• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ücretli öğretmenlik

Princes1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2021
319
106
53
26
Arkadaşım başvuru yapmış. Bana da söyledi ben daha önce özel bir kurumda çalıştım ama devlet okulunda nasıl olur bilmiyorum. Bide küçük görürler mi onu da düşünüyorum açıkçası. Öğrencilik yıllarımda öyle şeyler pek yok gibiydi öğretmenleri düşünüyorum da. Ama tedirgin oldum. Ayrı bir tecrübe de katar diye de düşünüyorum.
Dgsye de hazirlanacagim 2022 için.. Yanlış mı düşünüyorum

Arkadaşım başvuru yapmış. Bana da söyledi ben daha önce özel bir kurumda çalıştım ama devlet okulunda nasıl olur bilmiyorum. Bide küçük görürler mi onu da düşünüyorum açıkçası. Öğrencilik yıllarımda öyle şeyler pek yok gibiydi öğretmenleri düşünüyorum da. Ama tedirgin oldum. Ayrı bir tecrübe de katar diye de düşünüyorum.
Bu kesinlikle görev yaptigin okulla ordaki kadroyla alakali bir durum. O yuzden ne soylense boş. Ama tecrübe konusunda kesinlikle haklısınız. Ben 1 sene ücretli öğretmenlik yaptım. Açıkçası hic zorlanmadim. Ama benim şöyle bir avantajım vardi kendi mezun olduğum lisemde çalıştım. Dersime giren hocalarimla çalıştım. Bana hep destek oldular.

Bu kesinlikle görev yaptigin okulla ordaki kadroyla alakali bir durum. O yuzden ne soylense boş. Ama tecrübe konusunda kesinlikle haklısınız. Ben 1 sene ücretli öğretmenlik yaptım. Açıkçası hic zorlanmadim. Ama benim şöyle bir avantajım vardi kendi mezun olduğum lisemde çalıştım. Dersime giren hocalarimla çalıştım. Bana hep destek oldular.
Ya ne güzel

Dgs ye hazırlanacağım demişsiniz anladığım kadarıyla öğretmenlik mezunu değilsiniz çıkma ihtimali var mı size

Evet ihtimal var. Aslında kendi alanım sadece lisans okuyamadim onu da tamamlayacağım inşaallah
O zaman tamamladıktan sonra başvurun bence. Öğretmen olmayanların eğitim hayatının içinde olmasını ve lisans mezunu öğretmenlerin hakkinin bu şekilde yenmesini hiç doğru bulmuyorum

Binlerce işsiz öğretmen var. Bırakın işi ehli insanlar yapsın. Siz bizim çocuklarımıza ne verebileceksiniz. Gidin tecrübenizi başka yerde kazanın. Çocuklarımızdan uzak durun

Binlerce işsiz öğretmen var. Bırakın işi ehli insanlar yapsın. Siz bizim çocuklarımıza ne verebileceksiniz. Gidin tecrübenizi başka yerde kazanın. Çocuklarımızdan uzak durun
Konunun üyeyle alakası yok ki. Başvurmaya gidince siz ne alaka başvuru yapamazsınız denmesi gerekiyor.

kadrolularin bi kismi kucuk goruyo. bisey olsa ucretli kadrolu ayrimini hemen yapiyolar. ornegini coook gordum. sadece bi ornek vereyim. kadrolu ogr evlenmek icin bikac kisiyle gorusturuldu nasip ttabi bi sekilde olmadi gittigi kizLardan biri ucretli buna yok demis bide ucretli diye asagilamaya basladi sa#ece bi ornek bu

Bu konu çok su götürür. Size tavsiyem çok uzatmayın. Zaten seçilme ihtimaliniz de çok az. Torpil kullanmayacak kadar ilahiyat okumuşsunuzdur diye tahmin ediyorum. Dgs çok zor bir sınav değil. Biraz odaklansanız bile iyi ünv lere yerleşebilirsiniz.

Konunun üyeyle alakası yok ki. Başvurmaya gidince siz ne alaka başvuru yapamazsınız denmesi gerekiyor.
Olur mu oyle sey? Ben ayni durumda olsam basvurmaya utanirim insanlarin hakkina giriyorum diye ki benim bir ilahiyatci kadar inancli olmadigimi herkes biliyor. Gercekten cok aci su gelinen nokta

Back
X