Ücretsiz izin almalı mıyım?

Bence izne ayrılmaktan ziyade sizi düşündüren ve kıran son paragrafta yazdıklarınız. Hayat boyu çalışmışsınız çabalamışsınız şimdi en yakınınız anneniz bile evladınızla geçirip para almayacağınız bir dönemi çok görüyor gibi olmuş. Bu tamamen sizin bileceğiniz iş. Benim de bir aylık bebeğim var bir süre ben bakacağım (2 yaş gibi) ama bazen işe dönmek istiyorum. Eğer siz kalmak istiyorsanız mutlaka kalın, yarın bi gün pişmanlık yaşamayın. Bir de evet benim de 70 yaşında birinin bakması konusunda çok ciddi endişelerim var. Ben kendim 35ten sonra anne oldum. Bazen enerjimin yetmediğini görüyorum

Bebeginiz 9 aylik olunca evde bunaldıginizi farkedeceksiniz calismak iyi gelecek inanın. Ama maddi olarak bir probleminiz yok cok isyiyorsaniz ayrilin sizin karariniz

Sizi öncelikle tebrik ediyorum.
Ama kendi kararniz ve iç sesiniz ne diyorsa onu yapın. Ve böyle bir yorum yapmayo kendinde bulan kaynanaya asla çocuk emanet etmeyin. Bir kere yasaycksnz o günleri imkannz varsa neden başka biri baksın ki.
2 yaşında da kreşe verirsnz hiç bulasmyn derim kaynana çocuk baksn diye anneniz fikrini doğru bulmadm ama sizin kararnz sonuçta.

Evet tespitleriniz çok doğru.Annemin tavrı canımı sıktı .Ne kadar unursamayayim diyorsam da olmuyor.Ben de 37 yaşındayım.Kayinvalidenin çocuk bakma seçeneğini tamamen eledim zaten.Bakalim Eylül'de karar vereceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…