ücretli öğretmen maaşı

sl_12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2017
2.028
2.288
83
Arkadaslar maaşa zam gelicegini duydum maaş 3.600 olucak diye söylenti var. Bende atanamayan bir öğretmenim. Meslegimi hakkıyla yapıyorum. 2. Döneme ücretliyi bırakıp kpss çalışmayı düşünüyordum. Maaşa zam gelicekse artık kpss çalışmayıp ücretli yapmak daha mantıklı geldi. Doğuya gitmek zor evli olunca dahada zor olucak. Atanmakta zor. Bıu söylenti hiç inandırıcı gelmiyor. Bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaslar yazarsa sevinirim

"Eger ucretler duzelecekse kpss olmasa da olur, ben haftada 30 saat calisirim kadrodan daha az olsa da" demek istemiş bence hanimefendi. Ucretli öğretmenlerin su anki durumunu dusununce haksiz sayilmaz. Daha hicbir yerde maaslar tam belli degil 10 gun kaldi ama... İnsallah gönlünuzce olur. En cok istedigim seylerden biri ucretli ogretmenlerin sartlarinin duzelmesi.

Artı ücretli öğretmen girdiği kadar ek ders alır 2 ay hiç ücret alamazsınız. Ve haftalık saatiniz üzerinden sigorta yatar.Günde 8 saat çalışmanız lazım. O da ancak meslek lisesinde olur. Şahsen atandığım sene 12 saat ders çalışıyordum. Kolay değildi ama değer. Ücretli çalışmak çok zor 1 sene bende çalıştım. Ayrıca sürekli de açık okul olacak diye garanti yok.

Arkadaslar maaşa zam gelicegini duydum maaş 3.600 olucak diye söylenti var. Bende atanamayan bir öğretmenim. Meslegimi hakkıyla yapıyorum. 2. Döneme ücretliyi bırakıp kpss çalışmayı düşünüyordum. Maaşa zam gelicekse artık kpss çalışmayıp ücretli yapmak daha mantıklı geldi. Doğuya gitmek zor evli olunca dahada zor olucak. Atanmakta zor. Bıu söylenti hiç inandırıcı gelmiyor. Bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaslar yazarsa sevinirim
Yapma kuzum yapma bebeğim. Bende öğretmenim. Öncelikle gönlüm tabiki ister ücretli maaşının bu kadar yükselmesini ama emin ol o kadar asla yükseltmezler. Maksimum 2000 hadi olsun sana 2500 falan olur. Bir de hadi varsayalım 3600 değil 4600 olsun neye fayda? Özlük hakkın var mı? Resmi tatillerde dahi ücretin kesilmiyor mu? Yazın maaş alıyor musun? Sgk primin yarım yatmıyor mu? Bulunduğun okulda bir şekilde ücretli olduğun hissettirilmiyor mu? Atanmaktan başka çare yok kuzum. Ücretliye bel bağlanmaz. Ücretli kalınacağına özelde çalışmak bile daha mantıklı.

Ücretli öğretmen maaşı 3.600 müymüş hiç duymadım eğer öyleyse zaten niye millet kpss ye giriyor

Yapma kuzum yapma bebeğim. Bende öğretmenim. Öncelikle gönlüm tabiki ister ücretli maaşının bu kadar yükselmesini ama emin ol o kadar asla yükseltmezler. Maksimum 2000 hadi olsun sana 2500 falan olur. Bir de hadi varsayalım 3600 değil 4600 olsun neye fayda? Özlük hakkın var mı? Resmi tatillerde dahi ücretin kesilmiyor mu? Yazın maaş alıyor musun? Sgk primin yarım yatmıyor mu? Atanmaktan başka çare yok kuzum. Ücretliye bel bağlanmaz. Ücretli kalınacağına özelde çalışmak bile daha mantıklı.
Çok güzel
yazmışsınız teşekkürler hayırlısı olsun

Çok güzel
yazmışsınız teşekkürler hayırlısı olsun
Ha bir de "ücretli o kadar maaş almamalı kpss'de atansın öyle alsın" diyenlere hiç kulak dahi asma. O kişilerin çoğu her bölümün alımının aynı olmadığından haberdar değil. Kimi bölümün 60 puanla atadığını, kimi bölümün 90 puanla dahi atamadığından haberleri yok onların. Adil bir yarış olmadığını bilmiyor onlar. Her bölümü eşit değerlendiriyorlar. Haberlerde 20.000 öğretmen alınacak haberleri çıktığında her bölümden 20.000 öğretmen alınıyor zannedip atanamayanlara falan şaşırıyorlar. Bilmiyorlar ki bazı bölümlerin 5000 öğretmen alırken bazı bölümlere 200 kişi kontejan açtığnı. 70 puanla atanan varken 80 puanla atanamayan öğretmen olduğunu bilmiyorlar. Takma sen onları sen işine bak ama kpss'yi de mutlaka kazanmaya bak.

Ücretli öğretmen maaş almaz yalnızca ek ders alır. O ücret artışı sizi bağlamaz. 3600 ek gösterge ise bahsettiğiniz o zaten emeklilikle ilgili.
Atanamayan öğretmenler için ek dersi üç karı yapacaklar gibi bir söylenti var uygulanır mı bilmem

Ha bir de "ücretli o kadar maaş almamalı kpss'de atansın öyle alsın" diyenlere hiç kulak dahi asma. O kişilerin çoğu her bölümün alımının aynı olmadığından haberdar değil. Kimi bölümün 60 puanla atadığını, kimi bölümün 90 puanla dahi atamadığından haberleri yok onların. Adil bir yarış olmadığını bilmiyor onlar. Her bölümü eşit değerlendiriyorlar. Haberlerde 20.000 öğretmen alınacak haberleri çıktığında her bölümden 20.000 öğretmen alınıyor zannedip atanamayanlara falan şaşırıyorlar. Bilmiyorlar ki bazı bölümler 5000 öğretmen alırken bazı bölümlere 200 kişi kontejan açıldığını. 70 puanla atanan varken 80 puanla atanamayan öğretmen olduğunu bilmiyorlar. Takma sen onları sen işine bak ama kpss'yi de mutlaka kazanmaya bak.
Teşekkürler inşallah hayırlısıyla olur sınırdayım mülakata giricem ama sıralamam tutmuyor İnsan yoruluyor bu durumun böyle olmasından.

Yeni başlayan kadrolu bir bekçi arkadaş 3600 tl alıyor,ücretliye o kadar vermezler ki,ocakta verecekleri memur zammını azaltmak için adamlar enflasyonu eksi çıkarıyor,bu safsatalara inanıp boşuna ders çalışmanızı aksatmayın. Kpssye çalıştıgın sene çileli oluyor ama sonrasında rahat ediliyor,öğretmen değilim fakat memurum. Bizzat geçtiğiniz yollardan geçtim.

Yeni başlayan kadrolu bir bekçi arkadaş 3600 tl alıyor,ücretliye o kadar vermezler ki,ocakta verecekleri memur zammını azaltmak için adamlar enflasyonu eksi çıkarıyor,bu safsatalara inanıp boşuna ders çalışmanızı aksatmayın. Kpssye çalıştıgın sene çileli oluyor ama sonrasında rahat ediliyor,öğretmen değilim fakat memurum. Bizzat geçtiğiniz yollardan geçtim.
Teşekkürler yorumunuz için banada inandırıcı gelmiyor

Artı ücretli öğretmen girdiği kadar ek ders alır 2 ay hiç ücret alamazsınız. Ve haftalık saatiniz üzerinden sigorta yatar.Günde 8 saat çalışmanız lazım. O da ancak meslek lisesinde olur. Şahsen atandığım sene 12 saat ders çalışıyordum. Kolay değildi ama değer. Ücretli çalışmak çok zor 1 sene bende çalıştım. Ayrıca sürekli de açık okul olacak diye garanti yok.
En kötüsü o
Ben ücretli yaparken yarım dönem çalışmıştım diğer dönem öğretmen geldi hocam kusura bakmayın denildi
Kaldım işsiz
İş güvencesi yok en başta

IMG_20181218_191218.webp
İkinci 100 günlük icraat programinda ek ders ucretlerine yüzde yüz zam yapılacağı yazıyor. Bu demek oluyor ki 30 saat ders alan ücretli öğretmen ayda 20 gün çalışarak 3000 TL alabilir ama işte bunun kar tatili var bayram tatili var resmi tatili var sömestir tatili var yaz tatili var...

Bu arada muhtemelen bunun yürürlüğe girmesi önümüzdeki seneyi bulur o yüzden bu sene kafanı hiç bulandirma.

Back
X