Ücretsiz izin mi, çalışmak mi

Anneniz bakacakmış, ev de yürüme mesafesinde süt izninizde olacak 6 aya kadar 3 saat sonrası 1,5 saat bence düşünülebilir. Ben 1,5 yıldır ücretsiz izindeyim ve yine hamileyim 2 yıl da bu bebek için alıcam 4 yıl işten uzak kalıcam mecburen bakacak kimsem yok ve nasıl dayanıcam bilemiyorum. Kafama huni takıp gezicem sanırım🥳Bebeğimle zaman geçirmek her şeyiyle ilgilenmek şahane ama arada bir mola istiyor insan, hele bir de şimdi hamile halde 1,5 yaşında bir çocukla dur durak bilmeden evde kalmak oynatmaya az kaldı doktorum nerde modundayım💃💃
1,5 saate indiğinde muhtemelen ayrılırım izne evet. Allah bağışlasınn🥰🥰 ikinci de geliyor demek. Kafa dağıtmak da iyi ama olsun, sizin kısmetiniz evde koşturmaca 😍

Benim de annem bakabilir, paraya ihtiyacım yok, o yüzden bırakamam. Sizinki bi de 6 aylık, çok çok küçük. Çok anneye muhtaç dönemleri bence ücretsiz izne ayrılsanız bebek için en iyisi olur.
Allah bağışlasın. Süt izni olayı olmasa zaten inkansız bırakmam da. Gidiş gelişim toplam 20 dak yürüyerek ve 8 saat yerine 4 saat çalışma olayı beni düşündüren. Öğle evimde, artı 3 saat süt izni.

Kıdem kadro derece ilerlemesi oluyor Doğum sonrası ücretsiz izinde artık diye bir yazı okumuştum geçenlerde ama emekliliğe etkisini bilmiyorum. Sağlık güvenceniz de 1 yıl sağlanıyor, 1 yıl sonra eşin üzerine geçiş o yoksa gss yaptırmanız gerekiyor tabi 2008 sen sonra memur olmuşsanız, 2008 den önceki memuriyetlerde sağlık güvencesi 2 yıl boyunca devam ediyor
Teşekkür ederim , yaşım var kadro derecem iyi sayılır sorun degil , saglık güvencesini bilmiyordum 😳 ne kadar cok ayrıntı var .... eşime tabi olurum artık 😔

Ücretsiz izin hakkınız şu günlerde dışarıyla teması kesmek en mantıklısı. Yalnız başka bir açıdan bakacağım göreviniz nedir bilmiyorum bireysel yapılacak bir işse tamam ama birlikte çalışmayı gerektiriyorsa ve başlayınca başkalarının üstünden yük alacaksanız iş arkadaşlarınız madem böyle bir durum vardı neden atandı hemen diyip ilerleyen süreçlerde size sıkıntı çıkarabilirler. Göze alıyorsanız bilemem tabii
anneniz ve kv ile anlasabilecekmisiniz acaba virus bulastimi diye telaşlanacaksiniz onun icin ucretsiz izin

Back
X