Ücretsiz izin mi, çalışmak mi

sardunyaaaa

Guru
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2013
1.068
493
358
Kendinizi yerime koyarak cevaplayın. 16 aylık bebeğiniz var Atandiniz. İşe başladınız.daha herşey çok yeni alışma surecindesiniz.. Bebeginizi iki yasindan sonra isyerjnizin yanındaki kreşe verme durumunuz söz konusu.. bu süreye kadar tam iş ortamına alışmaya çalışırken, ücretsiz izne mi ayrilirsiniz, izinden sonra sıfırdan tekrar baslarim deyip,yoksa çalışmaya devam edersiniz.. eğer çalışırsam bu yedi sekiz aylık süre içinde büyükler dönüşümlü olarak bakacak not olarak bunu da ekleyim. Soru cevap şeklinde gidebiliriz sonrasında.

On gün oldu.. kararsız kaldim izne ayrılıp ayrilmamakta.. uzun yıllar beklediğim bir işti. Şu in gün bile bana o kadar iyi geldi ki psikolojik anlamda.
Ama kafam karışık işte.. çalışmaya devam etsem tamam büyükler çok iyi bakar bebeğime ama evin düzeni tamamen değişmiş olacak, kv ile birbirimize alışkın değiliz o da kafamı karıştırıyor.bir yandan da bir ben degiillim bu şekilde çocuk büyüten, sekiz ay idare edebiliriz diyorum. Eşim zaten calismamdan yana, aşırı duygusal davrandigimi düşünüyor, çift maaşın hayallerinde o..

Şu an zaten virüs sebebiyle uzaktan ve esnek çalışma uygulanıyor kamu kurumlarınla. Bir yandan da işe gidip gelmek de riskli şu dönemde. 8 ay almak zorunda değilsiniz izni. 3 ay alın sonrasında 2 yaşına kadar büyükler baksın. Hem daha çabuk çift maaşa geçersiniz hem siz daha az bunalmış olursunuz. Şu dönemi de evde geçirirsiniz diye düşünüyorum.

Benim de oğlum 19 aylık ücretsiz izindeyim, benim bakacak kimsem yok mecburen evdeyim. Bence başlayın zaten kamuda esnek çalışma var şu anda durumu değerlendirin aile büyükleri bakarken nasıl oluyor anlaşabiliyor musunuz? baktınız olmuyor sonra da ayrılabilirsiniz ücretsiz izne bebek 2 yaşına gelene kadar hakkınız var😉

Ücretsiz izin hakkınız şu günlerde dışarıyla teması kesmek en mantıklısı. Yalnız başka bir açıdan bakacağım göreviniz nedir bilmiyorum bireysel yapılacak bir işse tamam ama birlikte çalışmayı gerektiriyorsa ve başlayınca başkalarının üstünden yük alacaksanız iş arkadaşlarınız madem böyle bir durum vardı neden atandı hemen diyip ilerleyen süreçlerde size sıkıntı çıkarabilirler. Göze alıyorsanız bilemem tabii

Ben olsam ki oldum kizim 1 yasindayken atandim.ben ucretsiz izne ayrilmadim cunku ogretmenim ve ders saatlerini ayarladim esimle donusumlu baktik.ama baska meslekte olsaydim ve yeni atanmis olsaydim kizimi birakirdim cokta kucuk degil.hem buyukler bakacakmis gozunuz arkada kalmaz.kv sorun yasayabilirsiniz ama mecbur kalinca sabredin biraz

Kendinizi yerime koyarak cevaplayın. 16 aylık bebeğiniz var Atandiniz. İşe başladınız.daha herşey çok yeni alışma surecindesiniz.. Bebeginizi iki yasindan sonra isyerjnizin yanındaki kreşe verme durumunuz söz konusu.. bu süreye kadar tam iş ortamına alışmaya çalışırken, ücretsiz izne mi ayrilirsiniz, izinden sonra sıfırdan tekrar baslarim deyip,yoksa çalışmaya devam edersiniz.. eğer çalışırsam bu yedi sekiz aylık süre içinde büyükler dönüşümlü olarak bakacak not olarak bunu da ekleyim. Soru cevap şeklinde gidebiliriz sonrasında.
Ücretsiz izin kesinlikle

Atandığınız iş nedir ?
Bulunduğum okula bir öğretmen atanmıştı ,
Atanır atanmaz ücretsiz izin almıştı.
Çocukların ana dersi olmasına rağmen bir yıl o derse alakasız bir branş öğretmeni girdi.
Bazı işler bana kul hakkı gibi geliyor ...

Ben mutlu anne mutlu çocuk diyorum. Hangisi sizi mutlu edecekse. Kendi adima Allah korusun evde kalmak istemem. Su korona beni o kadar yordu ki.

16 aylik bebek baskasiyla durabilir calisin. Kucuk degil cunku. Ucretsiz izin emekliliginizi etkiler. Cocuk 1 yasina geldikten sonra bakiciyla veya aile buyukleriyle durabilir

Atandığınız iş nedir ?
Bulunduğum okula bir öğretmen atanmıştı ,
Atanır atanmaz ücretsiz izin almıştı.
Çocukların ana dersi olmasına rağmen bir yıl o derse alakasız bir branş öğretmeni girdi.
Bazı işler bana kul hakkı gibi geliyor ...
Kul hakkı ne alaka ya adı üzerinde ÜCRETSİZ izin, maaş falan almıyorsunuz yani. Yalandan rapor falan olsa anlarım da buna da kul hakkı demek ayrı bir kafa🤨

On gün oldu.. kararsız kaldim izne ayrılıp ayrilmamakta.. uzun yıllar beklediğim bir işti. Şu in gün bile bana o kadar iyi geldi ki psikolojik anlamda.
Ama kafam karışık işte.. çalışmaya devam etsem tamam büyükler çok iyi bakar bebeğime ama evin düzeni tamamen değişmiş olacak, kv ile birbirimize alışkın değiliz o da kafamı karıştırıyor.bir yandan da bir ben degiillim bu şekilde çocuk büyüten, sekiz ay idare edebiliriz diyorum. Eşim zaten calismamdan yana, aşırı duygusal davrandigimi düşünüyor, çift maaşın hayallerinde o..
Ücretsiz izine çıkabilmek için belli gün çalışma şartı yok mu?

16 aylik bebek baskasiyla durabilir calisin. Kucuk degil cunku. Ucretsiz izin emekliliginizi etkiler. Cocuk 1 yasina geldikten sonra bakiciyla veya aile buyukleriyle durabilir

Durabilir durmasina da parasal anlamda sıkıntı yoksa ücretsiz her bakımdan daha iyi

8 aylık bırakmak durumunda kalmıştım ben

Parasal sıkıntı olmazsa 2 2.5 yasına kadar bakar sonra da kreş

Durabilir durmasina da parasal anlamda sıkıntı yoksa ücretsiz her bakımdan daha iyi

8 aylık bırakmak durumunda kalmıştım ben

Parasal sıkıntı olmazsa 2 2.5 yasına kadar bakar sonra da kreş
Tabi tercih meselesi. Ben 1 yasinda baslamistim oglum durdu bakicida hic aglamadi bile. Cocugun mizacina da bagli. Calismak anneye de iyi geliyor

Back
X