• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ücretsiz izinden erken dönmek zorundayım ama nasıl

mah_i_nur

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2014
130
25
18
39
Kızlar öğretmenim bebegim oldu simdi ücretsiz izindeyim maddi sebeplerden işe baslamak gerekiyo biraz da rapor alan. Ama erken baslamak için ne yapmam gerekiyor

Evet ama nasıl bebegi bırakacak kimseyok rapor alsam o güne olurmu bilmem okula gitmeden

Ah canım sosyal bir problem devlet el atsa şu çalışan ailelere.Geçim çok zor,çevremde çocuklu ne kadar çalışan kadın varsa çocuklarına bakacak kimse bulamıyor , çalışmasa ihtiyaçlarını karşılayamıyor.Allah yardımcınız olsun.

Yanlış mı anladım sizi bilmiyorum ama benim bildiğim bir seferde en fazla on günlük bir yılda da en fazla 40 günlük rapor alabiliyorsunuz. Bu durumda kurtarabileceğiniz en iyi şartlarda bile max. 2 ay . Sizin acilen bakıcı aramaya başlamanız lazım çalışma hayatına dönecekseniz. Tavsiyem çalışmaya başlamadan bakıcıyı ayarlayın ki gözünüz arkada kalmasın, belli bir güven oluşsun bakıcıyla aranızda.

erken başlamak için ne yapmam gerekiyor demişsin.
sanırım yanlış sormuşsun işe başlamamak için rapor alsam nasıl olur diye
sormak istedin sanırım?
ücretsiz izindeyken alsan bişey ifade etmiyor sanırım.önce işe başlayıp ondan sonra alman gerekiyor
diye biliyorum.aynı günde olur.

Bildiğim kadarıyla işe erken başlamak için kurumunuza dilekçe ile başvuruda bulunacaksınız prosedür kısmını soruyorsanız bu şekilde...İş arkadaşım izinden erken dönmek için dilekçe verdi kurum amiri de onay verdi ve başladı yanlış hatırlamıyorsam uzun zaman geçti ama sanırım bu şekildeydi.........Ama rapor olayını falan bilmem nasıl alırlar iki çocuğumdada ücretli izin dışında rapor almadım ve ücretsiz izinde kullanmadım....

Back
X