Nisani henuz aciklamadi.
Online platformda 5 dklik bir egitim var. Onu bile izlemiyorum. Ücretsiz izne de çıkarilmadik. Nisan maasini yatiracaklarini açıklasin, sonra bana eğitim tanımlar.

Kisa odenekten yararlanabilecek misiniz? Bence alabilecekseniz evde 2 bebek varken suan su ortamda calismaktansa brutun yuzde 60i daha cazip.

Yararlanamayacaksaniz basin istifayi alin 9 yillik kideminizi ve issizlik maasini.
Ortalik durulup bebekler de biraz daha buyuyunce 9 yillik kurumsal tecrübeyle mutlaka is bulunur.

kendi karari, ben de anlamakta zorlaniyorum ,

ama ozel sektorde,
sanirim veliler de odeme yapmiyorlarmis, okul da maaslari odeyemeyecegini soyluyor,
ama calismaya devam etmek onun karari, gecici bir sure olduguna inanip issiz kalmak istemiyor.

dogrusu ne ben de bilmiyorum,
ama uzun vadede issiz kalmamak daha onemli gibi.

Maas odenmemesini anlarim. Calistirmazsin maas odenmez kisa odenek alir insanlar da. Usulune uygun bir sekilde baglanir gider.

Ama bu basbaya sömürü.

Ozelde malesef tam bir dinsizin hakkindan imansiz gelir durumu var. Ben tam olarak o imansiz oluyorum.
Herkese tavsiye ederim. Sgkya bir sikayet, ay ne guzel tutusuyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…